Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 56369
Reģ: 20.07.2021
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 16:47
Elīna: Nekas nespīd cauri, ne celulīts, ne kas cits..
Bļāāāā... Elīna, paskaties tak uz Naura mammu no malas, tur VISS spīd cauri, i celulīts, i apakšbikses, i viss pārējais.

Ar pistoli taču neviens klāt nestāv, kāpēc Naura mamma nespēj pateikt "NĒ!", kāpēc neaizliedz savu pakaļu izrādīt IG ??
24.01.2025 18:36 |

Reitings 16521
Reģ: 08.01.2024
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 16:47
Elīna: Nekas nespīd cauri, ne celulīts, ne kas cits..
Bļāāāā... Elīna, paskaties tak uz Naura mammu no malas, tur VISS spīd cauri, i celulīts, i apakšbikses, i viss pārējais.
"Dievinu", kad Elīna saka LEGINSI 🤣🤣🤣🤣 aaaa, legingi, Elīn, tos sauc par legingiem🫡
24.01.2025 18:59 |

Reitings 2325
Reģ: 16.02.2021
Dāmu dienās jau arī tur piedalās tādi dīvaini eksemplāri.Ja man ko tādu liktu vilkt es tak no uzlaikošanas kabīnes ārā nenāktu .Sievietei gados iedot mini gofrētus svārciņus un pilnam komplektam vēl garos zābakus ,skats vienkārši traģisks un vēl uz tādām kartīgām ciskām.Tā viņa varētu uzpucēties vīram guļamistabas priekiem.
24.01.2025 19:03 |

Patīk
Reitings 56369
Reģ: 20.07.2021
Šķiet, ka pienācis tas laiks, kad pat aitām būtu apnikums iestājies. Ko tad mēs katru dienu IG redzam? Didras kājstarpes, šķībo pupu un cīsiņu lūpu ikdienējo demonstrāciju ar šķobīšanos un gorīšanos, mūžīgo žēlošanos par to, cik viss ir dārgs, bombīgo lupatu izirušās vīles, vāvuļošanu par it kā jaudīgo močīšanu. Un raudāšana par kaut ko, vienalga par ko, arī ir topā. Birdināt asaras IG tagad laikam skaitās stilīgi, jo gandrīz visas instašmaras to dara bet ar to nevienu vairs pārsteigt nevar! Un no tukšas galvas nekādas svaigas idejas ārā nenāk. Var jau atgremot vienu un to pašu padsmit reizes, bet pat visfanātiskajiem sekotājiem vienveidība apnīk.
P.S. Kā tur teica Oļiņiete no "Mērnieku laikiem? “Lai eimu, kur iedama, Dieva vārds man vienmēr mutē!” Didrai tāpat, bet ar Dieva slavināšanu vietā un nevietā sekotāju skaits nevairosies.😁😁😁
24.01.2025 19:12 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
Vot tas ir next level ko viņi māca arī tajās apmācībās? Kā aizbraucot komandējumā rīt konservētu tunci stāvot kājās? Turklāt, tas nemaz nebūtu dārgāk, bet laikam Didrai bail iet un ēst, tad Naurix arī jācieš.
Nauris dienu atpakaļ teica, ka izvairās no ogļhidrātiem, tā pica bija no biezpiena vai?
Didra raud ka auksti, kājās slapjas. Viņa nesaprot, ka tādā veidā vienkārši noliek savas drēbes? Pat Zara ir ādas zābaki, brien cauri peļķém svilpodams.
Koferis saplīsa, ieej veikalā nopērc citu, ja ne koferi, tad vismaz kādu mugureni bet, nē kā tādi bomzīši. Kur tie Didras miljoni?
24.01.2025 20:43 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
Tie viņas teksti un saucieni. Brutāls,brutāli ar bomi pa pieri.
Didra tu cik saviem vārdiem pielietotajiem zini vārdu skaidrojumu,svētā kristiete,kuru tēvs audzinājis kā pēc bībeles!
Brutāls nozīmē-Rupjš, varmācīgs, arī nežēlīgs; tāds, kurā izpaužas šādas īpašības. Tu varētu būt brutāls vārda nozīme,jo tevī viss šis iekļaujas,bet tas nav labi,tas ir briesmīgi būt tādai sievietei.🤔☠️☠️☠️🤡
Nauri tu neredzi sieva kauc pēc kā brutāla,vai viņa tev ar bomi pa brutālo. Tiem tekstiem jau jānāk no ikdienas pieredzes.
Ak, Dievs! Stāvi klāt tam puikam Džeisonam un dod gudrību notīties no šiem debīliķiem.
24.01.2025 20:55 |

10 gadi
Reitings 1597
Reģ: 29.01.2009
Kamēr viņi lidojot kaut kur, neizmantos biznesa klasi, kamēr uz tualeti Parīzē žmiegs 1.50€, kamēr, "ceļojumā" ņems līdzi savu paiku nedēļai, kamēr pārģerbsies uz ielas vai kebabnīcā, tikmēr manās acīs viņu NEXT LEVEL ir tukša nulle.
Tas nav nekāds level up, ja tu uzvedies kā pusaudze, kura palaista savā vaļā. Var jau močīt, bet ja tu kā vadītāja uz vienu vai divām dienām apstājies un neko nedari un tev liekas, ka tavs kuģis grimst, tad tu esi slikta vadītāja, jo tava komanda nezina kas jādara.
Labs vadītājs, var arī nedēļu būt prom (protams, turot roku uz pulsa), bet viss uzņēmumā griezīsies un notiks, jo katrs zina savu vietu un savus uzdevumus..
Viņa dara tik daudz nevajadzīgu lietu, kuras var nodeleģēt citiem, vai nedarīt vispār.
24.01.2025 21:30 |

10 gadi
Reitings 26
Par Diidru var runāt riņķī un apkārt, teikt šo vai to,bet galu galā varam atgriezties pie teiciena: "Lauķi var aizvest uz pilsētu,bet lauķa domāšanu neizmainīsi."
24.01.2025 22:00 |

10 gadi
Reitings 1387
Reģ: 11.04.2010
Tas ir fenomens - lai arī kurā pasaules malā viņi nebūtu, ēdienu ēdīs, stāvot kājās pie palodzes vai letes, protams, ķeksējoties ar pirkstiem
24.01.2025 22:52 |

Reitings 3541
Reģ: 18.06.2024
IceCream @ 24.01.2025 13:32
Man tās dāmu dienas absolūti neinteresē. Pirmkārt, nav mans stils, otrkārt, tas, ka cilvēkam, kuram nav vidukļa līnijas, NEDRĪKST vilkt bikses un augšu, kas sadalās precīzi neesošajā viduklī, tas vēl vairāk paresnina un kopskatā koka klucis Konstantīns.
Treškārt, tās mūžīgās "Nezinītis uz mēness" platmales. Domāju, ka 90 % absolūti neaktuāli. Īstās dāmas, kas tādas nēsā, Elyndi neiepērkas.
Nu un, ceturtkārt, tad tādas pieaugušas sievietes, Konstantīni un Nezinīši dejo pa apli. Ko konkrēti man šis storijs dod? Neko! Vismaz kāds viņas čīkstinga gabals vismaz izklaidē. Tieši tāpatan neinteresē ne tās Ņuras puķes, ne to kā dāmām pasniedz atkal sagrieztos Augļu servisa dārzenīšus, nedz aļģaino kafiju.

Piekrītu 😂
25.01.2025 01:13 |

10 gadi
Reitings 1597
BURUNDUKS iignais @ 24.01.2025 20:43
Vot tas ir next level ko viņi māca arī tajās apmācībās? Kā aizbraucot komandējumā rīt konservētu tunci stāvot kājās? Turklāt, tas nemaz nebūtu dārgāk, bet laikam Didrai bail iet un ēst, tad Naurix arī jācieš.
Nauris dienu atpakaļ teica, ka izvairās no ogļhidrātiem, tā pica bija no biezpiena vai?
Didra raud ka auksti, kājās slapjas. Viņa nesaprot, ka tādā veidā vienkārši noliek savas drēbes? Pat Zara ir ādas zābaki, brien cauri peļķém svilpodams.
Koferis saplīsa, ieej veikalā nopērc citu, ja ne koferi, tad vismaz kādu mugureni bet, nē kā tādi bomzīši. Kur tie Didras miljoni?

Nav sadarbība, nevar pirkt paši koferi..😅
25.01.2025 07:40 |

Reitings 4189
Reģ: 08.09.2015
Elīna ir džinsu guru😀😀😀
Aizbraukuši pasūtīt jauno kolekciju, apstaigājot visus ražotājus, ēēē, viņi ir aizbraukuši uz Ķīnu?😀 Nu ko var muldēt, kādi ražotāji, tie ir pārpircēji, un apstaigā noliktavas! Būs kārtējā level up ar jauno kolekciju, kurā būs kas? Kārtējie sporta tērpi, kas jau tirgojas 7 gadus, bezvīļu apenes, kas tirgojas 3-4 gadus, sintētiskās kleitas un grīdas lupatu paskata žaketes. Kāda jaunā kolekcija? Un tagad bomba, jūs pat nevarat iedomāties cik dārgi izmaksā Elīnai uztaisīt fotosesiju lupatām, nobildēt un palaist produktu, tik diez kāpēc Elīna gadiem bildē vienu un to pašu lupatu atkal un atkal? Gribu redzēt to jauno kolekciju, cik no tām lupatām būs jaunas, cik jau 7 gadu jaunajā kolekcijā, kuras būs jāskrien bildēt😀 Es nevaru saprast viņa ir muļķe vai uzskata savus sekotājus par stulbiem?
25.01.2025 09:24 |

Reitings 2657
Reģ: 14.09.2024
magdalena333 @ 25.01.2025 09:24
Elīna ir džinsu guru???
Aizbraukuši pasūtīt jauno kolekciju, apstaigājot visus ražotājus, ēēē, viņi ir aizbraukuši uz Ķīnu?? Nu ko var muldēt, kādi ražotāji, tie ir pārpircēji, un apstaigā noliktavas! Būs kārtējā level up ar jauno kolekciju, kurā būs kas? Kārtējie sporta tērpi, kas jau tirgojas 7 gadus, bezvīļu apenes, kas tirgojas 3-4 gadus, sintētiskās kleitas un grīdas lupatu paskata žaketes. Kāda jaunā kolekcija? Un tagad bomba, jūs pat nevarat iedomāties cik dārgi izmaksā Elīnai uztaisīt fotosesiju lupatām, nobildēt un palaist produktu, tik diez kāpēc Elīna gadiem bildē vienu un to pašu lupatu atkal un atkal? Gribu redzēt to jauno kolekciju, cik no tām lupatām būs jaunas, cik jau 7 gadu jaunajā kolekcijā, kuras būs jāskrien bildēt? Es nevaru saprast viņa ir muļķe vai uzskata savus sekotājus par stulbiem?

Pie tam, viņa vēl kaut kur minēja, ka pa šīm divām dienām esot kādu tūkstoti (!) ražotņu apskatījusi. Var jau *irst, bet vajag to vismaz ticami darīt 😂
25.01.2025 10:50 |

Reitings 4189
Reģ: 08.09.2015
Jā, jā tūkstoti ražotāju. Nē, nu es jau nebrīnītos, ka tā salmu galviņa domā/ir pārliecināta, ka tie, kas tirgo arī paši šuj tās lupatas😀😀 Un kā vispār to var saukt par kolekciju/jauno kolekciju, ja vienas un tie paši modeļi tiek tirgoti entos gadus, bet nu atkal, jautājums, vai viņa savām ne pārāk izglītotāki fanītēm mēģina ieskaidrot, ka tā ir jaunā kolekcija, vai tajās noliktavās viņai tā to pasniedz un viņa tam akli tic😀
25.01.2025 11:42 |

Reitings 353
Reģ: 17.06.2024
magdalena333 @ 25.01.2025 09:24
Elīna ir džinsu guru???
Aizbraukuši pasūtīt jauno kolekciju, apstaigājot visus ražotājus, ēēē, viņi ir aizbraukuši uz Ķīnu?? Nu ko var muldēt, kādi ražotāji, tie ir pārpircēji, un apstaigā noliktavas! Būs kārtējā level up ar jauno kolekciju, kurā būs kas? Kārtējie sporta tērpi, kas jau tirgojas 7 gadus, bezvīļu apenes, kas tirgojas 3-4 gadus, sintētiskās kleitas un grīdas lupatu paskata žaketes. Kāda jaunā kolekcija? Un tagad bomba, jūs pat nevarat iedomāties cik dārgi izmaksā Elīnai uztaisīt fotosesiju lupatām, nobildēt un palaist produktu, tik diez kāpēc Elīna gadiem bildē vienu un to pašu lupatu atkal un atkal? Gribu redzēt to jauno kolekciju, cik no tām lupatām būs jaunas, cik jau 7 gadu jaunajā kolekcijā, kuras būs jāskrien bildēt? Es nevaru saprast viņa ir muļķe vai uzskata savus sekotājus par stulbiem?

Man smieklīgi likās, ka viņa uzsver to, cik izmaksā viņai viens apģērbs, fotosesija, modele, montāža, bla, bla, bla. Es nesaprotu, viņa mēģina iežēlināt savas fanes, lai vairāk pērk apģērbu vai ko? Es baigi šaubos, ka pārdošanas apjomi baigi mainītos, ja tik ļoti tas netiktu pārbildēts miljons leņķos un miljons lokācijās.
25.01.2025 11:42 |

10 gadi
Reitings 1597
Tastastas @ 25.01.2025 10:50

Pie tam, viņa vēl kaut kur minēja, ka pa šīm divām dienām esot kādu tūkstoti (!) ražotņu apskatījusi. Var jau *irst, bet vajag to vismaz ticami darīt ?

Elīna skolā negāja, nezina, ka divās dienās ir tikai 2880 minūšu. Gulēt negāja, un pārvietojas gaismas ātrumā un katram ražotājam velta 2 minūtes sava dārgā nenovērtējamā laika. 😅
Var jau d*rst, bet nevajag melot. 😅
25.01.2025 11:59 |

Reitings 1444
Reģ: 18.12.2022
magdalena333 @ 25.01.2025 11:42
Jā, jā tūkstoti ražotāju. Nē, nu es jau nebrīnītos, ka tā salmu galviņa domā/ir pārliecināta, ka tie, kas tirgo arī paši šuj tās lupatas?? Un kā vispār to var saukt par kolekciju/jauno kolekciju, ja vienas un tie paši modeļi tiek tirgoti entos gadus, bet nu atkal, jautājums, vai viņa savām ne pārāk izglītotāki fanītēm mēģina ieskaidrot, ka tā ir jaunā kolekcija, vai tajās noliktavās viņai tā to pasniedz un viņa tam akli tic?
Gan jau ka mikss no abiem. Viņa taču agrāk stāstīja, ka viņas lupatas šuj mamma. Gan jau tik ļoti melo savām fanēm, ka pati sev sāk ticēt. Varbūt viņa domā, ka ja aizbrauc uz turku tirgū, tur katrs stendiņš ir "cits unikāls ražotājs"
25.01.2025 16:15 |

Reitings 2657
Reģ: 14.09.2024
Un nu jau pajoliņu pāris uz Japānu vai Ķīnu cierē, jo austrumu veikalā nopirka čipsus, kas Didrenei garšo 🙈
25.01.2025 17:09 |

Reitings 1447
Reģ: 12.10.2023
Telegramā saka "iešu montēt storijus"
Ko Elīn? 😂😂😂😂😂 visu dara tavas kalpones. Tev pat montēšanas aplikācija neviena gan jau nav telefonā
25.01.2025 17:36 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
lss @ 25.01.2025 17:36
Telegramā saka "iešu montēt storijus"
Ko Elīn? ????? visu dara tavas kalpones. Tev pat montēšanas aplikācija neviena gan jau nav telefonā

Viņa neprot,viņa ir ļoti slinka. Prot tik izvēlēties no 10.000 baisiem foto pašas baisākās bildes😄 brutālākās.😄😄😄😅😅
25.01.2025 18:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!