Mashka Kakashka @ 24.01.2025 16:47Elīna: Nekas nespīd cauri, ne celulīts, ne kas cits..
Bļāāāā... Elīna, paskaties tak uz Naura mammu no malas, tur VISS spīd cauri, i celulīts, i apakšbikses, i viss pārējais.
"Dievinu", kad Elīna saka LEGINSI 🤣🤣🤣🤣 aaaa, legingi, Elīn, tos sauc par legingiem🫡Mashka Kakashka @ 24.01.2025 16:47Elīna: Nekas nespīd cauri, ne celulīts, ne kas cits..
Bļāāāā... Elīna, paskaties tak uz Naura mammu no malas, tur VISS spīd cauri, i celulīts, i apakšbikses, i viss pārējais.
IceCream @ 24.01.2025 13:32Man tās dāmu dienas absolūti neinteresē. Pirmkārt, nav mans stils, otrkārt, tas, ka cilvēkam, kuram nav vidukļa līnijas, NEDRĪKST vilkt bikses un augšu, kas sadalās precīzi neesošajā viduklī, tas vēl vairāk paresnina un kopskatā koka klucis Konstantīns.
Treškārt, tās mūžīgās "Nezinītis uz mēness" platmales. Domāju, ka 90 % absolūti neaktuāli. Īstās dāmas, kas tādas nēsā, Elyndi neiepērkas.
Nu un, ceturtkārt, tad tādas pieaugušas sievietes, Konstantīni un Nezinīši dejo pa apli. Ko konkrēti man šis storijs dod? Neko! Vismaz kāds viņas čīkstinga gabals vismaz izklaidē. Tieši tāpatan neinteresē ne tās Ņuras puķes, ne to kā dāmām pasniedz atkal sagrieztos Augļu servisa dārzenīšus, nedz aļģaino kafiju.
BURUNDUKS iignais @ 24.01.2025 20:43Vot tas ir next level ko viņi māca arī tajās apmācībās? Kā aizbraucot komandējumā rīt konservētu tunci stāvot kājās? Turklāt, tas nemaz nebūtu dārgāk, bet laikam Didrai bail iet un ēst, tad Naurix arī jācieš.
Nauris dienu atpakaļ teica, ka izvairās no ogļhidrātiem, tā pica bija no biezpiena vai?
Didra raud ka auksti, kājās slapjas. Viņa nesaprot, ka tādā veidā vienkārši noliek savas drēbes? Pat Zara ir ādas zābaki, brien cauri peļķém svilpodams.
Koferis saplīsa, ieej veikalā nopērc citu, ja ne koferi, tad vismaz kādu mugureni bet, nē kā tādi bomzīši. Kur tie Didras miljoni?
magdalena333 @ 25.01.2025 09:24Elīna ir džinsu guru???
Aizbraukuši pasūtīt jauno kolekciju, apstaigājot visus ražotājus, ēēē, viņi ir aizbraukuši uz Ķīnu?? Nu ko var muldēt, kādi ražotāji, tie ir pārpircēji, un apstaigā noliktavas! Būs kārtējā level up ar jauno kolekciju, kurā būs kas? Kārtējie sporta tērpi, kas jau tirgojas 7 gadus, bezvīļu apenes, kas tirgojas 3-4 gadus, sintētiskās kleitas un grīdas lupatu paskata žaketes. Kāda jaunā kolekcija? Un tagad bomba, jūs pat nevarat iedomāties cik dārgi izmaksā Elīnai uztaisīt fotosesiju lupatām, nobildēt un palaist produktu, tik diez kāpēc Elīna gadiem bildē vienu un to pašu lupatu atkal un atkal? Gribu redzēt to jauno kolekciju, cik no tām lupatām būs jaunas, cik jau 7 gadu jaunajā kolekcijā, kuras būs jāskrien bildēt? Es nevaru saprast viņa ir muļķe vai uzskata savus sekotājus par stulbiem?
magdalena333 @ 25.01.2025 09:24Elīna ir džinsu guru???
Aizbraukuši pasūtīt jauno kolekciju, apstaigājot visus ražotājus, ēēē, viņi ir aizbraukuši uz Ķīnu?? Nu ko var muldēt, kādi ražotāji, tie ir pārpircēji, un apstaigā noliktavas! Būs kārtējā level up ar jauno kolekciju, kurā būs kas? Kārtējie sporta tērpi, kas jau tirgojas 7 gadus, bezvīļu apenes, kas tirgojas 3-4 gadus, sintētiskās kleitas un grīdas lupatu paskata žaketes. Kāda jaunā kolekcija? Un tagad bomba, jūs pat nevarat iedomāties cik dārgi izmaksā Elīnai uztaisīt fotosesiju lupatām, nobildēt un palaist produktu, tik diez kāpēc Elīna gadiem bildē vienu un to pašu lupatu atkal un atkal? Gribu redzēt to jauno kolekciju, cik no tām lupatām būs jaunas, cik jau 7 gadu jaunajā kolekcijā, kuras būs jāskrien bildēt? Es nevaru saprast viņa ir muļķe vai uzskata savus sekotājus par stulbiem?
Tastastas @ 25.01.2025 10:50
Pie tam, viņa vēl kaut kur minēja, ka pa šīm divām dienām esot kādu tūkstoti (!) ražotņu apskatījusi. Var jau *irst, bet vajag to vismaz ticami darīt ?
Gan jau ka mikss no abiem. Viņa taču agrāk stāstīja, ka viņas lupatas šuj mamma. Gan jau tik ļoti melo savām fanēm, ka pati sev sāk ticēt. Varbūt viņa domā, ka ja aizbrauc uz turku tirgū, tur katrs stendiņš ir "cits unikāls ražotājs"magdalena333 @ 25.01.2025 11:42Jā, jā tūkstoti ražotāju. Nē, nu es jau nebrīnītos, ka tā salmu galviņa domā/ir pārliecināta, ka tie, kas tirgo arī paši šuj tās lupatas?? Un kā vispār to var saukt par kolekciju/jauno kolekciju, ja vienas un tie paši modeļi tiek tirgoti entos gadus, bet nu atkal, jautājums, vai viņa savām ne pārāk izglītotāki fanītēm mēģina ieskaidrot, ka tā ir jaunā kolekcija, vai tajās noliktavās viņai tā to pasniedz un viņa tam akli tic?
lss @ 25.01.2025 17:36Telegramā saka "iešu montēt storijus"
Ko Elīn? ????? visu dara tavas kalpones. Tev pat montēšanas aplikācija neviena gan jau nav telefonā