Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 2033
Reģ: 05.07.2024
magdalena333 @ 24.01.2025 11:51
Tā kā Elīna zinām, ka Tu un Nauris te lasāt, tad pateikšu kāpēc Tev tāds storiju skaits, jo Tu esi boooooring, tas nav uzbrauciens, bet tā tas ir, Tava story lente ir booooring, Zakopone, cilvēki katru gadu redz vienu un to pašu, ko tieši jūs parādījās jaunu tur esat, ka atkal bija auksti tāpēc nekur neaizbraucāt? Kā rijat pa kaut kādām ēstuvēm, vai tiešām jums liekas, ka cilvēkiem tas interesē, ko un kur jūs ēdat Zakoponē (varbūt tikai tos, kas tuvākā laikā plāno tur braukt, bet cik tādu varētu būt 30?), vai Tev liekas, ka cilvēkiem ir aizraujoši skatīties kā jūs sēžat Zakoponē kaut kādos apartamentos? Ar, ko cilvēkiem asociējas Zakopone? Ar to, ko jūs tur noteikti nedarījāt?
Dāmu dienas, ar ko tieši šitās dāmu dienas atšķirās no citām, kāpēc, lai man būtu kaut mazākā interese to garlaicību skatīties, visas tās modeles izskatās tā pat, es pat neesmu pārliecināta vai pēdējās 3x bija citas sievietes vai tās pašas, tas pats bezstils, tās pašas drausmīgās cepures galvā un lokas? Vai es turpmākās dienās redzēšu kaut ko citu, ko nebūtu redzējusi un dzirdējusi pēdējo 2 gadu laikā, kad braucat “komandējumā”, nē, tāpēc pat turpmākās dienas netērēšu laiku uz Taviem storijiem. Ā, un mēnešiem klausīties tos graudus, booooooring, jau ausis asiņo ? Good Luck noturēt statistiku, strādā ātrāk pie tā bērna projekta??
Pēc šodienas story, kur pati nodeva sevi un pateica “medicīniskā apaugļošana” tiešām skaidrs ka viņa lasa forumu. Līdz šim visu laiku kladzināja “mākslīgā apaugļošana” un nu pēkšņi zin pareizo terminu.
24.01.2025 12:43 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
Vispār, ja tā padomā viss iet vēl vairāk uz leju, kopš Annemarija aizgāja. Tad vismaz bija kaut kas interesants (lai arī lielākā daļa copy paste), bet vismaz. Skatos, ka nu jau kādu 4x viņa filmē to video, kur skrien pakaļ auto. Nu cik var.
Un interesanti, kas tur ar to kalponi notika? Didra vispār neko nav komentējusi. Jo iepriekš tur runāja par nazi sirdī un nepateicību, ja kāda aizgāja. Tagad pilnīgs klusums.
24.01.2025 12:46 |

Reitings 1369
Reģ: 07.02.2024
Laikam ir dikti slikti, ja gan instagrama, gan telegrama lūdzas savām fanītēm, lai kaut ko biņai uzraksta un sūdzas, ka tik maz skatījumi. Dikti izmisīgi izklausās. Varbut vajag paskatīties uz sevi un padomāt, ko tādu jaunu viņa runā vai rāda, lai būtu interese skatīties. Viss tas pats uz rinķi, drusku citādāk pasniegts, bet vecā dziesma.
24.01.2025 13:29 |

10 gadi
Reitings 3798
Reģ: 29.01.2009
Man tās dāmu dienas absolūti neinteresē. Pirmkārt, nav mans stils, otrkārt, tas, ka cilvēkam, kuram nav vidukļa līnijas, NEDRĪKST vilkt bikses un augšu, kas sadalās precīzi neesošajā viduklī, tas vēl vairāk paresnina un kopskatā koka klucis Konstantīns.
Treškārt, tās mūžīgās "Nezinītis uz mēness" platmales. Domāju, ka 90 % absolūti neaktuāli. Īstās dāmas, kas tādas nēsā, Elyndi neiepērkas.
Nu un, ceturtkārt, tad tādas pieaugušas sievietes, Konstantīni un Nezinīši dejo pa apli. Ko konkrēti man šis storijs dod? Neko! Vismaz kāds viņas čīkstinga gabals vismaz izklaidē. Tieši tāpatan neinteresē ne tās Ņuras puķes, ne to kā dāmām pasniedz atkal sagrieztos Augļu servisa dārzenīšus, nedz aļģaino kafiju.
24.01.2025 13:32 |

Reitings 2033
Reģ: 05.07.2024
BURUNDUKS iignais @ 24.01.2025 12:46
Vispār, ja tā padomā viss iet vēl vairāk uz leju, kopš Annemarija aizgāja. Tad vismaz bija kaut kas interesants (lai arī lielākā daļa copy paste), bet vismaz. Skatos, ka nu jau kādu 4x viņa filmē to video, kur skrien pakaļ auto. Nu cik var.
Un interesanti, kas tur ar to kalponi notika? Didra vispār neko nav komentējusi. Jo iepriekš tur runāja par nazi sirdī un nepateicību, ja kāda aizgāja. Tagad pilnīgs klusums.
Nekur jau Annemarija nav aizgājusi. Varbūt neskaitās kā didras darbiniece, bet tāpat foto dienas Annemarija viņai taisa, lūpas arī tagad sapumpējusi uzreiz pēc didras...
24.01.2025 13:44 |

Reitings 38023
Reģ: 11.02.2015
💯 piekrītu magdalena333
+ Ja ilgāk paseko, tas ir ļoooti acīmredzams, ka viss tas kontents ir mākslīgs. Tās pašas "mākslīgās apaugļošanas" un "džeisona knupīša" tēmas celšana augšā, uzreiz nolasās, ka grib vienkārši sekotāju iesaisti.
+ Didrai nav reālu interešu kā vien bombīgi fočēties, ieraut vēderu līdz atsitienam, uzstutēt pupus līdz zodam un VISUS savus apģērbus censties nopārdot, sākumā izģērbjoties līdz apakšveļai. Un tad cip kadrā ir obligāti jāstūķē virsū bikses, zeķenes, legingi utt.
+ Ģimenes tēmu tēlo, ka atspoguļo, bet tur ir reāls sūds. Kā uz pieres uzrakstīts, ka mammu savs bērns tā pa īstam neinteresē.
Kopumā pateikšu tā. Didruļi, ir beidzies "ideālās dzīves" atspoguļošanas laikmets soc.tīklos. ar instagramīgām ēdienu bildēm un smukmājiņām. Cilvēki grib redzēt sava influencera reālo, patieso dzīvi, turklāt satura šobrīd ir tik daudz, ka visi sāk kļūt izglītotāki un batonus acīs vairs nesabāzt. Lūk, arī tavu algoritmu problēma, didrun.
24.01.2025 14:02 |

Reitings 4040
Reģ: 05.12.2021
Euclid @ 24.01.2025 14:02
? piekrītu magdalena333
+ Ja ilgāk paseko, tas ir ļoooti acīmredzams, ka viss tas kontents ir mākslīgs. Tās pašas "mākslīgās apaugļošanas" un "džeisona knupīša" tēmas celšana augšā, uzreiz nolasās, ka grib vienkārši sekotāju iesaisti.
+ Didrai nav reālu interešu kā vien bombīgi fočēties, ieraut vēderu līdz atsitienam, uzstutēt pupus līdz zodam un VISUS savus apģērbus censties nopārdot, sākumā izģērbjoties līdz apakšveļai. Un tad cip kadrā ir obligāti jāstūķē virsū bikses, zeķenes, legingi utt.
+ Ģimenes tēmu tēlo, ka atspoguļo, bet tur ir reāls sūds. Kā uz pieres uzrakstīts, ka mammu savs bērns tā pa īstam neinteresē.
Kopumā pateikšu tā. Didruļi, ir beidzies "ideālās dzīves" atspoguļošanas laikmets soc.tīklos. ar instagramīgām ēdienu bildēm un smukmājiņām. Cilvēki grib redzēt sava influencera reālo, patieso dzīvi, turklāt satura šobrīd ir tik daudz, ka visi sāk kļūt izglītotāki un batonus acīs vairs nesabāzt. Lūk, arī tavu algoritmu problēma, didrun.
tieši tā. Un vienīgais ar ko viņa vēl var dabūt uzmanību, būs šī mākslīgā apaugļošana un tās rezultāts. Viss. Viņu noriets ilgi nav gaidāms.
24.01.2025 14:12 |

Reitings 2446
Reģ: 10.09.2021
Jap, es vairs neskatos Didru. Garlaicigi, viss paredzams, visu laiku tas pats. Sekotaji atkodusi vinas melus un maksligo dzivi.
Es pateiksu ar ko vina paceltu skatijumus - nonemtu matus, skropstas, iznemtu fillerus, zobus utt. Vot bus skatijumi uz miljons, ja paries uz dabigo Elinu. 😁
24.01.2025 14:35 |

Reitings 2581
Reģ: 27.03.2024
15min ilgajā telegram video raud atkal par darbu, darbiniekiem, algām un brīvdienām, kuras nevar atļauties…
Raud par to, ka statistika slikta instagram un nav atgriezeniskā saite no sekotājiem. Viņa dzīvo priekš instagram un sociālās vides! Kā viņai “dievticīgai” tas var būs tik svarīgi, es to galīgi nevaru izprast..Bļin tev ir dēls, kurš galīgi pie kājas, ir bijis pie ārsta, nav bijis, ir problēmas vai nav, par to redz viņa savos sociālajos tīklos neraud.. Kā var būt tik zemisks cilvēks.. Kāds var lūdzu atvērt acis viņai un galvenais jau sekotājiem, kam viņa mālē acis, ar visu savu biznesu, Dievu, močīšanu, cik svarīgi sevi disciplinēt utt.. Es vnk nevaru, kur tāds cilvēks ir radies..
24.01.2025 15:26 |

Reitings 2657
Reģ: 14.09.2024
IceCream @ 24.01.2025 13:32
Man tās dāmu dienas absolūti neinteresē. Pirmkārt, nav mans stils, otrkārt, tas, ka cilvēkam, kuram nav vidukļa līnijas, NEDRĪKST vilkt bikses un augšu, kas sadalās precīzi neesošajā viduklī, tas vēl vairāk paresnina un kopskatā koka klucis Konstantīns.
Treškārt, tās mūžīgās "Nezinītis uz mēness" platmales. Domāju, ka 90 % absolūti neaktuāli. Īstās dāmas, kas tādas nēsā, Elyndi neiepērkas.
Nu un, ceturtkārt, tad tādas pieaugušas sievietes, Konstantīni un Nezinīši dejo pa apli. Ko konkrēti man šis storijs dod? Neko! Vismaz kāds viņas čīkstinga gabals vismaz izklaidē. Tieši tāpatan neinteresē ne tās Ņuras puķes, ne to kā dāmām pasniedz atkal sagrieztos Augļu servisa dārzenīšus, nedz aļģaino kafiju.

Man pilnīgi nospļauties uz viņas lupatām, nekad neesmu pirkusi un nepirkšu, līdz ar to tiem storijiem no manis automātiski ir skip.
Sekotāja neesmu, bet skatos tikai kādas sēklas no viņas nāk ārā 😂 Bet nu tas jau viss ir zināms un sen apviļāts.
24.01.2025 15:48 |

10 gadi
Reitings 16
Reģ: 29.01.2009
Domāju, ka Elīnai jau ir depresija, izdegšana vai kas tamlīdzīgs, tikai viņa to nevēlas atzīt ne sev, ne citiem, jo tad pazudīs viņas močītājas tēls. Reāli viņai nepieciešama palīdzība no malas, jāpiebremzē ar soc tīkliem uz kādu laiku un pašai jāsaprot, ko viņa grib iesākt ar savu dzīvi. Pašlaik viņa cenšas visu ķert un grābt, rādīt sevi kā baigo močītāju un visu varošo, bet no malas tas izskatās nožēlojami. Bet nu viņa neko tādu nedarīs.
Un izrādās, ka medicīniskā apaugļošana arī tikai IG skatījumiem, kā pati izteicās. Skaidrs, ka bērnu viņa negrib, ne nākošo, ne pašreizējo.
24.01.2025 15:55 |

Reitings 4405
Reģ: 02.04.2020
Tajā vienā video kur Ņuris saka te mēs varēsim jandelēties? Ahahhaha varēs durītē kačāt,ja vien kādu veci neatradīs tur.Slimiķu pāris. Atsekoju viņai.✨
24.01.2025 16:04 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
Es pati arī vairs neskatos Didreni,paskatos tikai tad,kad izlasu to ko šeit dāmas izsaka vai pasmejas.
Galīgi viņas profils vairs nav tā lētā cirka vērts.
Jūtams ,ka ig nāk iekšā citas ietekmeles jaunas un viņu pārsit.
Viņas pūdētā filleru redele nav pat interesanta,bēdīgi skatīties uz to radījumu.
Un smieklīgi ir tas,kad cilvēks pēc lidojuma sēž piestaigātā hosteļa gaitenī,raud ,raud un tad pēkšņi nomaina savu tēlu un balss baigi kaut ko motivē-sajūta kā sektā,bet tā jau arī ir.😃🫠
Viņa laikam ir tik vientuļa,nespēj paklusēt un pabūt savās domās.
Tad motivācija visu laiku ar viņu ,tagad motivācijas nav,nesen taču bija podkāsta reklāma cik neiespējama viņa motivētāja ir dziļi sevī.😃😄😅kaut kāda disciplīna utt.
Naurim gan jau viss ko viņa tur murgo ir jā,jā un domas pavisam kur citur.
24.01.2025 16:07 |

Reitings 816
Tā Naura mātes resnā ,šķibā dirsa. Reāla antireklāma.😶‍🌫️🫥
24.01.2025 16:09 |

Reitings 4219
Reģ: 11.10.2022
krixis3 @ 24.01.2025 14:12
tieši tā. Un vienīgais ar ko viņa vēl var dabūt uzmanību, būs šī mākslīgā apaugļošana un tās rezultāts. Viss. Viņu noriets ilgi nav gaidāms.

Nē, pietika ar pirmo reizi, kur mēs visi sekojām līdz Didras grūtniecībai kā šovam, un tagad redzam rezultātu - nevienam nevajadzīgs un nomētāts bērns. Tas būtu zemiski gan no viņu puses spekulēt ar apaugļošanu, un tik pat zemiski, mums sekot tam līdz kā kārtējām šovam.
24.01.2025 16:11 |

Reitings 12536
Reģ: 27.02.2022
Gudralapsa @ 24.01.2025 16:11

Nē, pietika ar pirmo reizi, kur mēs visi sekojām līdz Didras grūtniecībai kā šovam, un tagad redzam rezultātu - nevienam nevajadzīgs un nomētāts bērns. Tas būtu zemiski gan no viņu puses spekulēt ar apaugļošanu, un tik pat zemiski, mums sekot tam līdz kā kārtējām šovam.
jā , līdz ko paziņo, ka ir stāvoklī, momentā atsekojiet. Es ig neskatos, šad tad caur ig anonymos, kas statistiku necel. Skataties caur to arī. Nekāda gadījumā iespiest uz aptauju jaut un kur nu vēl DM rakstīt. 🫠
24.01.2025 16:27 |

Reitings 2018
Reģ: 15.09.2023
Elīna: Nekas nespīd cauri, ne celulīts, ne kas cits..
Bļāāāā... Elīna, paskaties tak uz Naura mammu no malas, tur VISS spīd cauri, i celulīts, i apakšbikses, i viss pārējais.
24.01.2025 16:47 |

Reitings 816
Mashka Kakashka @ 24.01.2025 16:47
Elīna: Nekas nespīd cauri, ne celulīts, ne kas cits..
Bļāāāā... Elīna, paskaties tak uz Naura mammu no malas, tur VISS spīd cauri, i celulīts, i apakšbikses, i viss pārējais.

Sasmējos par teikumi,smuki stāv dupsītis.🫠😅
🤮🤮🤮🤮🤮
24.01.2025 16:57 |

10 gadi
Reitings 1387
Reģ: 11.04.2010
IceCream @ 24.01.2025 13:32

Nezinītis uz mēness - kā es smejos 😂😂😂
24.01.2025 17:03 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
Ko viņa var dirst, ka viņai neraksta. Kāda jēga rakstīt, ka tur autokorekts darbinieks atbild. Viņa pati visu ir sačakarējusi
Un veikals grimst. Jā, covid laiks bija riktīgs uzrāviens, kad internetaveikali ziedēja un plauka, jo cilvēki sedēja mājās un naudu tērēja internetā.
Tagad didras pārcenotās un neaktuālās poļu šmotkas, varbūt Kāda fanīte vēl pērk, bet ar to or par maz...
24.01.2025 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits