tāpēc, ka Nauris domā, ka tas ir ok. Domāju, ka viņam patīk tā tievā lelle, tāpēc arī neiebilst un varbūt arī uzskata, ka tāda ēšana ir laba un veselīga. Redz, apēd brokoli, biezpienu, viss tak forši 😀BURUNDUKS iignais @ 24.01.2025 01:00Es nesaprotu kāpēc Nauris tos viņas ēšanas traucējumus vispār tolerē. Sen laiks pie psihiatra aizvest. Viens ir neērtības, bet otrs psihiskā un fiziskā veselība. Kurš, mūsdienās, ceļojot ņem pārtiku līdzi? Saprotu, ja kāda mega alerğija vai mazulītim kaut kādu uzkodiņu, bet ne jau diviem pieaugušajiem.
Mayaaa @ 24.01.2025 08:33Ar ņuri gan jau saplēsās, tāpēc pinkšķ tur.
p.s viņa tajā video izklausās iedzērusi ?
Mayaaa @ 24.01.2025 08:33Ar ņuri gan jau saplēsās, tāpēc pinkšķ tur.
p.s viņa tajā video izklausās iedzērusi ?
Man ir bijusi bērnības epilepsija un zinu par EEG,mainīt dzīves veidu paldies Dievam pieauguša vecuma nav bijušas lēkmes! Bet arī preks Autisma viena no pārbaudēm ir EEG,to es loooti labi zinu,un protam ir vēl daudz citas !Kenty @ 23.01.2025 22:38Psihiatrs sūta uz ADOS testu.Sākums ir tāds.Tieši par runāšanu.Vispirms,tiek parbaudīta dzirde,vai bērns dzird labi,Neirologs apjautājās vecākiem par grūtniecības norisi par dzemdību iznākumu,vai nav bijis skābekļa bads,,attīstību līdz vizītei,ko cik kurā laikā darījis,un nosūta arī uz EEG,lai pārbaudītu epilepsijas aizmetņus,smadzeņu novirzes,tas nav saistīts ar AST,jo tie ir nervu sistēmas traucējumi ne smadzeņu.,neirologs uzraksta savu slēdzienu,,tālāk iet psiihologs,kas veic izpēti savā lauciņā,audiologopēds.,,klīniskais psihologs,psihiatrs,Ja neko neaizmirsu ,Jo tas ceļš bija traki garš.
kur ir tas brokolis? es visu ig, telegramu noskatījusies, neatradu nevienu brokoli :Dkrmmm @ 24.01.2025 02:06Nevar izvārīt brokoli viesnīcā - tā viņai esot izdzīvošanas skola ???
Tastastas @ 24.01.2025 00:51
Nav tomēr Parīze? Ja pareizi atceros, teica, ka 5:45 lidojums. Vakar tāds bija Rainerim uz Parīzi.
Aizspogulia @ 24.01.2025 00:24
Es piekrītu visam, ko te raksta, būtībā. Un 90%, ka Didra nezināja, pie kāda ārsta dodas dēls.
Bet teikt, ka nespēj iedomāties, ka tēvs aizved dēlu pie ārsta un māte nedodas līdzi, ir savādi.
Tēvs ir tieši tāds pats vecāks kā mātei. Jābeidz vienreiz šis, ka tēviem jau nav nekādi pienākumi, bezmaz vai ne par ārstiem, ne jāzina, kāds izmērs bērnam, ne ko bērnam iedot pusdienās.
Protams, iet kopā abiem pie ārsta ir normāli. Un tieši tāpat ir aizvest tikai mātei, ne? Tad kāpēc nevarētu arī tikai tēvs vest pie ārsta? Tas ir precīzi viens un tas pats.
Mēs bieži sarunājam, kurš šoreiz vedīs, jo otrs tamēr var izdarīt kaut vai tādu ikdienas sīkumu – kā satīrīt māju klusumā un pagatavot vakariņas.
Es uzticos savam vīram un esmu pārliecināta, ka viņš gan visu dzirdēs, gan visu pajautās.
Everests @ 24.01.2025 09:50Tais TG apļos tas lūpas izskatās vienkārši traģiski. Un atkal lūdzas, lai ceļ ig statistiku. ??? Idiotes. Par ko bija garais video īsumā? Es to huinu nespēju klausīties
IceCream @ 24.01.2025 09:49
Uz oranžā cukura iepakojuma rakstīts Italy.
Telegram pie bildēm, kur safočējusi ēdienus var skaidri redzēt nosaukumus franču valodā, tā kā jā, būs aizbraukuši modes aktualitātes iepirkt. 😀Tastastas @ 24.01.2025 11:12
Bija arī uz Romu lidojums 5:55 vai kaut kā tā. Bet cukura iepakojums no itāļu firmas gan vēl nenorāda uz to, ka viņi būtu Itālijā. ?
Telegram ieliktajās bildēs no viesnīcas, vairāk gan izskatās, ka produktu nosaukumi ir franču valodā. Tā kā es tomēr vairāk sliecos uz to, ka viņi atkal šurī pa noliktavām Parīzes nomalēs ?
magdalena333 @ 24.01.2025 11:51Tā kā Elīna zinām, ka Tu un Nauris te lasāt, tad pateikšu kāpēc Tev tāds storiju skaits, jo Tu esi boooooring, tas nav uzbrauciens, bet tā tas ir, Tava story lente ir booooring, Zakopone, cilvēki katru gadu redz vienu un to pašu, ko tieši jūs parādījās jaunu tur esat, ka atkal bija auksti tāpēc nekur neaizbraucāt? Kā rijat pa kaut kādām ēstuvēm, vai tiešām jums liekas, ka cilvēkiem tas interesē, ko un kur jūs ēdat Zakoponē (varbūt tikai tos, kas tuvākā laikā plāno tur braukt, bet cik tādu varētu būt 30?), vai Tev liekas, ka cilvēkiem ir aizraujoši skatīties kā jūs sēžat Zakoponē kaut kādos apartamentos? Ar, ko cilvēkiem asociējas Zakopone? Ar to, ko jūs tur noteikti nedarījāt?
Dāmu dienas, ar ko tieši šitās dāmu dienas atšķirās no citām, kāpēc, lai man būtu kaut mazākā interese to garlaicību skatīties, visas tās modeles izskatās tā pat, es pat neesmu pārliecināta vai pēdējās 3x bija citas sievietes vai tās pašas, tas pats bezstils, tās pašas drausmīgās cepures galvā un lokas? Vai es turpmākās dienās redzēšu kaut ko citu, ko nebūtu redzējusi un dzirdējusi pēdējo 2 gadu laikā, kad braucat “komandējumā”, nē, tāpēc pat turpmākās dienas netērēšu laiku uz Taviem storijiem. Ā, un mēnešiem klausīties tos graudus, booooooring, jau ausis asiņo ? Good Luck noturēt statistiku, strādā ātrāk pie tā bērna projekta??
Everests @ 24.01.2025 12:07Nē ne, viņa toc ir pāli tai garajā video. Iedzēra un čakras atvērās ???? un tieši šis pasaka visu par viņu attiecībām - labāk runā ar pliku telefonu 14min, nekā ar savu vīru ????