Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
Everests @ 22.01.2025 20:47
vēl jau diez ko neirologs teiktu, ka nerunā un VĒLJOPROJĀM skrien uz pirkstgaliem.
Naurix bija pie kaut kāda (stabili bezmaksas, valsts) neirologa. Kurš teica, ka nav īsti labi, vajag pārbaudīt dzirdi un EEG uztaisīt. Bet tad varēja saprast, ka fanules mamulītes sarakstīja, ka pilnīgi normāli, ka 2.5g nerunāt. Pie ausu ārsta aizveda, cerams aizvedīs arī uz EEG. Bet šis jau viss tikai izlēdz vieglāk atklājamas lietas. Dž runu jau neietekmē, ka viņš stundiņu paskatās multenes (tas ir pilnīgi bezjēdzīgi un nevajadzīgi) vai nav kopā ar vienaudžiem. Skaidrs, ka vecākiem uz viņu
pofig. Bet jautājums ko dara auke, arī ar viņu nerunā? Aukle, tomēr jau varēja iemācīt uz podiņa iet un pašam ēst. Vai tomēr, tās grūtības ir daudz lielākas..
22.01.2025 23:54 |

Reitings 12536
Reģ: 27.02.2022
BURUNDUKS iignais @ 22.01.2025 23:54
Naurix bija pie kaut kāda (stabili bezmaksas, valsts) neirologa. Kurš teica, ka nav īsti labi, vajag pārbaudīt dzirdi un EEG uztaisīt. Bet tad varēja saprast, ka fanules mamulītes sarakstīja, ka pilnīgi normāli, ka 2.5g nerunāt. Pie ausu ārsta aizveda, cerams aizvedīs arī uz EEG. Bet šis jau viss tikai izlēdz vieglāk atklājamas lietas. Dž runu jau neietekmē, ka viņš stundiņu paskatās multenes (tas ir pilnīgi bezjēdzīgi un nevajadzīgi) vai nav kopā ar vienaudžiem. Skaidrs, ka vecākiem uz viņu
pofig. Bet jautājums ko dara auke, arī ar viņu nerunā? Aukle, tomēr jau varēja iemācīt uz podiņa iet un pašam ēst. Vai tomēr, tās grūtības ir daudz lielākas..
nu jā, vēl pie higiēnista jāved, pārbaudīt sakodienu, ka viņš tik ilgi suca knupi un pudeli. Kaut vai to pašu pudeļu kariesu. Tā aukle gan jau tik pat ar intelektu apveltīta, ka tie abi salašņas, tāpēc jau neko viņš nemāk, tad vēl atbrauc mamuska, kas ar bērnu tik po ruski mauc. Ehh. Gan jau uz to eeg aizvedīs.
22.01.2025 23:57 |

Reitings 362
Everests @ 22.01.2025 23:57
nu jā, vēl pie higiēnista jāved, pārbaudīt sakodienu, ka viņš tik ilgi suca knupi un pudeli. Kaut vai to pašu pudeļu kariesu. Tā aukle gan jau tik pat ar intelektu apveltīta, ka tie abi salašņas, tāpēc jau neko viņš nemāk, tad vēl atbrauc mamuska, kas ar bērnu tik po ruski mauc. Ehh. Gan jau uz to eeg aizvedīs.
pudele ļoti bojā zobus, jā. Nekas, paaugsies mamashka aizvedīs uz Turciju, apvīlēs un uzmauks feikos.
Starp citu, kā tad palika ar tiem Didras mātes zobiem? Viņai tak bija jābrauc 2x
22.01.2025 23:59 |

Reitings 12536
BURUNDUKS iignais @ 22.01.2025 23:59
pudele ļoti bojā zobus, jā. Nekas, paaugsies mamashka aizvedīs uz Turciju, apvīlēs un uzmauks feikos.
Starp citu, kā tad palika ar tiem Didras mātes zobiem? Viņai tak bija jābrauc 2x
gan jau atmeta ar roku 🤣
23.01.2025 00:24 |

10 gadi
Reitings 1387
Reģ: 11.04.2010
BURUNDUKS iignais @ 22.01.2025 23:54

Būsim atklāti, viņš stabili skatās multenes ilgāk par stundu. Rītos, vakatos mājās, jebkurā ēdienreizē un esot publiskās vietās, lai viņš liek viņiem mieru.
Viņi noteikti arī paši maz runā ar Dž. Ne kkā nodarbojas ar viņu, ne runā, ne lasa grāmatas priekšā. Viss, ko viņš fonā dzird, ir "brutāli močīt" un storiju teksti par apenēm.
23.01.2025 00:51 |

Reitings 2033
Reģ: 05.07.2024
Everests @ 22.01.2025 23:52
ja viņš pildītu pienākumus, tad nebūtu situācija tik tālu novesta. Tak abiem vienalga par to bērnu, abi pie multenem nosedina, x auklei uztic svarīgāko - audzināt, tas ka viņš vakarā noduso, uztaisa maisījumu un no rīta iedod sierinu, viņu nepadara par labu vecāku. Ok, vismaz klausa ārstu, bet uz peldēšanu arī tikai 2x bija. Pssc. Ko var slavēt to loxu.
Es viņu neslavēju, bet, viņš tomēr ir vienīgais no abiem, kurš kaut cik rūpējas par Dž veselību. Kāda situācija ir novesta “tik tālu”? Dž nav invalīds, nevajag arī uztaisīt tā, ka viņam 2.5 gados jau jāmāk runāt ar paplašinātiem teikumiem un pasakas lasīt. Viss ir atrisināms, neviens vecāks, starp citu, nav ideāls! Un arī ‘normālās’ mammas un tēti pieļauj kļūdas.
23.01.2025 07:32 |

Reitings 2365
Reģ: 30.05.2024
brunettte @ 23.01.2025 07:32
Es viņu neslavēju, bet, viņš tomēr ir vienīgais no abiem, kurš kaut cik rūpējas par Dž veselību. Kāda situācija ir novesta “tik tālu”? Dž nav invalīds, nevajag arī uztaisīt tā, ka viņam 2.5 gados jau jāmāk runāt ar paplašinātiem teikumiem un pasakas lasīt. Viss ir atrisināms, neviens vecāks, starp citu, nav ideāls! Un arī ‘normālās’ mammas un tēti pieļauj kļūdas.

Kā ta nu ne! Te vairumam māmiņu bērns 2.5 gadu vecumā jau mācās alfabētu 3. valodā un raksta ar abām rokām pilnus teikumus! 😂😂
23.01.2025 08:33 |

Reitings 38023
Reģ: 11.02.2015
brunettte @ 22.01.2025 23:17
Svarīgākais tomēr ir tas, ka vismaz Nauris domā un dara. Cik daudz par šo Elīna runā savos storijos? Kad vajadzēja dzemdības live taisīt, tad gan ig, gan telegramā uz urrā gāja, tagad vienīgais, kur viņa Dž parāda ir taisot kotletes. Nauris tādā ziņā vismaz tiešām pilda vecāka pienākumu un rūpējas par bērnu. Šis ir diezgan šausmīgi, no malas noskatīties, cik ļoti mātei neinteresē savs bērns… prāts netiek līdzi…

Piekritīšu, to pašu nodomāju.
Didra visā citā tik atklāta, nu tik kaila ar saviem sekotājiem, "kā tu visu paspēj ar mazu bērnu" karogs rokā.. bet par visām Džeisona problēmiņām, ikdienu, kādas prasmes apguvis - vai jebkādu citu bērnu saturu, ko pat standarta mammas ikdienā dara un pārrunā - NULLE!
Nav ideāli, bet Ņurim vismaz kaut cik vairāk tas puikiņš patiesi rūp. Un nav jau vecākam jābūt ideālam, tas arī fakts, tam pašam Ņurim. Bet viņu vismaz INTERESĒ tik daudz, ka kaut kādā brīdī līdz viņa smadzenei aizrāpo citu teiktais, kas tur ir jāpavēro, jāuzlabo un kādas problēmas jārisina.
23.01.2025 09:13 |

Reitings 12536
viņam vispārējā attīstība ir kā viengadniekam. Un 2.6 gados tomēr būtu jāsaka vairāk par mamamamama. Vismaz sunis, kakis, bumba, kas ir viegli vārdi. Nesaku ka ir invalīds, nevajag uzreiz iet parspilejumos, jo mūsu viedokļi nesakrīt 😅
23.01.2025 10:21 |

Reitings 121
Reģ: 02.09.2024
Lielie biznesmeņi atkal komandējumā - kur visu dienu skraidīs nosaluši, pārkrāvušies, un baudīs Didrenes paņemtos salātiņus un gaļiņas :D
NEXT LEVEL bizness :D:D:D:D
23.01.2025 10:23 |

10 gadi
Reitings 3798
Reģ: 29.01.2009
BURUNDUKS iignais @ 22.01.2025 18:47
Vakardien Nauris bija ar dēlu pie dr, bet tikmēr māte sēdēja un sarunājās pati ar sevi par hu*** kas ir totāli garām un nevienam neinteresē.

Bet iedomājieties, cik reāli var tas bērns neinteresēt, ka Tu neaizej līdz un nepaklausies, ko tie dakteri saka? Es arī biju ar savējo uz pārbaudi tur, godīgi nespēju iedomāties, ka iedotu tēvam, še ved.
23.01.2025 10:29 |

Reitings 362
neirologs teica, ka nav īsti labi, to tak pats Nauris izstāstīja. Un ne jau visus bērnus sūta uz EEG. Nesaku, ka jāpsiherē par katru nieku, bet šis nav nieks. Viņiem jau sen gan fizio ieteica darboties, gan baseinu. Nu neko no tā nedara, jo visu ko dara atrāda.
23.01.2025 10:41 |

Reitings 121
Reģ: 02.09.2024
BURUNDUKS iignais @ 23.01.2025 10:41
neirologs teica, ka nav īsti labi, to tak pats Nauris izstāstīja. Un ne jau visus bērnus sūta uz EEG. Nesaku, ka jāpsiherē par katru nieku, bet šis nav nieks. Viņiem jau sen gan fizio ieteica darboties, gan baseinu. Nu neko no tā nedara, jo visu ko dara atrāda.

nu vai ne, te neviens nerunā par nelabvēlīgu ģimeni, kuri nevar tos ārstus atļauties, vai sēž aizdzērušies kādā pirtī, vai ne reizi nav redzējuši, ko citas ģimenes dara ar saviem bērniņiem. bet visi te cepjās par diviem indivīdiem, kuri uzskata, ka ir sasnieguši gaismas pilis un var atļauties bērnam zelta dzīvi ar privāto šoferi un Oksfordas diplomu.
23.01.2025 10:54 |

Reitings 4040
Reģ: 05.12.2021
Ko var gribēt no mātes, kura atgriežoties no ceļojuma, skrien uz zāli un savu butiku. Nevis pie ilgi neredzēta bērna. Viņa jau pa dienu arī tikai ārpus mājas un stundiņu vakarā ar savu bērnu? Man arī ir konkrēts besis reizēm un es gribu pazust no mājām. Bet tas pāriet. Viņai taču tas bērns ir tikai priekš Instagram. Cilvēks, kurš ir tik debils kā viņa, ka reāli dzīvo priekš aiG, nekad nesapratīs, kad pa īstam ir bērns un beznosacījuma mīlestība pret savu bērniņu.
23.01.2025 10:59 |

Reitings 2033
Reģ: 05.07.2024
Sunlight @ 23.01.2025 08:33

Kā ta nu ne! Te vairumam māmiņu bērns 2.5 gadu vecumā jau mācās alfabētu 3. valodā un raksta ar abām rokām pilnus teikumus! ??

Vai ne. Bet re, kā samīnusoja uzreiz komentāru. :D Par citu bērnu attīstību te var ļurināt ar putām uz lūpām, a par savējo visas klusēs, nedod Dievs pateiks kaut ko ne tā. Labi, ka visām, izņemot didru, bērni aug un attīstās pēc grāmatas. Malači mammas, visurgājējas.
Un es nevienu te neaizstāvu vai nenoņemu atbildību, bet salīdzināt, kas jāmāk 2.5gados..nu nemāk, un? Es, iespējams, lienu ne tajā lauciņā, bet ir mammas, kurām bērniem tiešām vajag 24/7 darbošanos, ņemšanos un ar to visu tāpat mazajam kavēta attīstība. Ļaujiet tak bērnam augt. Es pieļauju, ka Dž uzsākot bērnudārzu audzītes arī vecākiem teiks, ka varbūt pie tā vai šitā vajag piestrādāt, bet nu nevajag arī uztaisīt drāmu no tā, ka viņš staigā uz pirkstgaliem vai nerunā. Jā, tas ir vecāku kasjaks, bet vai tas skar jūs personīgi? nē! Mīnusojiet uz urrā, es savu pateicu! 🤝
23.01.2025 11:06 |

Reitings 1774
Reģ: 25.01.2023
BURUNDUKS iignais @ 23.01.2025 10:41
uz EEG sūta,lai izslēgtu epilepsijas iespējamību un smadzeņu darbības novirzes,lai viņš zinātu,kur meklēt iemeslu.
23.01.2025 11:14 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
amoreamore @ 22.01.2025 18:29

Sasmējos, ka naurix dirš, ka multenes ir stunda/pusotra dienā.
Aaaaaaha.
Šķiet, ka didrene vispār priecātos, ja viņš nerunātu, nekustētos, nedarītu savas bērnu lietas, bet būtu vienkārši skaista dekorācija viņas pretīgajā dzīvē.

Tas ir daudz un tādā vecumā. Psihologi iesala 45 min sadalot dienā un nekādā gadijumā pirms miega.
Manam bērnam paliek šogad 5gadi un mēs sākam skatīties multenites piemērotas vecumam.
Pirmstam montesori rotaļas,pasakas,leļļu teātri,mūzika ,jautrība. Mans bērns nav savās rokās turējis mūsu gadžetus. Es lepojos ar sevi. Nezināju kāda mamma es būšu,zināju ,kad laba un ar savu bērnu attiekšos tikai ar cieņu un izpildīšu visas viņa vakadzības. Kā arī paldies mūsu pediatrei pie kuras vedām bērnu katru mēnesi uz vizītēm,kur arī pediatrs interesējas par bērna sasnoegumiem,ko prot,kas jādara,kas jāmāk,pediatre ļoti uzpieda ēšanu no 4.mēnešu vevuma, ēda arī mums ideāli,6 mēnešos gaļa! Paši priekš sevis aizvedām pie fizioterapeta,masāžinas parādija utt,aizvedām pie ostiopāta-savu interešu pēc,jo tas viss ir arī par un ap runas attīstību.
Tas,ka viņu puika nečurā vai vismaz nemēģina jau čurāt bez pampers ir ļoti,ļoti bēdīgi,es pat neuzdkaitīšu kapēc,jo tās kuras zin,tās zin.
Dźeisons ir vecāku nolaists un pamests.
Pat mauglis džungļos augot viens ir daudz attīstītāks.
Un tas kā viņi pie tā visa nepareizā ir Džeisonu pieradinājuši,ir grūti,grūti izkolojams. Viņiem tam nebūs prāta un laika,iedvesmas.
Nauri nežēlo naudu un dod savu puiku speciālistiem..
23.01.2025 11:32 |

Reitings 14951
Reģ: 13.08.2023
Šķiet, ka lieliskajam Instagram pārim nemaz neiet tik spīdoši. Arvien biežāk runā par saviem strīdiem, problēmām un visur viens liels čīkstings par Nauri.
23.01.2025 11:34 |

Reitings 362
brunettte @ 23.01.2025 11:06

Vai ne. Bet re, kā samīnusoja uzreiz komentāru. :D Par citu bērnu attīstību te var ļurināt ar putām uz lūpām, a par savējo visas klusēs, nedod Dievs pateiks kaut ko ne tā. Labi, ka visām, izņemot didru, bērni aug un attīstās pēc grāmatas. Malači mammas, visurgājējas.
Un es nevienu te neaizstāvu vai nenoņemu atbildību, bet salīdzināt, kas jāmāk 2.5gados..nu nemāk, un? Es, iespējams, lienu ne tajā lauciņā, bet ir mammas, kurām bērniem tiešām vajag 24/7 darbošanos, ņemšanos un ar to visu tāpat mazajam kavēta attīstība. Ļaujiet tak bērnam augt. Es pieļauju, ka Dž uzsākot bērnudārzu audzītes arī vecākiem teiks, ka varbūt pie tā vai šitā vajag piestrādāt, bet nu nevajag arī uztaisīt drāmu no tā, ka viņš staigā uz pirkstgaliem vai nerunā. Jā, tas ir vecāku kasjaks, bet vai tas skar jūs personīgi? nē! Mīnusojiet uz urrā, es savu pateicu! ?
jo ātrāk sāk darboties, jo vieglāk ir visu novērst. Šeit vienīgā problēma ir vecāki, kuriem ir absolūti pofig par savu bērnu un viņa attīstību. Tas arī cepī. Un dr ir ieteikuši darboties, bet vecāki liek mīksto. Tas ir normāli?
23.01.2025 11:48 |

Reitings 2657
Reģ: 14.09.2024
IceCream @ 23.01.2025 10:29

Bet iedomājieties, cik reāli var tas bērns neinteresēt, ka Tu neaizej līdz un nepaklausies, ko tie dakteri saka? Es arī biju ar savējo uz pārbaudi tur, godīgi nespēju iedomāties, ka iedotu tēvam, še ved.

Viņa visticamāk, ka pat nezināja, ka Dž kaut kur tiek vests. Ja arī Ņuris teica, tad viņai taču pofig, jo viss ir tikai par viņu, par laiku sev un par sēklas sēšanu.
23.01.2025 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!