Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 3397
Reģ: 05.02.2022
Lyncha @ 19.01.2025 20:11
Visas citas drēbes no citiem veikaliem ir sūds. Tikai Elyndi ir next level. Par kafiju tas pats. Moš pieradusi pie savas aļģu suslas un vairs nejūt normālu kafiju ?
nu es eju uz mellu, kur it kā dod Elīnas kafiju. Neteiktu, ka man tā super garšo 😀 laikam tiešām pietrūkst Aļģītes 😀
19.01.2025 23:06 |

Reitings 2033
Reģ: 05.07.2024
magdalena333 @ 19.01.2025 13:54
Ko tieši tā gudrīti rīt taisās atkal stāstīt? Kamēr viņa sēž un domā kā ? pasniegt konfekšu papīriņā tikmēr lielākā daļa sieviešu pavada laiku ar savu ģimeni, vāc māju, gatavo svētdienas maltīti, palīdz bērniem ar mājas darbiem un gatavojas jaunajai nedēļai skolā vai dārziņos. Kamēr Elīna rīt savā podkāstā gudri d****, tikmēr lielākā daļa sievietes celsies agri, lai pašas sataisītos, pagatavotu brokastis, tad cels bērnus, izvedām viņus pa mācību iestādēm, tad brauks uz darbu, pēc darba savāks bērnus, vedīs uz treniņiem, tad iespējams ieskries veikalā, tad uz mājām pagatavot vakariņas, padarbosies ar bērniem, pievāks māju un liks bērnus gulēt. Es gribu redzēt tieši kāda ir Elīnas ikdiena, ko tieši viņa izdara vairāk kā regulāra sieviete? Lielā darītāja. Viņai varbūt ir citas prioritātes, bet tas nenozīmē, ka viņa kaut ko izdara vairāk kā citas.
Šis ir tik precīzi. Un Elīnai šo vajadzētu nodot. Viņa ir tik delulu un dzīvo savā iedomu burbulī, kur viņai liekas, ka ir mega biznesmene un fantastiska māte vienlaicīgi, kaut reālajā dzīvē nevarētu pat pusi izdarīt no tā, ko ikdienā dara normālas sievietes ar ģimenēm. Ko viņa darīs, kad dēlam skola sāksies? Arī aukle vedīs, palīdzēs ar mājas darbiem? Dž izaugs un viņam būs kauns par to, cik viņa māte ir uz sevi vērsta. Pati saka, ka dārgākais ir laiks… cik no tā sava dārgā laika viņa godīgi pavada ar dēku? Bet bez kalponēm, filmētājām un visām pārējām apkārt. Būtu par to pasēdējuši un padomājusi labāk.
19.01.2025 23:34 |

Reitings 1444
Reģ: 18.12.2022
amoreamore @ 19.01.2025 13:16

Neviens tādu izteicienu nelieto ne latviski, ne angliski ?
Burtiski tulkojot, nu jā, āķis, ok. :D tikai tā nesaka.

Uzķerties uz āķa, āķis lūpā.. Hooked on a feeling.. Netrūkst teicienu gan angļu, gan latviešu valodā par āķiem no kā visticamāk paķēra iedvesmu savām "unikālajam" teicienam.
20.01.2025 01:31 |

Reitings 1444
Reģ: 18.12.2022
Roze sarkanā @ 19.01.2025 15:01
Miljonāru kluba kopienas aprakstā ir teikts , ka miljonāru klubu veido personības ar vispusīgi attīstītu garīgo , intelektuālo, emocionālo un fizisko stāvokli, kas spēj sniegt arī vērtīgu ieguldījumu sabiedrībā.Sakiet, kā tur iederas Elina? Kas tas par vērtīgo ieguldījumu no Elinas?Jeb Jencītim vajag tādus pamuļķus, kurus, ja kas, vieglāk " zem vilciena pagrūst"
Kā nopietni itkā cilvēki, pat "tautas kalpi" var reklamēt Elinu kā miljonāri, kurai faktiski nekas nepieder?Tas nozīmē, ka tas Jencītis un līdzskrējēji tādi paši meļi, kā Didrihsoni. Tagad es tiešām sāku ticēt, ka Didrihsoni atmazgā baznīcas naudu.
Tak Jencītis pats pateica, ka miljonāra klubā nav jābūt obligāti miljonaram, galvenais, lai miljonāra domāšana. Un kādu godīgumu gaidīt no džeka, kam ir bijušas problēmas ar likumu narkotiku dēļ un tad "Dievs izglāba"?🤣
20.01.2025 01:34 |

Reitings 353
Reģ: 17.06.2024
magdalena333 @ 19.01.2025 13:54
Ko tieši tā gudrīti rīt taisās atkal stāstīt? Kamēr viņa sēž un domā kā ? pasniegt konfekšu papīriņā tikmēr lielākā daļa sieviešu pavada laiku ar savu ģimeni, vāc māju, gatavo svētdienas maltīti, palīdz bērniem ar mājas darbiem un gatavojas jaunajai nedēļai skolā vai dārziņos. Kamēr Elīna rīt savā podkāstā gudri d****, tikmēr lielākā daļa sievietes celsies agri, lai pašas sataisītos, pagatavotu brokastis, tad cels bērnus, izvedām viņus pa mācību iestādēm, tad brauks uz darbu, pēc darba savāks bērnus, vedīs uz treniņiem, tad iespējams ieskries veikalā, tad uz mājām pagatavot vakariņas, padarbosies ar bērniem, pievāks māju un liks bērnus gulēt. Es gribu redzēt tieši kāda ir Elīnas ikdiena, ko tieši viņa izdara vairāk kā regulāra sieviete? Lielā darītāja. Viņai varbūt ir citas prioritātes, bet tas nenozīmē, ka viņa kaut ko izdara vairāk kā citas.

Viņa pat dienu neizturētu šādā režīmā.
20.01.2025 08:37 |

Patīk
Reitings 48968
Reģ: 12.10.2022
brunettte @ 19.01.2025 23:34
Šis ir tik precīzi. Un Elīnai šo vajadzētu nodot. Viņa ir tik delulu un dzīvo savā iedomu burbulī, kur viņai liekas, ka ir mega biznesmene un fantastiska māte vienlaicīgi, kaut reālajā dzīvē nevarētu pat pusi izdarīt no tā, ko ikdienā dara normālas sievietes ar ģimenēm. Ko viņa darīs, kad dēlam skola sāksies? Arī aukle vedīs, palīdzēs ar mājas darbiem? Dž izaugs un viņam būs kauns par to, cik viņa māte ir uz sevi vērsta. Pati saka, ka dārgākais ir laiks… cik no tā sava dārgā laika viņa godīgi pavada ar dēku? Bet bez kalponēm, filmētājām un visām pārējām apkārt. Būtu par to pasēdējuši un padomājusi labāk.
Kā Elīna spēs palīdzēt ar mājasdarbiem, ja pati neprot pat viselementārākās lietas? Nezin ne latviešu valodas gramatiku, ne arī prot rēķināt, par svešvalodām vispār nerunāsim. Šaubos, ka Elīna pārzin krievu valodu, izņemot runāšanu.
Pateiks dēlam, lai mājasdarbu vietā aiznes skolotājai parāda uzfilmētos storijus un kā dāvanu iedod Elyndi zeķubikses. :D :D
20.01.2025 09:08 |

Reitings 4219
Reģ: 11.10.2022
CallMeAnnika @ 20.01.2025 09:08
Kā Elīna spēs palīdzēt ar mājasdarbiem, ja pati neprot pat viselementārākās lietas? Nezin ne latviešu valodas gramatiku, ne arī prot rēķināt, par svešvalodām vispār nerunāsim. Šaubos, ka Elīna pārzin krievu valodu, izņemot runāšanu.
Pateiks dēlam, lai mājasdarbu vietā aiznes skolotājai parāda uzfilmētos storijus un kā dāvanu iedod Elyndi zeķubikses. :D :D

Ne zeķubikses, bet bodiju, kuru skolotāja varēs vilkt uz baseinu, sportojot, uz teātri, randiņu, nu visur vienu vārdu sakot! 😀
20.01.2025 09:50 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
Kāds tai Didrai varētu pateikt, ka viņa runā tā, kā kādus 20gadus atpakaļ? Veiksmīgi cilvēki mūsdienās dara to, kas viņiem patīk, nevis sevi spiež darīt to, kas riebjas. Tā ir necieņa pret sevi. Un motivācija ir ,ja to tu dari tiešām savā labā, nevis tāpēc, ka citi to sagaida. Viņa nes tādu hu***, un vēl ar tādu sejas izteiksmi.
Šleseram viņa ir interesanta tikai dēļ IG auditorijas. Nedomāju, ka viņš viņu vispār kaut kā citādāk novērtē, jo biznesmene viņa 0 līmenī.
20.01.2025 18:13 |

Reitings 354
Reģ: 19.03.2023
CallMeAnnika @ 20.01.2025 09:08

Kā - kā? Noalgos privātskolotāju.
20.01.2025 18:14 |

Reitings 12536
Reģ: 27.02.2022
Nožēlojama dzīve ir tāda kad dzīvo uz šādām samazgam, lai uzturētu savu "sapņu ķermeni". https://failiem.lv/u/fpxy3jxy5q
20.01.2025 18:44 |

Reitings 121
Reģ: 02.09.2024
Lyncha @ 20.01.2025 18:14

Kā - kā? Noalgos privātskolotāju.

Aha, tāpat kā tagad to bērnu aizved pie speciālistiem, nodarbībām? Vai atrod aukli, kas viņu attīsta?
20.01.2025 19:09 |

Reitings 4219
Reģ: 11.10.2022
BURUNDUKS iignais @ 20.01.2025 18:13
Kāds tai Didrai varētu pateikt, ka viņa runā tā, kā kādus 20gadus atpakaļ? Veiksmīgi cilvēki mūsdienās dara to, kas viņiem patīk, nevis sevi spiež darīt to, kas riebjas. Tā ir necieņa pret sevi. Un motivācija ir ,ja to tu dari tiešām savā labā, nevis tāpēc, ka citi to sagaida. Viņa nes tādu hu***, un vēl ar tādu sejas izteiksmi.
Šleseram viņa ir interesanta tikai dēļ IG auditorijas. Nedomāju, ka viņš viņu vispār kaut kā citādāk novērtē, jo biznesmene viņa 0 līmenī.

Nu šodien viņa pateica to skaļi.
Kapātāji = labi
Tiem kam brīvdienas = sliņķi
Tāpēc jau viņa imitē darbu un jebko, jo viņas prātā ir tikai kapāt, bez sajēgas. Tad Tu esi vērtīgs un pelnījis, piem.atpūtu. Bet nu jau kaut cik normāli cilvēki šo postpadomju mantojumu izskauž un saprot, ka darbs ir darbs, un brīvdienās, palildus mājas darbiem, iepirkumiem, bērniem, svētkiem u.c lietām var atrast laiku arī sev un savai atpūtai. Tā nav jānopelna, Tu vienkārši vari būt arī normāls cilvēks. Un lielai daļai cilvēku mājas netīra citi, bērnus nepieskata citi un vakariņās top normāls ēdiens VISAI ģimenei, nevis ūdeņaini brokoļi un kūku kļeckas.
20.01.2025 19:12 |

Reitings 915
Reģ: 21.11.2023
Everests @ 20.01.2025 18:44
Nožēlojama dzīve ir tāda kad dzīvo uz šādām samazgam, lai uzturētu savu "sapņu ķermeni". https://failiem.lv/u/fpxy3jxy5q

Tur tik trauku lupata vēl trūkst :D
Izskatās drīzāk kā bio atkritumu trauciņš. Tiešām,cik ļoti ir jābūt sap*stai domāšanai un realitātei lai ikdienā būtu jāēd kas tāds.
20.01.2025 19:13 |

Reitings 353
Reģ: 17.06.2024
Es centos klausīties, ko viņa savos storijos runāja, man sāka asiņot ausis no tā visa sūda. Cilvēks, kurš imitē kapāšanu un dara lietas, kuras ne sūda nav jādara (vieni un tie paši apģērbi 100x bezjēgā pārbildē), mācīs citus, kā kapāt un plānot savu laiku. Un lai nedirš, ka viņas mērķis nebija savākt daudz sekotājos instagram un nepelnīt naudu ar drēbēm.
20.01.2025 20:37 |

10 gadi
Reitings 1761
Reģ: 14.01.2011
Mani fascinēja vienā story viņu mini ledusskapis. Nu reāli kā mini bārs viesnīcās. 😀
Nu, man jau būtu diezgan neērti, ja pie manas ģimenes nāktu ciemos draugi un ieraudzītu ko šādu. Domāju, viņi nosmietos ne pa jokam.
Nu ko tad īsti tas nabaga bērns ikdienā ēd, ja tur pat normāla pārtika nebija redzama? Un ko tur reāli vispār var salikt iekšā?
20.01.2025 21:22 |

10 gadi
Reitings 1597
Reģ: 29.01.2009
xxtinaxx @ 20.01.2025 21:22
Mani fascinēja vienā story viņu mini ledusskapis. Nu reāli kā mini bārs viesnīcās. ?
Nu, man jau būtu diezgan neērti, ja pie manas ģimenes nāktu ciemos draugi un ieraudzītu ko šādu. Domāju, viņi nosmietos ne pa jokam.
Nu ko tad īsti tas nabaga bērns ikdienā ēd, ja tur pat normāla pārtika nebija redzama? Un ko tur reāli vispār var salikt iekšā?

Tas jau studijas ledusskapis. Mājās viņiem ka tik nav divdurvju ledusskapis. Vismaz saldētava točna viņiem ir ledusskapja lielumā - pilns ar saldētajiem pusfabrikātiem un saldējumu.
20.01.2025 21:30 |

10 gadi
Reitings 1761
Reģ: 14.01.2011
mazaaduuda @ 20.01.2025 21:30

Tas jau studijas ledusskapis. Mājās viņiem ka tik nav divdurvju ledusskapis. Vismaz saldētava točna viņiem ir ledusskapja lielumā - pilns ar saldētajiem pusfabrikātiem un saldējumu.

Ak tā. Uij, domāju, ka tas pie viņiem dzīvoklī. 😅
20.01.2025 21:32 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
Nevaru saprast tiem viņas "īstajiem "sekotajiem,tupajām fanītēm gadiem nākot klāt smadzeņu šūnās nav kaut cik aizgājis,lai saprastu,ka Didrene nu jau 7.gadu maļ vienu un to pašu sūdu? Niks endziņs Elīnas dvēseles radinieks.😃😄
Didra stāstīs lielo noslēpumu kā visu paspēj un kā tad ir rūpēties par sevi...
Nē nu kā? Es saprastu ,ja Didra būtu super mamma,super sieva,kura izliek visu sevi ģimenē,vīrā un bērnā-rūpēs. Smagi strādātu ,lai pati apmaksātu savus matus,solāriju utt,bet tas viss jau viņai par velti,saprastu sieviete sistos darbos un naudas lietās,lai sev varētu to pati apmaksāt,bet īstenībā kā tāda bomzene..
Par bērnu tu jau ar nerūpējies,tev viss Didrene ir kā brīvai sievietei,nav saistību ,nav atbildības,nav attieksmes un cieņas.😄😄😅 stulbā govs tu ar šreka pīzdas lūpām.
Dievs viņai visu devis. Nu varbūt paskaties tomēr,ka Nauris tev klēpī visu ielika,visu muhļija utt,viņš lai kāds lohs būtu,bet nu šoreiz par viņu...kāds Dievs bļāviens, visu tev Nauris iedeva,pateica, kafijas automātu tev ar Dievs mājās atnesa?
Tu pat nezini vēl aizvien kā story montēt,šo gadu garumā Elīna nav neko izdarījusi,bet cilvēki kuri viņai visu ieliek klēpī,bet tā tupene pat to nesaprot.
Tik es,es,es un kā es. Da nekā tu,tu neko nevari. Bez sava vīra tad,kad viņs tevi pametīs un es to pat viņam iesaku darīt,tu būsi miskastē.😄apjāta un aptīta un beigās ar sapistu ģīmi.
Nesaprotu kā var klausīties un uztvert to loseni,tur cilvēkam nav vispār nekādas gudrības,pat 0% smadzeņu... Nāks Elīnas vietā cita meiča un Elīna paliks ēnā,to var jau just,ka Elīnas saturs pat vairs nav tā zemā viņas cirka līmeņa vērts. Tā Elīnas paaudze noiets etaps. Nav interesnati,cik tad var ilgi skatīties un nodeldētu veceni ar šizo purnu.
20.01.2025 21:36 |

Patīk
Reitings 48968
Reģ: 12.10.2022
Gudralapsa @ 20.01.2025 19:12

Nu šodien viņa pateica to skaļi.
Kapātāji = labi
Tiem kam brīvdienas = sliņķi
Tāpēc jau viņa imitē darbu un jebko, jo viņas prātā ir tikai kapāt, bez sajēgas. Tad Tu esi vērtīgs un pelnījis, piem.atpūtu. Bet nu jau kaut cik normāli cilvēki šo postpadomju mantojumu izskauž un saprot, ka darbs ir darbs, un brīvdienās, palildus mājas darbiem, iepirkumiem, bērniem, svētkiem u.c lietām var atrast laiku arī sev un savai atpūtai. Tā nav jānopelna, Tu vienkārši vari būt arī normāls cilvēks. Un lielai daļai cilvēku mājas netīra citi, bērnus nepieskata citi un vakariņās top normāls ēdiens VISAI ģimenei, nevis ūdeņaini brokoļi un kūku kļeckas.
Ir miljonāri, kuri ir kapājuši no rīta līdz vēlam vakaram vairākus gadus no vietas. Bet tiešām strādājuši, no zemākā līmeņa līdz tam, kas viņi ir šobrīd, kad ikdienā vairs nedarbojas ar operatīvajiem mērķiem, kas ir īstermiņa, bet izstrādā stratēģiju un strādā uz uzņēmuma ilgtermiņa mērķiem.
Elīna pēc 8 gadiem, kā uzņēmuma īpašniece (vismaz tā viņai šķiet), arvien biežāk pārbildē katru gadu esošās lupatas, arvien vairāk atkailinās, dara visu pretējo, lai bizness attīstītos.
Zinu, ka Elyndi ir aizsegs naudas atmazgāšanai, tomēr esmu diezgan pārliecināta, ka Elīna par to neko nezin.
20.01.2025 21:38 |

Reitings 2657
Reģ: 14.09.2024
Kirbis32 @ 20.01.2025 21:36
Nevaru saprast tiem viņas "īstajiem "sekotajiem,tupajām fanītēm gadiem nākot klāt smadzeņu šūnās nav kaut cik aizgājis,lai saprastu,ka Didrene nu jau 7.gadu maļ vienu un to pašu sūdu? Niks endziņs Elīnas dvēseles radinieks.??
Didra stāstīs lielo noslēpumu kā visu paspēj un kā tad ir rūpēties par sevi...
Nē nu kā? Es saprastu ,ja Didra būtu super mamma,super sieva,kura izliek visu sevi ģimenē,vīrā un bērnā-rūpēs. Smagi strādātu ,lai pati apmaksātu savus matus,solāriju utt,bet tas viss jau viņai par velti,saprastu sieviete sistos darbos un naudas lietās,lai sev varētu to pati apmaksāt,bet īstenībā kā tāda bomzene..
Par bērnu tu jau ar nerūpējies,tev viss Didrene ir kā brīvai sievietei,nav saistību ,nav atbildības,nav attieksmes un cieņas.??? stulbā govs tu ar šreka pīzdas lūpām.
Dievs viņai visu devis. Nu varbūt paskaties tomēr,ka Nauris tev klēpī visu ielika,visu muhļija utt,viņš lai kāds lohs būtu,bet nu šoreiz par viņu...kāds Dievs bļāviens, visu tev Nauris iedeva,pateica, kafijas automātu tev ar Dievs mājās atnesa?
Tu pat nezini vēl aizvien kā story montēt,šo gadu garumā Elīna nav neko izdarījusi,bet cilvēki kuri viņai visu ieliek klēpī,bet tā tupene pat to nesaprot.
Tik es,es,es un kā es. Da nekā tu,tu neko nevari. Bez sava vīra tad,kad viņs tevi pametīs un es to pat viņam iesaku darīt,tu būsi miskastē.?apjāta un aptīta un beigās ar sapistu ģīmi.
Nesaprotu kā var klausīties un uztvert to loseni,tur cilvēkam nav vispār nekādas gudrības,pat 0% smadzeņu... Nāks Elīnas vietā cita meiča un Elīna paliks ēnā,to var jau just,ka Elīnas saturs pat vairs nav tā zemā viņas cirka līmeņa vērts. Tā Elīnas paaudze noiets etaps. Nav interesnati,cik tad var ilgi skatīties un nodeldētu veceni ar šizo purnu.

Perfekti pateikts. Viņai viss ir citu samuhļīts, nolikts uz paplātes. Pat uzņēmums nepieder viņai.
Viss, ko viņa zina, ir kā gudri di*st, un arī tas viss ir sagrābstīts no citiem. No kurienes šai nullei tāda pašpārliecinātība??
20.01.2025 21:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits