Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 48266
Reģ: 12.10.2022
Anīle līne @ 16.01.2025 08:49
Kā jau te meitenes minēja - Didra nepacels medicīnisko apaugļošanu - pirms paša procesa, kas tapat var izrādīties neveiksmīgs, ir gana daudz soļu un darbību, kas jādara, lai vispār ko varētu uzsākt procesu. Viņai nav tam motivācijas un ir par slinku. Turklāt viņai medīcīnisko apaugļošanu vajag dēļ konteina, ne tādēļ, ka vēlas bērnu.
Elīna: es ļoti gribu vēl vienu bērnu.
Arī Elīna: ārsts ieteica 25 dienas dzert nakts eļļu, ja tas nepalīdzēs, tad būs jādzer hormonu zāles, ko es ļoti negribu.
:D :D :D Tad viņa grib to bērnu, vai negrib?
Un ārsts pasaka, ka viņas ĶMI ir normāls, bet tāpēc jau tas variē no 18 līdz 25, katram ir savs. Elīnai nav jābūt uz 18, jo tā daba nav paredzējusi. Uzturēt sevi tievu nedabiski ir krasa atšķirība ar 'tieva dabīgi'. Redz, ka ķermenis pretojas un nekas tur nedarbojas kā vajag, jo trūkst uzturvielu.
Ja Elīna kaut 2x dienā paēstu pilnvērtīgi, ar to pietiktu, lai pēc laika organisms atsāktu normāli funkcionēt.
16.01.2025 19:39 |

Patīk
Reitings 48266
Bubuu @ 16.01.2025 19:36

Gan jau popularitēlāte krīt, jo neko tādu interesantu viņa nedara -vieni un tie paši ceļojumi, vienas un tās pašas pļecku kūkas,nekas intersants viņas saturā šobrīd nav.
Varbūt Elīna plāno stāstīt uzņēmēju apmācībās, kā ar mākslīgo/medicīnisko apaugļošanu var palikt stāvoklī. :D :D Būs kaut ko iemācījusies. :D
16.01.2025 19:55 |

Reitings 12287
Reģ: 27.02.2022
Elīna un viņas anoreksijas pārdomas kārtējās telegram 🤣🤣🤣
16.01.2025 20:02 |

Patīk
Reitings 48266
Pēc TG pēdējiem aplīšiem, tiešām sāk šķist, ka Elīna ēd 500 kcal dienā, jo stāsta tā, ka nodedzina 500 kcal dienā, tad var ēst. Ja vairāk nodedzina, tad var ēst mazliet vairāk. Par pamata vielmaiņu laikam no Lasmanes uztura lekcijas neko neatcerās. :D Nu nenoēd Elīna 1700 kcal dienā, kas būtu aptuveni viņas pamatvielmaiņa + nodedzinātās 500 kcal.
16.01.2025 20:02 |

Reitings 12287
Reģ: 27.02.2022
CallMeAnnika @ 16.01.2025 20:02
Pēc TG pēdējiem aplīšiem, tiešām sāk šķist, ka Elīna ēd 500 kcal dienā, jo stāsta tā, ka nodedzina 500 kcal dienā, tad var ēst. Ja vairāk nodedzina, tad var ēst mazliet vairāk. Par pamata vielmaiņu laikam no Lasmanes uztura lekcijas neko neatcerās. :D Nu nenoēd Elīna 1700 kcal dienā, kas būtu aptuveni viņas pamatvielmaiņa + nodedzinātās 500 kcal.
1400 ir pamata vielmaiņa ar zemu ĶMI. Bet nu jā, es arī domāju, ka viņa ēd tik cik nodedzina. Nevis 2000, kas būtu kopējais, bet tas 500 🤣🤣 viņa ir tik slima, ka nekas nepalīdzēs iestāties grūtniecībai.
16.01.2025 20:05 |

10 gadi
Reitings 1567
Reģ: 29.01.2009
Everests @ 16.01.2025 20:05
1400 ir pamata vielmaiņa ar zemu ĶMI. Bet nu jā, es arī domāju, ka viņa ēd tik cik nodedzina. Nevis 2000, kas būtu kopējais, bet tas 500 ?? viņa ir tik slima, ka nekas nepalīdzēs iestāties grūtniecībai.

1400 kcal ir pamatvielmaiņa guļot gultā un spļaujot griestos 60 kg sievietei ar 160cm. Pierēķini kustību koeficientu, pat ja 1.3, pie mazkustīga dzīvesveida, tās ir 1800-1900kcal.
16.01.2025 20:42 |

Patīk
Reitings 48266
Everests @ 16.01.2025 20:05
1400 ir pamata vielmaiņa ar zemu ĶMI. Bet nu jā, es arī domāju, ka viņa ēd tik cik nodedzina. Nevis 2000, kas būtu kopējais, bet tas 500 ?? viņa ir tik slima, ka nekas nepalīdzēs iestāties grūtniecībai.
Es jau redzu, ka Elīna lēnām virzās uz nākamo "profesiju" - uztura koučs. :D :D
Un, protams, ka Elīnai neviens nav sastādījis ēdienkarti. Tas nekas, ka septembrī bija Lasmane un revidēja Elīnas ledusskapi, uztaisīja ēdienkarti, kā piemēru, ar 1400 kcal dienā, kas tāpat ir maz, bet Elīna nevar pat tik, jo nodedzina ap 500 kcal (par pamatvielmaiņu Elīna nepadomā). Tas ir tik slimi. Un bēdīgākais, ka neviens tuvinieks viņai nepalīdz, un viņa turpina translēt to publiski.
16.01.2025 20:48 |

Reitings 504
Reģ: 09.02.2024
krixis3 @ 16.01.2025 19:11
Es sāku domāt, ka tomēr kāds viņu spiež tam otrajam bērnam. Tikko nesen taču atmeta ar roku, kad Dievs lems, tad būs. Te pēkšņi atkal pa ārstiem. Nu taču rimties, kad Dievs dos tad dos. Bet redz kā, Dieviņš nav mazais bērns..... Redz, ka nevajag.

Elīna vienkārši negrib seksot, domā būs kā iepriekš-kā palika stāvoklī, tā atmazka- fuuuii, tak resna- negulēsim, aleluujaaaa! Dieva atpestī no šī visa. Tagad gan jau Nauris grib bērnu un liek to darīt biežāk.
16.01.2025 21:48 |

Reitings 15973
Reģ: 08.01.2024
magdalena333 @ 16.01.2025 11:17
Domāju, ka Nauris iespējams ir pat pret vēl vienam bērnam, es domāju tieši tagad, kaut kur jau Elīna to ir pieminējusi, ka viņai ir tā lielā vēlme tagad, un mēs labi saprotam kāpēc! Nauris ar Džeisonu naktīs cēlās baroja, pamperus mainīja, mazgāja, pie ārsta veda utt., Viņš labi zin, ka tas pats būs ar nākamo, bet tad plusā vēl būs atbildība par Džeisonu Kušķis vēl ir gana mazs, pat uz podu nav iemācīts iet, līdz ar to būs pamperi jāmaina x2, pudeles jātaisa x2 utt. Elīna jau par tām lietām nedomā, viņai viss liekas viegli, jo principā ar Džeisonu ņemas aukle, Nauris un māte. Viņa pat nevar aiziet ratu pastaigā ar to bērnu, viņa iet 2 x dienā pastaigās, lai vāktu soļus vai jūs kaut reizi esat redzējušas, ka viņa būtu paņēmusi Džeisonu? Nē, jo viņai viņš ir traucēklis. Nākamais bērns ir tikai projekts, manas domas, punkts. Tik žēl, ka iespējams šādi tiks izniekota valsts nauda, un kādai citai sievietei iespēja kļūt par māti, kas tiešām to no sirds vēlas!
Nauris NAV PRET, jo ja viņiem tuvākajā nākotnē nebūs bērns/i, tad AGRĀK VAI VĒLĀK PIEĶERSIES viņu nodokļiem, melnajai kasei un viss, kas ir ZEM NAURA BIZNESA! Tas ir, pagaidām, vienīgais veids, kā visu neatklāt, pat nerunājot par to, kam vēl viņi piķo par klusēšanu! Nu nebūsim naivi, ja Naurim būtu kripatiņa mīlestības un cilvēcība, viņa sieva nebūtu tiktāl tupumā un sliktā veselībā, un nepazemotu viņš valsts priekšā sevi. Tur kādu dienu atklāsies ļooooooooti daudz patiesības!
KAS DŽEKAM SVĒTS, JA VIŅŠ NE REIZI VIEN IR KRĀPIS ELĪNU? NEMAINĀS TĀDI DŽEKI, NEMAINĀS!
16.01.2025 22:19 |

Reitings 223
Reģ: 09.06.2015
Vai Didrim ir vairāki brāļi un māsas?
Šodien aizdomājos,kādā burbulī viņi dzīvo. Dzidra mamma tik ļoti pārdzīvo, par traģēdija bija gājušo diriģenti,ka esot bijusi gan mammas,gan bērnu skolotāja, tāpat jau Ventspils nav gana liela, gan jau pazina tuvāk. Tajā pašā laikā Didro tik uzdzīvo,neviena piemiņas vārda.
Varbūt par traģēdiju raksta gana daudz rakstus,bet,ja reiz ir bijusi tava skolotāja,būtu jauki ielikt,kādu piemiņas vārdu starp saviem taureņu storijiem. Tāpat nemanīja,ka pieminēja ASV notiekošo. Pofig kas notiek valstī un citur pasaulē,ka tik taurenis nes piķi
16.01.2025 22:25 |

10 gadi
Reitings 1297
Reģ: 16.11.2009
Man tik pretīgi klausīties Didras storijus par MA. Mēs ar vīru šobrīd tam ejam cauri, jo patiešām vēlamies bērniņu, bet 12 gadu laikā dabīgi tas nav noticis. Es pat nezinu, vai viņa bija pie kāda ārsta, kas strādā vienā no klīnikām, kam ir līgums ar nvd, vai vienkārši kaut kur kaut ko paklausījās. Un noteikti dzirdēja tikai to, ko gribēja dzirdēt. Valsts apmaksātu MA var saņemt tikai tad, kad ir uzstādīta diagnoze neauglība. Lai to uzstādītu, ir jāveic daudz un dažādas analīzes, kā arī nepieciešamības gadījumā laparoskopijas operāciju, kur pārbauda iekšiņu. Gan mana daktere gan operējošais ķirurgs pirmajās tikšanās reizē pateica, ka esmu par tievu un vajadzēs dzīvot uz dīvāna un uzņemt kalorijas, jo esmu dabīgi tieva, bet hormonu injekcijām un embriju implantācijai nepieciešams taukumiņš. Nu vai tad Didra būs gatava uzņemt 5kg? Nu nē tak. Ar vīru 4 mēnešu laikā veicam visas iespējamās pārbaudes un pēc laparoskopijas uzreiz tikām ielikti valsts rindā. Rinda ir tikai 1 mēnesi gara un tas ir redzams nvd mājaslapā. Šobrīd špricēju vēderā 3x hormonus dienā. Tas ir gan sāpīgi, gan arī zilumi paliek, arī emocionāli Tu esi citādāks, ik pēc pāris dienām pārbaudes. Par ģenētiku. Ja arī mēs veiksim ģenētikas testu, jo vēlamies veselu embriju un vienā embrija pārbaudes cena ir 450eur, +320eur ir olšūnu savākšana priekš embrijiem. Vispār, līdz tikām pie valsts apmaksātas MA, izterejam savus 2k un rēķināmies arī uz ģenētiku ar tikpat, ja paveiksies. Didra pēctam varēs pusgadu pīkstēt, ka iztērēja 5k, bet nekas nenotika, jo savu galvu nevar sakārtot. Es domāju, ka viņai ne MA veiks, bet vienkārši Insimināciju, bet līdz tam vēl jātiek. Bet kāpēc viņai vispār vēl bērnus, ja jau esošais dzīvo nemīlēts?
16.01.2025 22:46 |

10 gadi
Reitings 1297
smaidoshaaaa @ 16.01.2025 22:46
Man tik pretīgi klausīties Didras storijus par MA. Mēs ar vīru šobrīd tam ejam cauri, jo patiešām vēlamies bērniņu, bet 12 gadu laikā dabīgi tas nav noticis. Es pat nezinu, vai viņa bija pie kāda ārsta, kas strādā vienā no klīnikām, kam ir līgums ar nvd, vai vienkārši kaut kur kaut ko paklausījās. Un noteikti dzirdēja tikai to, ko gribēja dzirdēt. Valsts apmaksātu MA var saņemt tikai tad, kad ir uzstādīta diagnoze neauglība. Lai to uzstādītu, ir jāveic daudz un dažādas analīzes, kā arī nepieciešamības gadījumā laparoskopijas operāciju, kur pārbauda iekšiņu. Gan mana daktere gan operējošais ķirurgs pirmajās tikšanās reizē pateica, ka esmu par tievu un vajadzēs dzīvot uz dīvāna un uzņemt kalorijas, jo esmu dabīgi tieva, bet hormonu injekcijām un embriju implantācijai nepieciešams taukumiņš. Nu vai tad Didra būs gatava uzņemt 5kg? Nu nē tak. Ar vīru 4 mēnešu laikā veicam visas iespējamās pārbaudes un pēc laparoskopijas uzreiz tikām ielikti valsts rindā. Rinda ir tikai 1 mēnesi gara un tas ir redzams nvd mājaslapā. Šobrīd špricēju vēderā 3x hormonus dienā. Tas ir gan sāpīgi, gan arī zilumi paliek, arī emocionāli Tu esi citādāks, ik pēc pāris dienām pārbaudes. Par ģenētiku. Ja arī mēs veiksim ģenētikas testu, jo vēlamies veselu embriju un vienā embrija pārbaudes cena ir 450eur, +320eur ir olšūnu savākšana priekš embrijiem. Vispār, līdz tikām pie valsts apmaksātas MA, izterejam savus 2k un rēķināmies arī uz ģenētiku ar tikpat, ja paveiksies. Didra pēctam varēs pusgadu pīkstēt, ka iztērēja 5k, bet nekas nenotika, jo savu galvu nevar sakārtot. Es domāju, ka viņai ne MA veiks, bet vienkārši Insimināciju, bet līdz tam vēl jātiek. Bet kāpēc viņai vispār vēl bērnus, ja jau esošais dzīvo nemīlēts?

Atvainojos, bet reāli dusma uzsit , ka šitāda stulbā stulbene kaut ko dirš pat nezinot ko, jo ārstu vārdi viņai noteikti izsvilpo caur ausīm, neskarot galviņu.
Ne visiem vajag bērnus, Didrihsoni kā reiz ir vieni no tiem.
16.01.2025 22:50 |

Reitings 2254
Reģ: 14.09.2024
smaidoshaaaa @ 16.01.2025 22:46

Vēlu veiksmi ❤️
16.01.2025 23:02 |

10 gadi
Reitings 1297
Tastastas @ 16.01.2025 23:02

Vēlu veiksmi ❤️

Paldies 🥰
16.01.2025 23:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits