Elīna: es ļoti gribu vēl vienu bērnu.Anīle līne @ 16.01.2025 08:49Kā jau te meitenes minēja - Didra nepacels medicīnisko apaugļošanu - pirms paša procesa, kas tapat var izrādīties neveiksmīgs, ir gana daudz soļu un darbību, kas jādara, lai vispār ko varētu uzsākt procesu. Viņai nav tam motivācijas un ir par slinku. Turklāt viņai medīcīnisko apaugļošanu vajag dēļ konteina, ne tādēļ, ka vēlas bērnu.
Varbūt Elīna plāno stāstīt uzņēmēju apmācībās, kā ar mākslīgo/medicīnisko apaugļošanu var palikt stāvoklī. :D :D Būs kaut ko iemācījusies. :DBubuu @ 16.01.2025 19:36
Gan jau popularitēlāte krīt, jo neko tādu interesantu viņa nedara -vieni un tie paši ceļojumi, vienas un tās pašas pļecku kūkas,nekas intersants viņas saturā šobrīd nav.
1400 ir pamata vielmaiņa ar zemu ĶMI. Bet nu jā, es arī domāju, ka viņa ēd tik cik nodedzina. Nevis 2000, kas būtu kopējais, bet tas 500 🤣🤣 viņa ir tik slima, ka nekas nepalīdzēs iestāties grūtniecībai.CallMeAnnika @ 16.01.2025 20:02Pēc TG pēdējiem aplīšiem, tiešām sāk šķist, ka Elīna ēd 500 kcal dienā, jo stāsta tā, ka nodedzina 500 kcal dienā, tad var ēst. Ja vairāk nodedzina, tad var ēst mazliet vairāk. Par pamata vielmaiņu laikam no Lasmanes uztura lekcijas neko neatcerās. :D Nu nenoēd Elīna 1700 kcal dienā, kas būtu aptuveni viņas pamatvielmaiņa + nodedzinātās 500 kcal.
Everests @ 16.01.2025 20:051400 ir pamata vielmaiņa ar zemu ĶMI. Bet nu jā, es arī domāju, ka viņa ēd tik cik nodedzina. Nevis 2000, kas būtu kopējais, bet tas 500 ?? viņa ir tik slima, ka nekas nepalīdzēs iestāties grūtniecībai.
Es jau redzu, ka Elīna lēnām virzās uz nākamo "profesiju" - uztura koučs. :D :DEverests @ 16.01.2025 20:051400 ir pamata vielmaiņa ar zemu ĶMI. Bet nu jā, es arī domāju, ka viņa ēd tik cik nodedzina. Nevis 2000, kas būtu kopējais, bet tas 500 ?? viņa ir tik slima, ka nekas nepalīdzēs iestāties grūtniecībai.
krixis3 @ 16.01.2025 19:11Es sāku domāt, ka tomēr kāds viņu spiež tam otrajam bērnam. Tikko nesen taču atmeta ar roku, kad Dievs lems, tad būs. Te pēkšņi atkal pa ārstiem. Nu taču rimties, kad Dievs dos tad dos. Bet redz kā, Dieviņš nav mazais bērns..... Redz, ka nevajag.
Nauris NAV PRET, jo ja viņiem tuvākajā nākotnē nebūs bērns/i, tad AGRĀK VAI VĒLĀK PIEĶERSIES viņu nodokļiem, melnajai kasei un viss, kas ir ZEM NAURA BIZNESA! Tas ir, pagaidām, vienīgais veids, kā visu neatklāt, pat nerunājot par to, kam vēl viņi piķo par klusēšanu! Nu nebūsim naivi, ja Naurim būtu kripatiņa mīlestības un cilvēcība, viņa sieva nebūtu tiktāl tupumā un sliktā veselībā, un nepazemotu viņš valsts priekšā sevi. Tur kādu dienu atklāsies ļooooooooti daudz patiesības!magdalena333 @ 16.01.2025 11:17Domāju, ka Nauris iespējams ir pat pret vēl vienam bērnam, es domāju tieši tagad, kaut kur jau Elīna to ir pieminējusi, ka viņai ir tā lielā vēlme tagad, un mēs labi saprotam kāpēc! Nauris ar Džeisonu naktīs cēlās baroja, pamperus mainīja, mazgāja, pie ārsta veda utt., Viņš labi zin, ka tas pats būs ar nākamo, bet tad plusā vēl būs atbildība par Džeisonu Kušķis vēl ir gana mazs, pat uz podu nav iemācīts iet, līdz ar to būs pamperi jāmaina x2, pudeles jātaisa x2 utt. Elīna jau par tām lietām nedomā, viņai viss liekas viegli, jo principā ar Džeisonu ņemas aukle, Nauris un māte. Viņa pat nevar aiziet ratu pastaigā ar to bērnu, viņa iet 2 x dienā pastaigās, lai vāktu soļus vai jūs kaut reizi esat redzējušas, ka viņa būtu paņēmusi Džeisonu? Nē, jo viņai viņš ir traucēklis. Nākamais bērns ir tikai projekts, manas domas, punkts. Tik žēl, ka iespējams šādi tiks izniekota valsts nauda, un kādai citai sievietei iespēja kļūt par māti, kas tiešām to no sirds vēlas!
smaidoshaaaa @ 16.01.2025 22:46Man tik pretīgi klausīties Didras storijus par MA. Mēs ar vīru šobrīd tam ejam cauri, jo patiešām vēlamies bērniņu, bet 12 gadu laikā dabīgi tas nav noticis. Es pat nezinu, vai viņa bija pie kāda ārsta, kas strādā vienā no klīnikām, kam ir līgums ar nvd, vai vienkārši kaut kur kaut ko paklausījās. Un noteikti dzirdēja tikai to, ko gribēja dzirdēt. Valsts apmaksātu MA var saņemt tikai tad, kad ir uzstādīta diagnoze neauglība. Lai to uzstādītu, ir jāveic daudz un dažādas analīzes, kā arī nepieciešamības gadījumā laparoskopijas operāciju, kur pārbauda iekšiņu. Gan mana daktere gan operējošais ķirurgs pirmajās tikšanās reizē pateica, ka esmu par tievu un vajadzēs dzīvot uz dīvāna un uzņemt kalorijas, jo esmu dabīgi tieva, bet hormonu injekcijām un embriju implantācijai nepieciešams taukumiņš. Nu vai tad Didra būs gatava uzņemt 5kg? Nu nē tak. Ar vīru 4 mēnešu laikā veicam visas iespējamās pārbaudes un pēc laparoskopijas uzreiz tikām ielikti valsts rindā. Rinda ir tikai 1 mēnesi gara un tas ir redzams nvd mājaslapā. Šobrīd špricēju vēderā 3x hormonus dienā. Tas ir gan sāpīgi, gan arī zilumi paliek, arī emocionāli Tu esi citādāks, ik pēc pāris dienām pārbaudes. Par ģenētiku. Ja arī mēs veiksim ģenētikas testu, jo vēlamies veselu embriju un vienā embrija pārbaudes cena ir 450eur, +320eur ir olšūnu savākšana priekš embrijiem. Vispār, līdz tikām pie valsts apmaksātas MA, izterejam savus 2k un rēķināmies arī uz ģenētiku ar tikpat, ja paveiksies. Didra pēctam varēs pusgadu pīkstēt, ka iztērēja 5k, bet nekas nenotika, jo savu galvu nevar sakārtot. Es domāju, ka viņai ne MA veiks, bet vienkārši Insimināciju, bet līdz tam vēl jātiek. Bet kāpēc viņai vispār vēl bērnus, ja jau esošais dzīvo nemīlēts?
smaidoshaaaa @ 16.01.2025 22:46Man tik pretīgi klausīties Didras storijus par MA. Mēs ar vīru šobrīd tam ejam cauri, jo patiešām vēlamies bērniņu, bet 12 gadu laikā dabīgi tas nav noticis. Es pat nezinu, vai viņa bija pie kāda ārsta, kas strādā vienā no klīnikām, kam ir līgums ar nvd, vai vienkārši kaut kur kaut ko paklausījās. Un noteikti dzirdēja tikai to, ko gribēja dzirdēt. Valsts apmaksātu MA var saņemt tikai tad, kad ir uzstādīta diagnoze neauglība. Lai to uzstādītu, ir jāveic daudz un dažādas analīzes, kā arī nepieciešamības gadījumā laparoskopijas operāciju, kur pārbauda iekšiņu. Gan mana daktere gan operējošais ķirurgs pirmajās tikšanās reizē pateica, ka esmu par tievu un vajadzēs dzīvot uz dīvāna un uzņemt kalorijas, jo esmu dabīgi tieva, bet hormonu injekcijām un embriju implantācijai nepieciešams taukumiņš. Nu vai tad Didra būs gatava uzņemt 5kg? Nu nē tak. Ar vīru 4 mēnešu laikā veicam visas iespējamās pārbaudes un pēc laparoskopijas uzreiz tikām ielikti valsts rindā. Rinda ir tikai 1 mēnesi gara un tas ir redzams nvd mājaslapā. Šobrīd špricēju vēderā 3x hormonus dienā. Tas ir gan sāpīgi, gan arī zilumi paliek, arī emocionāli Tu esi citādāks, ik pēc pāris dienām pārbaudes. Par ģenētiku. Ja arī mēs veiksim ģenētikas testu, jo vēlamies veselu embriju un vienā embrija pārbaudes cena ir 450eur, +320eur ir olšūnu savākšana priekš embrijiem. Vispār, līdz tikām pie valsts apmaksātas MA, izterejam savus 2k un rēķināmies arī uz ģenētiku ar tikpat, ja paveiksies. Didra pēctam varēs pusgadu pīkstēt, ka iztērēja 5k, bet nekas nenotika, jo savu galvu nevar sakārtot. Es domāju, ka viņai ne MA veiks, bet vienkārši Insimināciju, bet līdz tam vēl jātiek. Bet kāpēc viņai vispār vēl bērnus, ja jau esošais dzīvo nemīlēts?