Miljonāru klubiņā runās par Dievu, mēnešreizēm, kā netiek pie bērna un 24/7 močīšanu lopā. :DAmbulance @ 14.01.2025 17:16WTF !!
- miljonāru klubiņa konference : Šlesers , Jencītis , Pidrihsoonee ...
bet ja atklāti , sen zināms , ka visas šīs amēbas / sektanti ir dvēseli pārdevušas masoniem /sātanistiem
https://miljonaruklubs.lv/jaudas-konference-17-maija/
Apgrozījums par visiem SIA ir virs miljona. :D Bet, ja Elīna nemāk elementāras lietas, tad arī nesaprot atšķirību starp apgrozījumu un peļņu, un viņas fanītes ne tik.Casoria @ 14.01.2025 17:54
kur Didrihsone ir miljonāre? :D
Šlesers nekad ar Jansonu nesadarbosies. Ja viņš cer, tad velti.IceCream @ 14.01.2025 20:28Jansonam bija saruna ar Šlesi arī nesen.
Gan jau saredz kaut kādas naudas iespējas.
sheidiya @ 14.01.2025 23:39Stulbais sievišķis - nedēļu nav bijusi sporta zālē (lasīt: gorījusies pie trenažieriem) un jau panika par savu augumu. Vienīgo atšķirību bildēs redzu to, ka tagad turkish pupi uzstutēti vēl augstāk, tas arī viss. Ej ārstē galvu, ar steigu.
Tas nav zoom tas bija live kautkāds tik tokā. Didrihsoni veda uz Ziemassvētkiem savu ziedojumu,ģimenēm.Ta sieviete ar sarkano karodziņu atzīmēta ir ģimenes mammaIceCream @ 14.01.2025 19:42
Kas tas tāds par Zoomu, kas tie pārējie cilvēki?
Bet kāda ir sapratusi un var man pastāstīt uz ko viņa dzenās tik ļoti visu laiku?😀 Aizelsusies no ceļojuma skrien uz zāli, tad kaut kāda pļocka vakarā jātaisa, tad vēl miljons lietas izdomā… viņa grib, lai meitenes ņem no viņas piemēru kā izdegt vai kā vienkārši skriet kā vistai un imitēt, ka Tev ir daudz darba? Tas, ko viņa tur sludina ar putām uz lūpām ir gandrīz katras sievietes ikdiena un es nezinu nevienu, kura tā noskrējusies stāsta, cik daudz jau ir izdarījusi un cik daudz vēl itkā jādara (pļocka jātaisa). Man tā liekas pilnīgi normāla diena, darbs, trenažieru zāle, vakariņas ģimenei, laiks ar ģimeni. Varbūt reizēm secība pamainās, bet es nesaprotu, kurš ir tas brīdis, kad par to ir tā jāsprediķo un jātēlo, ka tas ir kaut kas wow, next level, “esmu visu varena”?sheidiya @ 14.01.2025 23:39Stulbais sievišķis - nedēļu nav bijusi sporta zālē (lasīt: gorījusies pie trenažieriem) un jau panika par savu augumu. Vienīgo atšķirību bildēs redzu to, ka tagad turkish pupi uzstutēti vēl augstāk, tas arī viss. Ej ārstē galvu, ar steigu.
brunettte @ 15.01.2025 08:18Bet kāda ir sapratusi un var man pastāstīt uz ko viņa dzenās tik ļoti visu laiku?? Aizelsusies no ceļojuma skrien uz zāli, tad kaut kāda pļocka vakarā jātaisa, tad vēl miljons lietas izdomā… viņa grib, lai meitenes ņem no viņas piemēru kā izdegt vai kā vienkārši skriet kā vistai un imitēt, ka Tev ir daudz darba? Tas, ko viņa tur sludina ar putām uz lūpām ir gandrīz katras sievietes ikdiena un es nezinu nevienu, kura tā noskrējusies stāsta, cik daudz jau ir izdarījusi un cik daudz vēl itkā jādara (pļocka jātaisa). Man tā liekas pilnīgi normāla diena, darbs, trenažieru zāle, vakariņas ģimenei, laiks ar ģimeni. Varbūt reizēm secība pamainās, bet es nesaprotu, kurš ir tas brīdis, kad par to ir tā jāsprediķo un jātēlo, ka tas ir kaut kas wow, next level, “esmu visu varena”?
sheidiya @ 14.01.2025 23:39Stulbais sievišķis - nedēļu nav bijusi sporta zālē (lasīt: gorījusies pie trenažieriem) un jau panika par savu augumu. Vienīgo atšķirību bildēs redzu to, ka tagad turkish pupi uzstutēti vēl augstāk, tas arī viss. Ej ārstē galvu, ar steigu.
brunettte @ 15.01.2025 08:18Bet kāda ir sapratusi un var man pastāstīt uz ko viņa dzenās tik ļoti visu laiku?? Aizelsusies no ceļojuma skrien uz zāli, tad kaut kāda pļocka vakarā jātaisa, tad vēl miljons lietas izdomā… viņa grib, lai meitenes ņem no viņas piemēru kā izdegt vai kā vienkārši skriet kā vistai un imitēt, ka Tev ir daudz darba? Tas, ko viņa tur sludina ar putām uz lūpām ir gandrīz katras sievietes ikdiena un es nezinu nevienu, kura tā noskrējusies stāsta, cik daudz jau ir izdarījusi un cik daudz vēl itkā jādara (pļocka jātaisa). Man tā liekas pilnīgi normāla diena, darbs, trenažieru zāle, vakariņas ģimenei, laiks ar ģimeni. Varbūt reizēm secība pamainās, bet es nesaprotu, kurš ir tas brīdis, kad par to ir tā jāsprediķo un jātēlo, ka tas ir kaut kas wow, next level, “esmu visu varena”?
Kenty @ 15.01.2025 00:28Tas nav zoom tas bija live kautkāds tik tokā. Didrihsoni veda uz Ziemassvētkiem savu ziedojumu,ģimenēm.Ta sieviete ar sarkano karodziņu atzīmēta ir ģimenes mamma
tā arī nesaprotu, ko viņa darīs savā jaunajā ofisā🤣skries pa rinķi? Cik redzams, tad no tehniskām lietām, no datorprogrammām viņa nejēdz neko.Ofiss noderēs viņai pieņemt PTAC🤣mazaaduuda @ 15.01.2025 10:13
Tā ir darbības imitēšana. Viņai liekas, ka viņai ir daudz nodarbes, un tad viņa visu dienu ir aizņemta, un liekas, ka tad visi viņu pielūgs un apbrīnos. Kā gan viņa visu paspēj utt. Bet patiesībā viņa dara tik daudz nevajadzīgas lietas, kuras var nodeleģēt citiem.
sēdes un gudri dirsis savas domu sēklas, ko sēt. Tas tieši arī būs viss 😅😅😅Roze sarkanā @ 15.01.2025 12:19tā arī nesaprotu, ko viņa darīs savā jaunajā ofisā?skries pa rinķi? Cik redzams, tad no tehniskām lietām, no datorprogrammām viņa nejēdz neko.Ofiss noderēs viņai pieņemt PTAC?
februārī savā jaunajā ofisā atkal rīkos uzņēmējdarbības kursus🤣viņai esot tik daudz ideju, tik daudz zināšanu🤣Elin, tev nav ideju vispār, viss tev iet pa rinķi, un ja tev pēkšņi parādās ideja, tad tā ir zagta🤮🤮zināšanas? Nu pasaki mums live kādas ir tavas zināšanas?Zināšanas, ka labāk reklamēt preci, obligāti to novelkot vismaz līdz pusei, un ,noteikti, lai ir, jo plikāk ,jo labāk🤣Meitenes, ja tur vēl tiešām atradīsies kāds, kas gribēs klausīties tos murgus, tad tiešām ar mūsu uzņēmējiem kautkas nav kārtībā😥Labi vismaz, ka tie kas sadarbojas ar viņu, ir palikuši maz. Izskatās, ka Augļu Serviss arī beigs sadarbību.Varbūt Elina pilda Jencīša rīkojumus, ievilināt sektā pēc iespējas vairāk cilvēku.🤣🤣Everests @ 15.01.2025 12:32sēdes un gudri dirsis savas domu sēklas, ko sēt. Tas tieši arī būs viss ???