CallMeAnnika @ 04.01.2025 18:43Es neticu, ka daudzu gadu garumā var tēlot dumju, it īpaši, ja viņai būtu kaut mazākā sapratne, tad nepazemotu sevi ik dienu. Haipu taisa ar visām ēdienu cūkāšanām, bet diez vai melo, to apzinoties, jo tad padomātu vismaz 3 soļus uz priekšu, lai meli saskanētu, nevis ietu tik acīmredzamās pretrunās.
Elīna dzīvo rozā poniju pasaulē un arvien vairāk tiek atrauta no realitātes, kā rezultātā degradējas, jo vairāk par savām pozēšanas kustībām ar platām kājām viņa nemāk. Elīna itkā ir modes industrijā, bet viņa nevar pat nosaukt pasaules slavenus zīmolus vai dizainerus.
smūtijs @ 04.01.2025 19:06Šodienas plānā - laiks ar vīru, diemžēl Džeisonam nav tā paveiciens, viņš nav dienas plānā.
Roze sarkanā @ 04.01.2025 16:55Blaumaņu ielā tūlit sāks strādāt manikīre, pie kuras Elina iet uz dzīvokli taisīt nagus jau 10 gadus. Ko?? Un Annas pērle???Kāda tomēr Elina ir dirsēja.Cik Annai pietiks vēl pacietības paciest to falšo draudzeni? Parāda 2 kabinetus, vienā būšot manikīrs, otrā strādā tā uzacu meistare.Vai tad tur nevarēja taisīt Elinas kabinetu? Nu minam, cik ilgi tur tā manikīre nostrādās? Kur palika tas kosmētiskais kabinets? Palikusi tikai izkārtne??
Jenota pele @ 04.01.2025 22:11Par 2 termo jakām, 2 termo biksēm un vēl kaut kas summā VIŅA UZSKATA PAR DĀRGU KOPĀ 366€.
Viens kvalitatīvs komplekts maksā 300-400€, lai tas kalpotu gadiem un būtu silts vai nē tik silts jebkuros grādos!
Cilvēks toč dumjš un vispār galīgi neorientējas apģērbā!
UN DĀRGS IR TIKAI GALVĀ! Ja nevari atļauties, tā ir tava problēma, ka neproti sakrāt konkrētām vajadzībām vai nepelni tik daudz, lai mierīgi to nopirktu!
Nr 3.ir piena dzēriens.Ja piefiksēji nummuru,tad nr 3 nav ēdiens,bet dzēriens.Es nepiefiksējuxxtinaxx @ 04.01.2025 21:38Nedaudz ne par tēmu par apģērbiem.. šorīt redzēju viņas story, kuru savā virtuvē filmēja. Fonā uz galda stāvēja Aptamil paka. Vai tiešām viņa bērnam šajā vecumā vēl maisījumu baro? ?
Kenty @ 04.01.2025 23:44Nr 3.ir piena dzēriens.Ja piefiksēji nummuru,tad nr 3 nav ēdiens,bet dzēriens.Es nepiefiksēju
jā bet dod ta no pudeles. Kaut vai kafiju lai dod (jo tie idioti varētu sākt dot), BET NEJAU NO BEBJU PUDELESKenty @ 04.01.2025 23:44Nr 3.ir piena dzēriens.Ja piefiksēji nummuru,tad nr 3 nav ēdiens,bet dzēriens.Es nepiefiksēju
https://www.decathlon.lv/p/326203-339332-viriesu-sleposanas-bikses-fr500-terakotas.htmlI have a question @ 04.01.2025 18:46Nopirkt Decathelon komplektu ziemai, lai tikai pateiktu- es noteikti nosalšu. Tad reklamēt savus poļu/turku ražojumus kā labākus nekā visur citur.
✨️✨️ZEME ATVERIES. ✨️✨️
Noteikti atkal brauks uz Zakopani,kur Ņuris izbaudīs ziemas priekus un Eļka sedes un pukstēs, jo Ņuris atpūtīsies, kad aizbrauks Ņurim līdz pukstēs ka viss tik dārgi.
Viņš nav Elīnas dzīves plānā kopš viņa piedzemdēja. Varbūt iekļaus dienas plānā, ja vajadzēs patēlot storijā gādīgo māti.smūtijs @ 04.01.2025 19:06Šodienas plānā - laiks ar vīru, diemžēl Džeisonam nav tā paveiciens, viņš nav dienas plānā.
Everests @ 04.01.2025 23:53jā bet dod ta no pudeles. Kaut vai kafiju lai dod (jo tie idioti varētu sākt dot), BET NEJAU NO BEBJU PUDELES
Tas gan,krūzīte būtu jādod.Zinu,ka grūti atradināt no vakara piena pudelītes,un krūzīte ir neertāk,bet to nevajag atstāt bērna ziņā,kad pats atteiksies,jo tā viņam ir ērti ar to pudelīti.Un viņš viņu lietos aiz pieraduma nevis,kā vajadzībuEverests @ 04.01.2025 23:53jā bet dod ta no pudeles. Kaut vai kafiju lai dod (jo tie idioti varētu sākt dot), BET NEJAU NO BEBJU PUDELES
Kenty @ 05.01.2025 01:36Tas gan,krūzīte būtu jādod.Zinu,ka grūti atradināt no vakara piena pudelītes,un krūzīte ir neertāk,bet to nevajag atstāt bērna ziņā,kad pats atteiksies,jo tā viņam ir ērti ar to pudelīti.Un viņš viņu lietos aiz pieraduma nevis,kā vajadzību