Es gan sapratu, ka klīnikā daktere prasīja analīzes. Ne viss tur bija ok, bet klīnika uz to pievēra acis, jo viņiem galvenais ir taisīt operācijas. Didrai taču ir vienalga visu un visiem.brunettte @ 02.01.2025 22:49Mani vairāk aizķēra tas teksts, ka “priekšniece sameklēja klīniku, uztaisījām analīzes, kuras nebija īpaši labas, bet likās, ka viņai vienalga, galvenais ātrāk uztaisīt operāciju”, lūk šī gan ir (atvainojos) pretīga rīcība un mani vispār nepārsteigtu, ka tas ir didras pirksts, kurai pilnīgi vienalga savu darbinieku veselība, galvenais degunu sataisīt, lai bildes smukas un lupatas var noreklamēt. Ak, šausmas, zeme atveries! Es vienubrīdi domāju, kā šai tēmai forumā var būt visu laiku par ko runāt, bet nu te vienkārši tādi tarakāni lien ārā, ka vēmiens nāk.
Cik paskatījos, kaut kādās vecajās bildēs ir viņa lupatas arī reklamējusi kā modele.CallMeAnnika @ 02.01.2025 23:45Bet Annemarija nekad nav bildējusies Elīnas lupatām. Bet ja ikdienā ir jādzīvo kopā ar kompleksu māktu cilvēku kā Elīna, tad otram arī sāk rasties domas par saviem kompleksiem, kas iepriekš nemaz netraucēja.
Domā, ka Annemariju izbrāķēja kā modeli, tāpēc sāka veidot kontentu? Lai nu kā ir bijis, tagad Annemarija var vairs nebūt Elīnas kalpone 24/7 un viņu aicina gandrīz visur, kamēr Elīnu nekur. :Dbrunettte @ 03.01.2025 00:17Cik paskatījos, kaut kādās vecajās bildēs ir viņa lupatas arī reklamējusi kā modele.
brunettte @ 02.01.2025 22:49Mani vairāk aizķēra tas teksts, ka “priekšniece sameklēja klīniku, uztaisījām analīzes, kuras nebija īpaši labas, bet likās, ka viņai vienalga, galvenais ātrāk uztaisīt operāciju”, lūk šī gan ir (atvainojos) pretīga rīcība un mani vispār nepārsteigtu, ka tas ir didras pirksts, kurai pilnīgi vienalga savu darbinieku veselība, galvenais degunu sataisīt, lai bildes smukas un lupatas var noreklamēt. Ak, šausmas, zeme atveries! Es vienubrīdi domāju, kā šai tēmai forumā var būt visu laiku par ko runāt, bet nu te vienkārši tādi tarakāni lien ārā, ka vēmiens nāk.
lss @ 03.01.2025 12:18Nu ko meitenes, atkal esat sadzirdētas! Elīna izmesta no istabas un tur ierīkota spēļu istaba Džeisonam! Forumniecēs ir spēks ?????
jā es vēljoprojām nesaprotu kā zeme šo nes. Un kā tas fanes šo visu neredzJapānas princese @ 03.01.2025 12:37
Un stāsta, ka to ļoti negribēja un atlika, un vilka garumā. Tiešām viņa grib daudz bērnus, bet žēl bērnam istabu. Nesaprotu, viņa to stāsta, lsi būtu kaut kāds kontents vai tiešām tá domā. Neizprotama sieviete.
Galvenais, tāpēc, ka vairs nav sava istaba, celsies agrāk un brauks no mājas ārā ātrāk uz studiju strādāt. Viņa no tā bērna bēg.
njaaaaaaaaa😅 tiešāmMashka Kakashka @ 03.01.2025 12:37Es jau iepriekš atvainojos par tiešumu, bet vai es vienīgā redzu caur tiem "legingiem" tās personas ne tikai apakšveļu, bet arī vertikālo dibenrievu? ???? Man liekas, ka zeķubiksēm ar 70den ir mazāka caurredzamība nekā Elyndi legingiem.
CallMeAnnika @ 02.01.2025 23:23Elīna drīz jau atkal laižas prom. Uz Turciju taisīt zobus pāris nedēļas vai atkal komandējumā, lai bēgtu no bērna? Jauns gads, bet tā pati vecā Elīna.
Un ko tad savu mammīti pasauca? Vai tad Elīna nav tā, kura var un dara visu? :D Pieskata dēlu, vada uzņēmumu, tīra māju. :D
Arvien vairāk Elīnas storijos var redzēt, ka viņa pa dienu neko neizdara. Samet storijos iepriekš safilmētos materiālus (lai gan šaubos, ka to dara viņa pati), sabildē kaut ko jaunu vai pārbildē veco, uztaisa pļecku vakariņās, stundu staigā bezjēdzīgi pa veikalu, lai imitētu aizņemtību, sēž mašīnā un sprediķo, noreklamē Atomy.
Man žēl tās sievietes un tas, kā Elīna viņu apkauno ar M izmēra jakas uzvilkšanu… ja dāmai ir XL, to nevajag mēģināt “saspiest” ar 2x mazāka izmēra drēbēm, skats ir drausmīgs ar visām krokām un rievām, varu tik iztēloties, cik viņa neērti jūtas, kad viss spiež. Kāda sportošana šādā? Var taču saģērbt cilvēku gaumīgi un skaisti arī ar lielākiem izmēriem. Elīna laikam pēc sevis visus ģērbj, ķipa uzmaukšu sev xs izmēra drēbes un izskatīšos tievāka. Tikai žēl, ka tas tā nestrādā.Mashka Kakashka @ 03.01.2025 12:37Es jau iepriekš atvainojos par tiešumu, bet vai es vienīgā redzu caur tiem "legingiem" tās personas ne tikai apakšveļu, bet arī vertikālo dibenrievu? ???? Man liekas, ka zeķubiksēm ar 70den ir mazāka caurredzamība nekā Elyndi legingiem.
Japānas princese @ 03.01.2025 12:37
Un stāsta, ka to ļoti negribēja un atlika, un vilka garumā. Tiešām viņa grib daudz bērnus, bet žēl bērnam istabu. Nesaprotu, viņa to stāsta, lsi būtu kaut kāds kontents vai tiešām tá domā. Neizprotama sieviete.
Galvenais, tāpēc, ka vairs nav sava istaba, celsies agrāk un brauks no mājas ārā ātrāk uz studiju strādāt. Viņa no tā bērna bēg.
Dona rumba @ 03.01.2025 15:18Vai tad viņiem nav 4istabu dzīvoklis? Bija tak vēl viena istaba. Man vairāk bail, ka tas sīkais varētu sev to spoguli uzraut uz galvas.
Tastastas @ 03.01.2025 16:03Cik gādīga jaunās fotostudijas saimniece - savu mājas kafijas aparātu aizstiepusi uz fotostudiju. Dikti mēģināju saprast, rakurss nav labs, bet izskatās, ka arī aļģītes joprojām apdzīvo šo mašīnu. Cik labi, ka visi varēs dabūt TIEŠI tādu pašu kafiju kā Didrene. Bet, kā tad pati kafijas eksperte dzīvos? Paies gadi līdz atkal civilizācija saradīsies jaunajā kafijas automātā.