KOMATI, lady after 30s!brunettte @ 27.12.2024 21:25Cik skumji, viņai nav pat 30, bet jau tādi maisi zem acīm. Tad es ar savu 30+ sejas ādu varu lepoties. Un man nav jāreklamē vīra mātes tīkla mārketings, biodermas sejas attīrāmais un sejas krēms piemērots savam ādas tipam un voalà. ?
pidrihsone @ 28.12.2024 10:12Rekur video, kur Didra viszine par durvīm un dod Naurim bietē: https://files.fm/u/8y5pyv2t8p
CallMeAnnika @ 28.12.2024 17:34Viņu noliktava, fotostudija, Elīnas ofiss atrodas Kr. Valdemāra ielā 149, gandrīz pretī Valdemāra ielas Rimi. Tas nav gluži blakus Blaumaņa ielas veikalam. Laikam tāpēc izņemšana uz vietas ir 1,50. :D :D
Elpo mierīgi 😀 Vismaz mācies no manām kļūdām, un būsi iemācījusies komatus kursa darbā pareizi salikt. 😀Kursadarbs @ 28.12.2024 19:27KOMATI, lady after 30s!
joselyn @ 28.12.2024 05:20
Un tavējais 2.5 gados pats cepa steiku un servēja vakarinas?
Kas tieši tajos video ir tik loti, kas parāda, ka Dzeisons ir atpalicis???
Lyncha @ 28.12.2024 15:03Elīnas zelta krājums:
Es nekad nezināju
Es nekad nedomāju
Man vispār nekad neienāca prātā
Es nezināju, ka tā varbūt nekad
Nekad Es negaidīju
Nekad..nekad. nekaaaad
Bubuu @ 29.12.2024 17:46https://failiem.lv/u/bthxsdbr92
Te skaidri izstāstīts par Didru regulārajiem "komandējumiem", kā tērēt uzņēmuma naudu pirms nodokļu nomaksas
Interesanti kasaka, ka avio biļetes gan var tikai darbiniekiem un valdes locekļiem nopirkt. Nez kā tad šie auklei nopērk un bērnam.
turkishpupi @ 29.12.2024 23:18Didra ielikusi, ka uz katru ceļojumu ņēmusi līdzi grūtniecības testu ar domu “ja nu būs”.. arī uz Dubaiju ņēmusi, bet laikam aizmirsa, ka samelojās, jo taču viņai pirms tā brauciena jau bija mēnešreizes, bet tāpat ņēma līdzi testu? viņa nesaprot, kā notiek grūtniecība vai kā? ?
turkishpupi @ 29.12.2024 23:18Didra ielikusi, ka uz katru ceļojumu ņēmusi līdzi grūtniecības testu ar domu “ja nu būs”.. arī uz Dubaiju ņēmusi, bet laikam aizmirsa, ka samelojās, jo taču viņai pirms tā brauciena jau bija mēnešreizes, bet tāpat ņēma līdzi testu? viņa nesaprot, kā notiek grūtniecība vai kā? ?