CallMeAnnika @ 26.12.2024 16:37Termo koriģējošo legingu reklamā Elīna stāsta, ka viņai ļoti tagad pūšoties vēders, kļūst lielāks un svars nāk klāt. Elīnai pienāk Dž un viņa saka: "Kurš ir mūsu ne vaininieks, bet ko svētība."
Kāpēc vispār kaut ko tādu iedomāties un saukt par vaininieku? Šķiet, ka Elīna savu bērnu pie kaut kā vaino, varbūt ne apzināti, bet tas izskaidrotu bēgšanu no sava bērna.
CallMeAnnika @ 26.12.2024 16:37Termo koriģējošo legingu reklamā Elīna stāsta, ka viņai ļoti tagad pūšoties vēders, kļūst lielāks un svars nāk klāt. Elīnai pienāk Dž un viņa saka: "Kurš ir mūsu ne vaininieks, bet ko svētība."
Kāpēc vispār kaut ko tādu iedomāties un saukt par vaininieku? Šķiet, ka Elīna savu bērnu pie kaut kā vaino, varbūt ne apzināti, bet tas izskaidrotu bēgšanu no sava bērna.
sauliiite.paula @ 27.12.2024 00:43Šis cilvēks paliek ar katru dienu arvien briesmīgāks?
Vai ap acīm neveidojas iekaisums? Ņemot vērā pieliktās skropstas, acu ēnas, tonālo kārtu un to, kas no Elīnas sejas nāk nost no rīta, tad ādai nav kad elpot. Izskatās, ka šoreiz kārtīgi notīrījusi seju. Lai gan piere ir vēl brūna, ap acīm sarkans/lillā un vaigi, zods ir gaiši. :DIceCream @ 27.12.2024 01:18
Tur, kur viņa tos Atomy atrāda, viņai pilnīgi sarkanas acis.
taisa studiju, paši kautko sadomā, būs tā un tā. Parasti jau tādās lietās pieaicina profesionāļus, dizainerus, kuri sākumā zīmē uz papīra, domā krāsutelma @ 27.12.2024 18:25Jāā, tikko tieši noskatījos storijus - tā studija ar visu aprīkojumu un iekārtojumu labi ļaus paskalot naudiņas ??
Paredzu, ka vasarā mainīs telpas un studija, podkastu telpa un Elīnas ofiss tomēr nebūs bijusi laba ideja. :DEverests @ 27.12.2024 17:55Normāls piķis būs atmazgats ar studijas remontu un mēbelem.
Cik skumji, viņai nav pat 30, bet jau tādi maisi zem acīm. Tad es ar savu 30+ sejas ādu varu lepoties. Un man nav jāreklamē vīra mātes tīkla mārketings, biodermas sejas attīrāmais un sejas krēms piemērots savam ādas tipam un voalà. 😀sauliiite.paula @ 27.12.2024 00:43Šis cilvēks paliek ar katru dienu arvien briesmīgāks?
Diez cik reizes viņa pārfilmēja to storiju. :D Neapskaužu Squadhour apmeklētājus, kuriem jāpacieš cirks sporta zālē.Lorra @ 27.12.2024 21:14Kas ir tas ko viņa veido pēdējā story sporta zālē? Kaut ko pakarājas pie stieņa tikai lai mēs redzētu kā viņai ribas izspiežas? ?
Aizspogulia @ 28.12.2024 00:22Divējādas sajūtas par tiem video, kuros parādās Džeisons. No vienas puses, forši, ka tomēr kaut ko kopā dara — var redzēt, ka viņam ir arī rotaļlietas. Pats kaut ko skraida, spēlējas, darbojas. No otras puses, visi šie video parāda, cik ļoti tomēr viņi abi nenodarbojas ar dēlu. Mans bērns ir tieši vienu gadu jaunāks un reāli dara visu to pašu, ko Džeisons. Un nē, nav tā, ka mans bērns māk vairāk. Parasts pusotrgadnieks, nekas īpašs. Patīk skatīties grāmatas, slaucīt zemi, palīdzēt gatavot. Tieši tādā pašā līmenī. Arī māk parādīt, kur ir acis, ausis, rokas utt.
Protams, visiem jau zināms šis. Bet nevar neredzēt skatoties kārtējo viņas video