sis man uzreiz iekrita acīs. Afro bizes nav lētas un sfinksu uzturēt ne tik. Pirmā ģimene, OK, veca māja, nebija nekāds labais remonts, daudz bērniņu. Bet otrā ģimene, nezinu kas tas bija. Zūd ticamības moments.Zirneklīts @ 20.12.2024 12:34Man neliekas tās ģimenes nabadzīgas, sievietei afro bizītes un sfinksa kaķis, kas nemaksā nemaz tik lēti.???
Tagad visi, kas 6 dienu laikā saziedoja kopā vairāk kā 1 miljonu DodPieci, arī raud un nožēlo, kāpēc vispār to darīja? :D Elīnas darbības ir kaut kas neiedomājami stulbs.novērotāja @ 20.12.2024 08:55Nekas nevar būt nožēlojamāks kā dižoties, ka ziedo un tad raudāt, ka par daudz noziedots
Izremontēt n-tās fotostudijas, ieguldot desmitu tūkstošus, bet nevienu no tām īsti neizmantojot - tas viss ir pieņemami. Bet noziedot 1000 eiro - par daudz.Gudralapsa @ 20.12.2024 11:46Didrux kačā statistiku, liekot raudošo video? ? nu šis ir ļoooooti nesmuki, nu kur var būt tik liekulīgi cilvēki? Un ja tie cilvēki, kuri ir lūguši palīdzību ierauga, ka bagātā Didrihsone ar Bembi un Teslu raud, ka tomēr simts eiro par daudz noziedoja? Un kur palika Elīnas dodošā, Dieva pilnā sirds, kurai no limits? Un mutes abiem ar Nauri nav, izrunāt nevar - par cik abi gatavi ziedot? Nu tā izskatās, ka stulbiem cilvēkiem dzīve iedot naudu, ne viņiem sajēga, ne kas! Pa labi, pa kreisi, viss greizi!
Privāti taisīt ir viens,otrs ir kad aptver ar uzņēmumiem,tā ir lielākā akcija,un vairāk var aptvert Tikai tur gan vajadzētu caur organizācijām,lai gan saka ,ka organizācijām neuzticas,bet viņi vairāk zin,un arī pārbauda.Brinums ,ka viņiem neuzrakstīja Agnija un Raivis.-profesionāli diedelētāji.Tie tādus stāstus sacer,ka 100 punkti Nauris uzķērtos.Elina tur baigi neizvērtējēja.Naurim nāca ziņas.Sapņu ķērājs @ 20.12.2024 15:46Saprata ka savu naudu vairs nevienam neziedos. Tagad labdari tēlos, tad kad par velti kāds iedos. Cik viņa ir nožēlojama
Kopā bija 3 ģimenes. Ne otrā, ne trešā neizskatījās trūcīga.krixis3 @ 20.12.2024 13:52sis man uzreiz iekrita acīs. Afro bizes nav lētas un sfinksu uzturēt ne tik. Pirmā ģimene, OK, veca māja, nebija nekāds labais remonts, daudz bērniņu. Bet otrā ģimene, nezinu kas tas bija. Zūd ticamības moments.
Es nevaru, man dažreiz raudāt pašai gribas no tā viņas stulbuma🥲 Pati bija veikalā, daudz sapirka… ko sapirka? To, ko viņa ēd? Vafeles, cepumus, šokolādes? Labi, ka Nauris vismaz pieslēdzās un promo arī lietderīgas lietas nopirka. Skatoties tos atskata video, kamer viņi bija pie tām ģimenēm, tas didras pārgrieztas ģīmis… ārprāts. Un visu vainu noveļ uz vīru. Kādā mucā viņa ir augusi? Nevar loģiski paskatīties kādu sarakstu, pajautāt kādam, ko pirkt, kas vajadzīgs? Mani vecāki nav trūcīgi, bet dzīvo salīdzinoši tālāk no pilsētas un katru reizi braucot ciemos vedam gaļu, desas, maizi, jogurtus, nu tā, ka uz nedēļu vismaz viņi var nedomāt par veikala apmeklējumu. Te kaut kādas bundžas ar kukurūzu, priekš kam?Anīle līne @ 20.12.2024 15:41Xā jau arī iznesta dižās labdares sāpe. Nesaprotu kādēļ to žēlošanos publicēja. Nodarboties ar labdarību nav obligāti.
https://x.com/Karalienezin/status/1870079847076131102?t=2AHlbyC_haHTAv93lBP2BQ&s=19
CallMeAnnika @ 20.12.2024 17:14Kopā bija 3 ģimenes. Ne otrā, ne trešā neizskatījās trūcīga.
Pirmā ģimene, jā, daudz bērnu, izskatījās trūcīgi vai maznodrošināti. Varat mani nosodīt, bet es nekad nesapratīšu cilvēkus, kas dzemdē bērnus vienu pēc otra, bet finansiālais stāvoklis to neatļauj. Bērnus žēl.
CallMeAnnika @ 20.12.2024 17:14Kopā bija 3 ģimenes. Ne otrā, ne trešā neizskatījās trūcīga.
Pirmā ģimene, jā, daudz bērnu, izskatījās trūcīgi vai maznodrošināti. Varat mani nosodīt, bet es nekad nesapratīšu cilvēkus, kas dzemdē bērnus vienu pēc otra, bet finansiālais stāvoklis to neatļauj. Bērnus žēl.
Nez, es laikam neņemos spriest ir vai nav trūcīgi. Starp mums visiem ir cilvēki, apģērbti visādos hugo, calvin kleinos utt, brauc krutās mašīnās, bet viss tas ir ātrajos kredītos ņemts/pirkts, kur katru mēnesi algu izmet gaisā, lai tikai atstatu iespaidu uz citiem. Man, personigi, arī tie cilvēki liekas trūcīgi. Un kas tiem, kas ir tiešām trūcīgi, liedz smuki apģērbties, sakārtot māju? Tas, ka viņi ir trūcīgi vai maznodrošināti nenozīmē, ka viņiem jādzīvo cūku stallī un jāstaigā netīrās drēbēs.CallMeAnnika @ 20.12.2024 17:14Kopā bija 3 ģimenes. Ne otrā, ne trešā neizskatījās trūcīga.
Mashka Kakashka @ 20.12.2024 17:52
Arī mani var nosodīt šādos gadījumos, jo es vienmēr saku, ka šādām ģimenēm ir jāstāsta par seksu, izsargāšanos un jādod bezmaksas prezervatīvi un kontracepcijas tabletes. Reti kad no šiem bērniem izaug kas labs. Lielākoties viņi turpina savu vecāku iesākto ceļu. Kvantitāte nav kvalitāte. Pēc tam tur ir pabalstu diedelētāji.
tie jr tupi, ne trūcīgi, tādiem nekāds atbalsts nepalīdzēs. Iedosi pirktiņu, paņems visu rokubrunettte @ 20.12.2024 18:03Nez, es laikam neņemos spriest ir vai nav trūcīgi. Starp mums visiem ir cilvēki, apģērbti visādos hugo, calvin kleinos utt, brauc krutās mašīnās, bet viss tas ir ātrajos kredītos ņemts/pirkts, kur katru mēnesi algu izmet gaisā, lai tikai atstatu iespaidu uz citiem. Man, personigi, arī tie cilvēki liekas trūcīgi. Un kas tiem, kas ir tiešām trūcīgi, liedz smuki apģērbties, sakārtot māju? Tas, ka viņi ir trūcīgi vai maznodrošināti nenozīmē, ka viņiem jādzīvo cūku stallī un jāstaigā netīrās drēbēs.