Viņa jau kuro gadu to dara tikai darīšanas pēc, lai no apkārtējiem nopelnītu plusiņus. Tam nav nekāda sakara ar to, ka viņai tiešām kāds rūpētu. Jūs paskatieties kā viņa pret savu bērnu izturās. Tad kāpēc, lai viņa pret citiem izturētos labāk? Beigās parādīs čeku, pablatos, cik simtus izturējusi, iemetīs kādu Bībeles pantu vai Dieva frāzi un āleluja, visi grēki top piedoti!novērotāja @ 19.12.2024 21:04Ir jau forši, ka uzdāvina pārtikas produktus, bet ko var iesākt ar to 2,5kg tomātu mērci, puskilogramu apēdīs un pārējo izmetīs? Arī kukurūzai milzīgs izmērs, to tak nav iespējams apēst. Visi tie milzīgie produkti kaut kur ir jāglabā, kaut kā nepārdomāti.
es arī to pašu padomaju, bet šeit bija bail teikt, ka neuzklup virsū tāpat, kad saka, ka Džeisonam kaut kas nav ok 😅Zandinaja @ 19.12.2024 22:04skatoties pirmā doma, ka nemaz nav aizbraukuši pie “trūcīgām ģimenēm”. Okey, zinu, ka nevar spriest pēc izskata, bet manā prātā tādas ģimenes dzîvo mazliet sliktākos apstākļos ( pēc pieredzes). A tur viss tīrs, normāls remonts, bērni sakopti. Tikai manas domas. Varbūt ģimenēm tiešām vajadzēja palīdzību?
Everests @ 19.12.2024 22:01Skopele ar Nauri saplucas, jo uz +/-13 cilvēkiem iztērēja 1100€ un nopiņņājas. Ko tad ziedo ja žēl. Piekrītu par lielizmēra iepakojumu, ātri neizestais saies beigts.
es tieši to pašu domāju, māte var atļaujiet afro bizes uz galvas taisīt, bet nevar atlauties berniem makaronus un ziemassvetku davanas? neliekas kaut kas kopā.. nu varbūt Didrenei trūcīgās ģimenes ir tās, kuras mēnesī pelna minimālo algu :D vai iespejams uz daudz sliktākiem apstākļiem rīgas dāma negribēja braukt :(Zandinaja @ 19.12.2024 22:04skatoties pirmā doma, ka nemaz nav aizbraukuši pie “trūcīgām ģimenēm”. Okey, zinu, ka nevar spriest pēc izskata, bet manā prātā tādas ģimenes dzîvo mazliet sliktākos apstākļos ( pēc pieredzes). A tur viss tīrs, normāls remonts, bērni sakopti. Tikai manas domas. Varbūt ģimenēm tiešām vajadzēja palīdzību?
Man ir diezgan lielas aizdomas, ka tās nav nabadzīgās ğimenes, bet gan no sektas paņemtasturkishpupi @ 19.12.2024 22:32es tieši to pašu domāju, māte var atļaujiet afro bizes uz galvas taisīt, bet nevar atlauties berniem makaronus un ziemassvetku davanas? neliekas kaut kas kopā.. nu varbūt Didrenei trūcīgās ģimenes ir tās, kuras mēnesī pelna minimālo algu :D vai iespejams uz daudz sliktākiem apstākļiem rīgas dāma negribēja braukt :(
un skumjakais ka aptauretas fanes tik līksmo un neredz to liekulību un teātri.krmmm @ 19.12.2024 23:45"Finansiāli brīvā" biznesmene stāsta, cik lielu laimi sniedz došana, un vēlāk stāsta, ka veikalā raudājusi, jo kopā iztērējuši 1100 eiro uz trim ģimenēm. Kundzīt, 350 eiro uz daudzbērnu ģimeni nav nekāda kosmosa summa mūsdienās - tad tu gribi palīdzēt, vai arī izdarīt pašu pasu minimumu ķeksīša pēc?
Un staigā pa Pepco, stāstot, ka neko nesaprot no bērnu izmēriem - eeee...? Kundze, tev it kā ir dēls un bija arī buķika sadaļa kiddo. Un vispār Pepco uz birkām ir ne tikai izmērs (bērna garums centimetros), bet arī vecums, kādā tas apģērba gabals der. Vecumus bērniem arī nenoskaidroja? Nu TIK stulbs cilvēks, liekulīgs pie tam.
turkishpupi @ 19.12.2024 22:32es tieši to pašu domāju, māte var atļaujiet afro bizes uz galvas taisīt, bet nevar atlauties berniem makaronus un ziemassvetku davanas? neliekas kaut kas kopā.. nu varbūt Didrenei trūcīgās ģimenes ir tās, kuras mēnesī pelna minimālo algu :D vai iespejams uz daudz sliktākiem apstākļiem rīgas dāma negribēja braukt :(
Ja labprātīgi piekrīt ziedot, tad šādus apcerīgus video nevajadzētu ievietot, bet šādus strīdus risināt zem četrām (vai 6 acīm, jo kalpone vienmēr visur līdzi :D).Everests @ 19.12.2024 22:01Skopele ar Nauri saplucas, jo uz +/-13 cilvēkiem iztērēja 1100€ un nopiņņājas. Ko tad ziedo ja žēl. Piekrītu par lielizmēra iepakojumu, ātri neizestais saies beigts.