viņi gatavojas ģimeņu apciemošanai,un vairāk radīs telegramma.Un algoritms čakarējas IG,mazāk storijus likšot pagaidām,statistika krītas.Tā es live sapratuCallMeAnnika @ 19.12.2024 13:22Gan jau viņa cītīgi domā, par cik jāpārdod pasākuma ieraksts. :D Domāju būs vismaz 30-50 eiro. Teica, ka varēs iegādāties gan atsevišķas diskusijas, gan pilno ierakstu.
sandale @ 19.12.2024 15:53Jūtu ka būs riktīga kontenta ferma.
Ja grib bērnus iepriecināt tad ğērbjas kā Ziemassvētku Vecītis nevis Grinčš bet protams idejas jāšpiko ar to ko jau viss internets ir pilns un vispār kamoon tak bērniem maziem Grinčš nepatīk un viņi baidās.
No grinča nebaidās,,tas ir tāds pats tēls ka salavecis,mums viens grinčs arī bija,bērni ka pielipusi bija..Daudz vairāk gāja fotografēties nekā pie pierastā salaveča.Daži bērni baidās arī no salaveca un no citiem tēliem.Tas nav tik viennozīmīgisandale @ 19.12.2024 15:53Jūtu ka būs riktīga kontenta ferma.
Ja grib bērnus iepriecināt tad ğērbjas kā Ziemassvētku Vecītis nevis Grinčš bet protams idejas jāšpiko ar to ko jau viss internets ir pilns un vispār kamoon tak bērniem maziem Grinčš nepatīk un viņi baidās.
ieviesukartibu @ 19.12.2024 16:40Pat speciāli izveidoju šeit profilu, lai paceltu šo jautājumu.
Elīnas profilā šodien storijs, kā tiek drukātas Omnivas uzlīmes. Kaudze ar klientu datiem izlikta publiskai apskatei. Gribētu zināt, kā šāda uzņēmuma klientu datu apstrāde atsaucas uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu? (:
Kā tad tā. :D Tieši pēc pasākuma viņai būtu jābūt statistikas pieaugumam nevis kritumam. Kā Elīna daudzkārt ir teikusi: vislabākā reklāma ir no mutes mutē.Kenty @ 19.12.2024 15:52viņi gatavojas ģimeņu apciemošanai,un vairāk radīs telegramma.Un algoritms čakarējas IG,mazāk storijus likšot pagaidām,statistika krītas.Tā es live sapratu
overhorizon @ 19.12.2024 19:17Es saprotu, ka dikti gribas būt labai, dāsnai un pūkainai, bet nesaprotu vēlmi dāvināt "sūdus". Visiem sadod brāķus, pāri palikušo ēdienu no pasākuma, savus apšaubāmās kvalitātes apģērbus, bērniem Pepco drēbes un rotaļlietas (sliktākā man zināmā kvalitāte). Reāli besī šie dubultie standarti. Vēl tā frāze par to, ka "cerams nebūs izlepuši". FUJ
Kenty @ 19.12.2024 00:31A ka viņa atsūtīs,no Kanāriju salām vai? Viņa tak nav īpašniece tam uzņēmumam vairs