Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 2678
Reģ: 15.09.2023
Koka Klucis Konstantīns @ 17.12.2024 14:05
Pasākuma fotogrāfam augstākā pilotāža .. ?

Bilde kā no piemiņas pasākuma, kur dzer buljonu un ēd pīrādziņu. Tā svece un skujas. 😬
17.12.2024 22:22 |

Reitings 40858
Reģ: 11.02.2015
miss_grape @ 17.12.2024 21:53
Bet pavisam reāli- nenoliedzot Didrihsonu stulbumu un krāpšanos- cik daudz no kritiķēm ir tāda finansiālā brīvība kā Didrihsoniem? Un vai nav kripatiņas skaudības, ka- ir taču studēts, cītīgi strādāts un godīgi dzīvots- viņiem vienalga ir vairāk?

Īstenībā - godīgi nē. Neskauž ne cik ne drusku. Ir tikai pāris lietas no viņu laifstaila, kas mūsu ģimenei iztrūkst, bet tas 100% kompensējas ar tām lietām, kas mums IR, atšķirībā no viņiem.
Uzskatu, ka viņu cipa luxury rich laifstailam ir arī augsta cena no otras puses - no sliktās slavas puses. Un ilgtermiņā - neticu, ka viņiem tur viss būs ok. Jo lai cik didī gudri necenstos di*st, galīgi viņu prioritātes nebalstās uz to, kas cilvēkiem ir svarīgākais.
Vienīgais, kas man neeeedaudz skauž, ir, ka viņi dara tuftu un paliek "nesodīti".
Pareizāk teikt - nešķiet godīgi, kas kaut kādā zemapziņas mērā laikam varētu skaitīties skaudība 😀 ka tu centies dzīvot pareizi, kamēr citi mauc trashu. Bet es ticu karmai tāpat.
Un galvenais jau, lai pašam pret sevi sirds ir patiesi tīra.
17.12.2024 22:28 |

Reitings 4553
Reģ: 11.10.2022
Bet pavisam reāli- nenoliedzot Didrihsonu stulbumu un krāpšanos- cik daudz no kritiķēm ir tāda finansiālā brīvība kā Didrihsoniem? Un vai nav kripatiņas skaudības, ka- ir taču studēts, cītīgi strādāts un godīgi dzīvots- viņiem vienalga ir vairāk?

Nekauž nekas, bet ir dusmas par liekulību, meliem, izlikšanos, tēlošanu, bravūru, stulbumu, cieņas trūkumu un nevērību pret dēlu. Nevaru saprast un pieņemt. Personīgi nekad nevēlētos tādu dzīvi kā viņiem, liekas vairāk skumji, nekā skaisti. Bet mums katram ir izvēles, tāda ir viņu, un tāda ir mana.
17.12.2024 22:33 |

Patīk
Reitings 54586
Reģ: 12.10.2022
Man nepieder lupatu veikals, lai katru dienu vilktu citu apģērba komplektu ar birkām, bet man ir kvalitatīvs apģērbs bez birkām un man pietiek papildināt garderobi ar kaut ko jaunu 2-4x gadā.
Es nebraucu katru mēnesi ceļojumos, bet tās 2-3 reizes gadā tuvākos un tālākos ceļojumos es izbaudu no sirds.
Kamēr Elīna plāno kā kārtējo dienu nevajadzīgi pārbildēt jau 50x bildētās lupatas un aizbēgt no sava bērna, es produktīvi pastrādāju, veltu laiku saviem hobijiem, pašattīstībai, un pavadu laiku kopā ar saviem mīļajiem.
Man nav sadarbības ar matu, nagu, skaistuma procedūru saloniem, pārtika bez maksas, bet es nesūdzos un man neskauž, jo lai ko Elīna darītu, viņa ne izskatās labi, ne jūtas labi. Lai arī cik vērtīga ir nauda, laime bieži vien sākas no sevis pieņemšanas un iekšējās pasaules sakārtošanas.
Un neaizmirsti, ka jebkurā mirklī viņu netīrais bizness var sabrukt vai Nauris var uzmest Elīnu. Nauris noteikti ir nodrošinājies nākotnei, bet Elīna nav. Bez izglītības, bez kritiskās domāšanas, bez sajēgas par apkārtējo pasauli.
Atbildot uz tavu jautājumu - nē, man neskauž, jo, ja man šodien atņemtu visu, man paliktu pieredze, zināšanas un galva uz pleciem, es nepazustu. Elīna pazustu, ja pazustu Instagram (kas ir pavisam reāli).
17.12.2024 23:16 |

Reitings 1711
Reģ: 03.07.2024

Nu neesi taču tik naiva.
17.12.2024 23:39 |

Reitings 14652
Reģ: 27.02.2022
es labāk dzīvoju mierīgi savu viduvējo dzīvi, nekā esmu Vislatvijas klauns 😅 un gaidīt kurā brīdī vid un pārējās iestādes paņems pie dziesmas.
17.12.2024 23:39 |

Reitings 14652
Everests @ 17.12.2024 23:39
es labāk dzīvoju mierīgi savu viduvējo dzīvi, nekā esmu Vislatvijas klauns ? un gaidīt kurā brīdī vid un pārējās iestādes paņems pie dziesmas.
bet visā visumā es jūtos daudz pārāka par Elīnu, es sportoju pa īstam 5x nedēļā, man ir īstas mīlošas attiecības, nevis kaut kas uzspilets ar puspedinu, man ir mīloši bērni, mācos universitāte un naudas pietiek, lai nodrošinātu savas vajadzības un iegribas. Nez. Aaa un man nav nekas mākslīgs uzlikts vai pielikts, lai kaut cik labi par sevi justos 😅
17.12.2024 23:42 |

10 gadi
Reitings 1813
Reģ: 11.04.2010

Es neredzu, ka viņiem būtu finansiālā brīvība. Patiesībā viņu uzvedība šai ziņā ir ļoti pretrunīga un gali neiet kopā. No vienas puses, Elīna visu laiku izrāda skopumu, lamā Nauri par katru iztērēto eiro, žēlo naudu tualetei Luvrā, žēl izdot naudu par dēla apģērbu utt. utjpr., bet no otras puses - bez acu pamirkšķināšanas izgāž mēmos tūkstošus iracionālos biznesa lēmumos, piem. remontē nez cik svešas telpas, rīko pasākumus, kuru mīnusi mērāmi tūkstoāos, lido komandējumos, kas neatmaksājas utt. Esmu jau teikusi, ka tur gan jau griežas kkāda netīrā nauda, jo nu neticu, ka ar viņu kupi-prodai un nesaimniecisko darbību var nopelnīt tik daudz naudas, ko vnk izgāzt misenē.
Tātad secinām, ka privāti nekādas brīvības nav. Kko kruķī caur saviem entajiem SIA un tikai tā atļaujas to izšķērdību.
18.12.2024 00:01 |

10 gadi
Reitings 4248
Reģ: 25.05.2009
krmmm @ 18.12.2024 00:01

Es neredzu, ka viņiem būtu finansiālā brīvība. Patiesībā viņu uzvedība šai ziņā ir ļoti pretrunīga un gali neiet kopā. No vienas puses, Elīna visu laiku izrāda skopumu, lamā Nauri par katru iztērēto eiro, žēlo naudu tualetei Luvrā, žēl izdot naudu par dēla apģērbu utt. utjpr., bet no otras puses - bez acu pamirkšķināšanas izgāž mēmos tūkstošus iracionālos biznesa lēmumos, piem. remontē nez cik svešas telpas, rīko pasākumus, kuru mīnusi mērāmi tūkstoāos, lido komandējumos, kas neatmaksājas utt. Esmu jau teikusi, ka tur gan jau griežas kkāda netīrā nauda, jo nu neticu, ka ar viņu kupi-prodai un nesaimniecisko darbību var nopelnīt tik daudz naudas, ko vnk izgāzt misenē.
Tātad secinām, ka privāti nekādas brīvības nav. Kko kruķī caur saviem entajiem SIA un tikai tā atļaujas to izšķērdību.

Finansiālā brīvība manuprāt ir tad, kad tev ir tik daudz naudas, uzkrājumu, investīciju, ka tu vari atļauties dzīvot tādu dzīvesstilu, kā tu gribi, neuztraucoties par finansiāliem ierobežojumiem. Un tad ir finansiālā neatkarība, ka tu vari nosegt visas savas vajadzības, nestrādājot algotu darbu, bet saņemot pasīvos ienākumus, piemēram no investīcijām vai savu nekustamo īpašumu izīrēšanas. Didrihsoni manuprāt nekvalificējas ne pie finansiālās brīvības, ne neatkarības. Naurelis vēl mēģina kaut kur investēt, pirkt nekustamos īpašumus un cenšās pāriet uz dzīvesstilu, kad nav jāstrādā, bet Didra ar savu padomju laika domāšanu to visu viņa ideju nocērt pašā saknē. Un ne jau Didra taupa naudu tāpēc, ka viņiem viņas nebūtu, bet tāpēc, ka viņai vienkārši ir žēl tērēt uz visu, kas nav "investēšana" viņā pašā (t.i. pupi, mati, lūpas), ko nevar atrādīt instagram un kopumā pa dzīvi viņa ir lēta un neizprot kvalitātes nozīmi.
18.12.2024 02:21 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Everests @ 17.12.2024 23:42
bet visā visumā es jūtos daudz pārāka par Elīnu, es sportoju pa īstam 5x nedēļā, man ir īstas mīlošas attiecības, nevis kaut kas uzspilets ar puspedinu, man ir mīloši bērni, mācos universitāte un naudas pietiek, lai nodrošinātu savas vajadzības un iegribas. Nez. Aaa un man nav nekas mākslīgs uzlikts vai pielikts, lai kaut cik labi par sevi justos ?
Nu un tiešām Tev negribas lētos, šķībos turku pupus? :D Vai colgate smaidu? Vai vāveru astes uz acīm? Vai sardeļlūpas? Nu tiešām? (lasīt ar ironiju) :D Šīs taču ir tās lietas, kas padara Tevi finansiāli brīvu!
18.12.2024 08:08 |

Reitings 14652
brunettte @ 18.12.2024 08:08
Nu un tiešām Tev negribas lētos, šķībos turku pupus? :D Vai colgate smaidu? Vai vāveru astes uz acīm? Vai sardeļlūpas? Nu tiešām? (lasīt ar ironiju) :D Šīs taču ir tās lietas, kas padara Tevi finansiāli brīvu!
😅😅 un atkapusos matus 🌚💩
18.12.2024 11:49 |

Reitings 14652
A kāpēc vipi, kas izmeta bargu naudu, lai būtu vips, nākamajā dienā spēlēja pamatskolas spēles , nevis Elīna savas dzīves domu graudus, par iestaditam dillēm nestastija? 🤣🤣💩💩🤖
18.12.2024 12:00 |

Reitings 5130
Reģ: 14.09.2024
Armaņeva bija ielikusi, kā Mellā ar pieaudzētiem matiem viņai izdevās uzlabot savu īsto matu izskatu. Viņa laikam ņēma vērā matu meistares ieteikumus un nemēģināja uzkraut sev pakulu čupu līdz atsitienam. Un nemēģināja no matiem frizūru kūkas veidot.
Ja, protams, tas nav scam, ietekmeļiem jau tā ticība ir sašķobījusies.
18.12.2024 12:08 |

Reitings 229
Reģ: 31.01.2024
Par žaketi vairāk kā 70 euro, nopietni ir dalbaj.., kas pērk. Manliekas, šiem idio.. nekad neiestāstīt cik Elīna ir liela krāpēja un mele, Annemarija jau story redzams, kā Nauris lej alkoholu sev mutē no augstumu un diez vai, ka Elīna, kā pilnīga nedzērāja, ļautu tā vīram dzert, bez strīdiem, jo viņiem, taču attiecības ir tagad problēmas, tad jau šis varbūt ir iemesls, ka Eļuks "vispār nedzer" un Nauris baigās alkāns🤣🤣
18.12.2024 12:14 |

Reitings 376
Reģ: 14.11.2024
Ziniet, man liekas, ka tā tualetes papīra spēle ir pilnībā viņiem atbilstoša. Viņiem tak viss vienmēr un visur notiek caur d****.
Brīnos par tiem VIPiem, kā viņiem var likties ok maksāt par ko tādu...
18.12.2024 12:42 |

Patīk
Reitings 54586
Elīna Telegram: "Es nevarēju mierīgi gulēt visu nakti no sestdienas uz svētdienu. Un 8 no rīta tapa ideja par spēlēm, jo man likās, ka ar dāvanām būs par maz."
Kāpēc nevar pateikt, ka VIP dienas 3 stundās vairs nebija ko stāstīt? Varēja atkal sākt to pašu no sākuma - mēs sākām biznesu ar 5 (vai 7) eiro. :D
Pēc visas Elīnas uzvedības un darbībām ir redzams, ka stingrie pusaudžu gadi, kad neļāva nekur iet, dara savu, tāpēc tagad uzrīkot klasesvakaru itkā biznesa VIP pasākumā, šķiet pilnīgi normāli un bombīgi.
Mani šokē citi biznesmeņi, ja tā viņus var saukt, kuri uzskata, ka tualetes papīra rullēšana ir 270 eiro vērts pasākums.
Šķiet, ka Zaļā, Sationi bags, Skropstustudija bija pasākumā un VIP bez maksas, jo 1.dienā kāpa uz skatuves, lai stāstītu savu pieredzi ar Elīnu. Parasti speakeriem ir ieeja bez maksas, bet varbūt Elīna lika maksāt.
18.12.2024 16:11 |

Patīk
Reitings 54586
Šķiet, ka telpas uz pasākumu arī ir bijusi sadarbība, tāpēc tagad cenšas pēc iespējas labāk reklamēt. Vai ir kas tāds, kas Elīnai nav bijis sadarbība, konkrēti uz pasākumu? :D
18.12.2024 16:20 |

Reitings 3289
Reģ: 31.08.2024
Elīnīte šodien cītīgi atstrādā visas pasākumam piešķirtās sadarbības, ka tikai vienreiz šodien savu kājstarpi nozibsnīja lai noreklamētu džinsas ar siltumiņu. :D Džeisonam dzimenīte nākamo gadu laikam viesnīcā paredzēts svinēt. :D
18.12.2024 17:23 |

Reitings 5130
Reģ: 14.09.2024
Rampampam @ 18.12.2024 12:42
Ziniet, man liekas, ka tā tualetes papīra spēle ir pilnībā viņiem atbilstoša. Viņiem tak viss vienmēr un visur notiek caur d****.
Brīnos par tiem VIPiem, kā viņiem var likties ok maksāt par ko tādu...

Viena vēl speciāli no Anglijas bija tesusies, lai ar tualetes papīru paspēlētos. Prātiņ, nāc mājās.
18.12.2024 17:39 |

Reitings 181
Reģ: 02.09.2024
CallMeAnnika @ 18.12.2024 16:20
Šķiet, ka telpas uz pasākumu arī ir bijusi sadarbība, tāpēc tagad cenšas pēc iespējas labāk reklamēt. Vai ir kas tāds, kas Elīnai nav bijis sadarbība, konkrēti uz pasākumu? :D

Cik laba reklāma, nevaru sagaidīt, kad kāds no viņas 115k sekotājiem, kuri nevarēja atļauties viņas pasākuma biļetes, izvēlēsies šo viesnīcu savam pasākumam :D
18.12.2024 17:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits