Koka Klucis Konstantīns @ 17.12.2024 14:05Pasākuma fotogrāfam augstākā pilotāža .. ?
miss_grape @ 17.12.2024 21:53Bet pavisam reāli- nenoliedzot Didrihsonu stulbumu un krāpšanos- cik daudz no kritiķēm ir tāda finansiālā brīvība kā Didrihsoniem? Un vai nav kripatiņas skaudības, ka- ir taču studēts, cītīgi strādāts un godīgi dzīvots- viņiem vienalga ir vairāk?
miss_grape @ 17.12.2024 21:53Bet pavisam reāli- nenoliedzot Didrihsonu stulbumu un krāpšanos- cik daudz no kritiķēm ir tāda finansiālā brīvība kā Didrihsoniem? Un vai nav kripatiņas skaudības, ka- ir taču studēts, cītīgi strādāts un godīgi dzīvots- viņiem vienalga ir vairāk?
Man nepieder lupatu veikals, lai katru dienu vilktu citu apģērba komplektu ar birkām, bet man ir kvalitatīvs apģērbs bez birkām un man pietiek papildināt garderobi ar kaut ko jaunu 2-4x gadā.miss_grape @ 17.12.2024 21:53Bet pavisam reāli- nenoliedzot Didrihsonu stulbumu un krāpšanos- cik daudz no kritiķēm ir tāda finansiālā brīvība kā Didrihsoniem? Un vai nav kripatiņas skaudības, ka- ir taču studēts, cītīgi strādāts un godīgi dzīvots- viņiem vienalga ir vairāk?
es labāk dzīvoju mierīgi savu viduvējo dzīvi, nekā esmu Vislatvijas klauns 😅 un gaidīt kurā brīdī vid un pārējās iestādes paņems pie dziesmas.miss_grape @ 17.12.2024 21:53Bet pavisam reāli- nenoliedzot Didrihsonu stulbumu un krāpšanos- cik daudz no kritiķēm ir tāda finansiālā brīvība kā Didrihsoniem? Un vai nav kripatiņas skaudības, ka- ir taču studēts, cītīgi strādāts un godīgi dzīvots- viņiem vienalga ir vairāk?
bet visā visumā es jūtos daudz pārāka par Elīnu, es sportoju pa īstam 5x nedēļā, man ir īstas mīlošas attiecības, nevis kaut kas uzspilets ar puspedinu, man ir mīloši bērni, mācos universitāte un naudas pietiek, lai nodrošinātu savas vajadzības un iegribas. Nez. Aaa un man nav nekas mākslīgs uzlikts vai pielikts, lai kaut cik labi par sevi justos 😅Everests @ 17.12.2024 23:39es labāk dzīvoju mierīgi savu viduvējo dzīvi, nekā esmu Vislatvijas klauns ? un gaidīt kurā brīdī vid un pārējās iestādes paņems pie dziesmas.
krmmm @ 18.12.2024 00:01
Es neredzu, ka viņiem būtu finansiālā brīvība. Patiesībā viņu uzvedība šai ziņā ir ļoti pretrunīga un gali neiet kopā. No vienas puses, Elīna visu laiku izrāda skopumu, lamā Nauri par katru iztērēto eiro, žēlo naudu tualetei Luvrā, žēl izdot naudu par dēla apģērbu utt. utjpr., bet no otras puses - bez acu pamirkšķināšanas izgāž mēmos tūkstošus iracionālos biznesa lēmumos, piem. remontē nez cik svešas telpas, rīko pasākumus, kuru mīnusi mērāmi tūkstoāos, lido komandējumos, kas neatmaksājas utt. Esmu jau teikusi, ka tur gan jau griežas kkāda netīrā nauda, jo nu neticu, ka ar viņu kupi-prodai un nesaimniecisko darbību var nopelnīt tik daudz naudas, ko vnk izgāzt misenē.
Tātad secinām, ka privāti nekādas brīvības nav. Kko kruķī caur saviem entajiem SIA un tikai tā atļaujas to izšķērdību.
Nu un tiešām Tev negribas lētos, šķībos turku pupus? :D Vai colgate smaidu? Vai vāveru astes uz acīm? Vai sardeļlūpas? Nu tiešām? (lasīt ar ironiju) :D Šīs taču ir tās lietas, kas padara Tevi finansiāli brīvu!Everests @ 17.12.2024 23:42bet visā visumā es jūtos daudz pārāka par Elīnu, es sportoju pa īstam 5x nedēļā, man ir īstas mīlošas attiecības, nevis kaut kas uzspilets ar puspedinu, man ir mīloši bērni, mācos universitāte un naudas pietiek, lai nodrošinātu savas vajadzības un iegribas. Nez. Aaa un man nav nekas mākslīgs uzlikts vai pielikts, lai kaut cik labi par sevi justos ?
😅😅 un atkapusos matus 🌚💩brunettte @ 18.12.2024 08:08Nu un tiešām Tev negribas lētos, šķībos turku pupus? :D Vai colgate smaidu? Vai vāveru astes uz acīm? Vai sardeļlūpas? Nu tiešām? (lasīt ar ironiju) :D Šīs taču ir tās lietas, kas padara Tevi finansiāli brīvu!
Rampampam @ 18.12.2024 12:42Ziniet, man liekas, ka tā tualetes papīra spēle ir pilnībā viņiem atbilstoša. Viņiem tak viss vienmēr un visur notiek caur d****.
Brīnos par tiem VIPiem, kā viņiem var likties ok maksāt par ko tādu...
CallMeAnnika @ 18.12.2024 16:20Šķiet, ka telpas uz pasākumu arī ir bijusi sadarbība, tāpēc tagad cenšas pēc iespējas labāk reklamēt. Vai ir kas tāds, kas Elīnai nav bijis sadarbība, konkrēti uz pasākumu? :D