Popija @ 15.12.2024 13:24Domāju, ka šis viņai ir pēdējais, šāda veida pasākums. Tik ļoti aplauzās, gaidot, ka nu tik simtiem skries uz viņu skatīties un sviestu klausīties, bet beigās nācās lūgties draugiem, lai “kuplina” sēdvietas. Bet nu neies tak vairāk tik daudz naudas uz draugiem tērēt. Jāizdomā tik labs iemesls, kādēļ vairs nebūs. Varbūt palīdzam?
Jā, šo es arī pamanīju. Tāpat kā ir vilšanās par Zandu no Vecā dēļu dekora, jau trešo reizi pamanu šajā sektas pasākumā. Nesaprotu, priekš kam tiem uzņēmējiem šo visu vajag. Manā skatījumā viss, kam didra pieskaras un ko noreklamē ir totāla antireklāmaBellaCiao @ 15.12.2024 10:04Es vīlusies Kitijas tetovētajā kačokā. Aizmirsu, kā viņu sauc. Kaut kā bija radies iespaids, ka Kitija atsvešinājās no Didras, kad sāka satikties ar šo, nodomāju, normāls čalis, pateicis, ka ar tiem tukšpauriem netusēs.
Vet še tev, sēž uz skatuves ar Didru un vēl kafiju noreklamē. :(
Lyncha @ 15.12.2024 14:50Man kauns Elīnas vietā
Biznesa pasākumā - vilkt tualetes papīru, lai neizlietu glāzīti ūdens, celt krūzīti ar chopstickiem un mētāt bumbiņas glāzēs - nu reāls klases vakara variants. Ķirsītis uz kūciņas? Tā runāšana, kamēr citi ēd.
Biznesa pasākumā būtu forši kādi workshopi - nezinu, logo izstrāde, biznesa ideju ģenerēšana, reklāmas etīde kaut kas tāds. Bet nē.
VIŅA NEKAD VAIRS NETAISĪS ŠĀDUS PASĀKUMUS - ČIST NEKAD!Lyncha @ 15.12.2024 14:50Man kauns Elīnas vietā
Biznesa pasākumā - vilkt tualetes papīru, lai neizlietu glāzīti ūdens, celt krūzīti ar chopstickiem un mētāt bumbiņas glāzēs - nu reāls klases vakara variants. Ķirsītis uz kūciņas? Tā runāšana, kamēr citi ēd.
Biznesa pasākumā būtu forši kādi workshopi - nezinu, logo izstrāde, biznesa ideju ģenerēšana, reklāmas etīde kaut kas tāds. Bet nē.
Kad es taisu spēļu vakaru saviem draugiem, mums ir tiiik daudz foršas spēles, ŠĀDS FLINDY LĪMENIS NEKAD NAV BIJIS PAT MŪSMĀJĀS! 🤣🤣🤣Lyncha @ 15.12.2024 14:50Man kauns Elīnas vietā
Jenota pele @ 15.12.2024 15:30VIŅA NEKAD VAIRS NETAISĪS ŠĀDUS PASĀKUMUS - ČIST NEKAD!
100% teiks, ka tajā jāiegulda daudz resursu un savu enerģiju labāk ieguldīs biznesa attīstībā un ģimenes vērtībās. ?????
Jenota pele @ 15.12.2024 15:30VIŅA NEKAD VAIRS NETAISĪS ŠĀDUS PASĀKUMUS - ČIST NEKAD!
100% teiks, ka tajā jāiegulda daudz resursu un savu enerģiju labāk ieguldīs biznesa attīstībā un ģimenes vērtībās. ?????
smūtijs @ 15.12.2024 15:26
Un šādas aktivitātes 270 eiro vērtā pasākumā vai cik tur bija par VIP ?
Nu bet ja cilvēks ir stulbs ko darīt. Uztaisītu pa 30 eiro biļetes, iespējams dabūtu milzīgu auditoriju. Visas maziņās samaksātu, lai savu elku redzētu. Āāā, bet tas taču biznesa pasākums. 🤣🤣🤣🤣Nez cik tūkstošus iztērēja, lai visu nodrošinātu. Un tie viesi par naudu, baudu vai graudu piedalījās? Tad jau tas pats pirmais pasākums vēl bija tīri OK. Cik paklausījos šo, pizdec pilnīgākaisJenota pele @ 15.12.2024 15:30VIŅA NEKAD VAIRS NETAISĪS ŠĀDUS PASĀKUMUS - ČIST NEKAD!
Elīna pati jau neko savam uzņēmumam nav izveidojusi/izgudrojusi😅 Ja nu vienīgi pirmo nosaukumu “butterfly”, kurš noteikti vienkārši bija vienīgais vards, kuru no pamatskolas atcerējās angliski. Pārējais ir pirkts no citiem speciālistiem.Lyncha @ 15.12.2024 14:50Man kauns Elīnas vietā
Kirbis32 @ 15.12.2024 16:59Atkārās man mute vaļā. Es nesaprotu viņo tur 5gades kaut kādu sektas absoventu vakaru uztaisija???
Bet VIP biļetēm pusdienas bija iekļautas. Ja Anna šodien ir VIP pasākuma dienā, tad viņai bija VIP biļete, vai Anna ir masu skatiem un pusdienas bija jāpērk atsevišķi, lai gan palīdzēja Elīnai pasākuma tapšanā?MartaElza @ 15.12.2024 10:42
Pusdienas bija par atsevišķu samaksu, šķiet 23 eur tā biļete bija nopērkama bija.
🤯🤯🤯 ko tieši var iedvesmoties no cilvēka, kurš dara pretēji visu tam, ko saka? Nedaudzina bērnu, terorizē vīru, darbiniekus, pārdod drēbes no Francijas vairumbāzes un uz katru savu sastrādāto huiņu noveļ visu uz Dievu. Zeme atveries!Pelnrukšķīte @ 15.12.2024 17:15Tur bija arī vienas podoloģijas klīnikas īpašniece. Teica, ka regulāri iedvesmojoties no Didras.
Varētu būt līdzīgi kā @movieevelina, grāmata (lasīt kā: buklets) PDF formātā, uz 90.lpp, ar 2pt atstarpēm un ļoti daudz gramatikas kļūdām. :DBubuu @ 15.12.2024 13:53
Domāju nākamais mēģinājums varētu būt izdot savu grāmatu, kur malt uz riņķi kā močīt un paļauties uz Dievu. Kādas 150 lpp varbūs izspiedīs un varēs koriģējošaja bodijā uz vāka pozēt. Tikai lai uzrakstītu kaut tās 100-150 lpp vajadzēs disciplīnu, kas vinai protams nav.
brunettte @ 15.12.2024 18:07??? ko tieši var iedvesmoties no cilvēka, kurš dara pretēji visu tam, ko saka? Nedaudzina bērnu, terorizē vīru, darbiniekus, pārdod drēbes no Francijas vairumbāzes un uz katru savu sastrādāto huiņu noveļ visu uz Dievu. Zeme atveries!
Tāpat kā Sationi bags, Agnese Zaļā, Skropstustudijas meitene un viena kosmetoloģe ir pielipusi pie Elīnas.sheidiya @ 15.12.2024 14:29Jā, šo es arī pamanīju. Tāpat kā ir vilšanās par Zandu no Vecā dēļu dekora, jau trešo reizi pamanu šajā sektas pasākumā. Nesaprotu, priekš kam tiem uzņēmējiem šo visu vajag. Manā skatījumā viss, kam didra pieskaras un ko noreklamē ir totāla antireklāma