CallMeAnnika @ 14.12.2024 19:04Man Agnesereels līdz šim šķita tā neko, bet šis parādīja, cik zemu tomēr viņa krīt.
Es domāju, ka viņa neklausījās visu, varbūt arī klausījās, bet blakus NL čatā par viņu jau iepriekš bija rakstīts, ka lienās visām pudelēm par korķi, tago, grib uzmanību. Gan jau šeit arī tagoja Didrihsoni, lai viņa pāršērotu un cilvēki pamanītu Agneses profilu.
Bet 4 cilvēki online skatās - BOM-BĪ-GI!
viena pilna diena,un otra pus diena vipiem.Tā es sapratuCandycane @ 14.12.2024 20:43Nesekoju līdzi Elīnas pasākumam, bet vai viņa sākotnēji neminēja,ka pasākums būs uz 2-3 dienām? Būs viesu izmitināšana viesnīcā, ēdināšana utt?
Sonic @ 14.12.2024 19:39Es gan iepriekš pasākuma reklamēšanas storijiem un biļetēm mājaslapā uzmanību nepievērsu, bet vai viņa jebkur minēja, ka tas pasākums ir principā par Dievu? Kā viņai visu Dievs, no a līdz z utt.. Ja es būtu nopirkusi biļetes ar domu, ka viņa runās tiešām par biznesu, kā izsisties utt (zinu, ka viņai ieteikumu nav, bet, ja es būtu naiva un stulba ?), tad es būtu ļoti nikna, ka viņa pasākumā maļ uz apli, lai paļaujas uz Dievu, viņš visu nokārtos, neko citu darīt nav jègas, jāpērk bībele un jālūdzas utt. Tas pat nestāv klāt biznesa stratēģijai jebkādai.
Veiksme @ 14.12.2024 17:27tak tādu biznesu pirkt-pārdot var uztaisīt ikviens. Bet pamēģini noturēties tajā biznesā, vismaz gadu vai divus. Redzēsi, ka 80% nobankrotēs. Didras bizness turas tikai un vienīgi uz viņas tēla un pat Nauris to apzinās, tāpēc dzied līdzi. Savukārt, citiem nav tāda tēla, līdz ar to viņi paliek pelēkajā zonā nepamanīti. Ne katrs ir gatavs ziedot savu privāto dzīvi biznesa dēļ. Normāli cilevki nav gatavi. Tas nav tās naudas vērts. Bet kā redzams, didriem ir citas vērtības. Tik vienkārši.
bija, bija video, ka daudz runās par DievuSonic @ 14.12.2024 19:39Es gan iepriekš pasākuma reklamēšanas storijiem un biļetēm mājaslapā uzmanību nepievērsu, bet vai viņa jebkur minēja, ka tas pasākums ir principā par Dievu? Kā viņai visu Dievs, no a līdz z utt.. Ja es būtu nopirkusi biļetes ar domu, ka viņa runās tiešām par biznesu, kā izsisties utt (zinu, ka viņai ieteikumu nav, bet, ja es būtu naiva un stulba ?), tad es būtu ļoti nikna, ka viņa pasākumā maļ uz apli, lai paļaujas uz Dievu, viņš visu nokārtos, neko citu darīt nav jègas, jāpērk bībele un jālūdzas utt. Tas pat nestāv klāt biznesa stratēģijai jebkādai.
Sonic @ 14.12.2024 19:39Es gan iepriekš pasākuma reklamēšanas storijiem un biļetēm mājaslapā uzmanību nepievērsu, bet vai viņa jebkur minēja, ka tas pasākums ir principā par Dievu? Kā viņai visu Dievs, no a līdz z utt.. Ja es būtu nopirkusi biļetes ar domu, ka viņa runās tiešām par biznesu, kā izsisties utt (zinu, ka viņai ieteikumu nav, bet, ja es būtu naiva un stulba ?), tad es būtu ļoti nikna, ka viņa pasākumā maļ uz apli, lai paļaujas uz Dievu, viņš visu nokārtos, neko citu darīt nav jègas, jāpērk bībele un jālūdzas utt. Tas pat nestāv klāt biznesa stratēģijai jebkādai.
Elīna un ēdīs kebab box? Izķeksēs gurķa šķēlīti un ar to pietiks.pepija @ 14.12.2024 21:21stulba kaza rij kautko,kamer Kristine taisa matus un saka,ka vinai sodien 30 klienti un vina vispar neko neesot edusi?ta idiote pat nevar iedot cilvekam paest
Popija @ 15.12.2024 02:14Paga, ko?! Tas ēdiens bija jāpērk?
Annele stāsta par pasākumu. Esot bijuši ap 100 viesiem, intīma gaisotne un ari ēdiens neesot bijis dārgs.
Nu nopietni? Tada biļešu cena un vel ēdiens pašiem jāpērk? Un tie nabaga saaicinātie draugi ari spiesti klausīties, izlikties, ka kaut ko pieraksta un ēdiens jāpērk pašiem, jo visu dienu tur tupot jau kaut kas jāēd ir.
Nja. Te tiešām nav limitu. Un ari prāta.
Tikai viena vienīga mantrausība.
pidrihsone @ 14.12.2024 22:46bija, bija video, ka daudz runās par Dievu
Siltais ēdiens bija atsevišķi jāpasūta kopā ar biļeti,tipa pusdienas.Popija @ 15.12.2024 02:14Paga, ko?! Tas ēdiens bija jāpērk?
Annele stāsta par pasākumu. Esot bijuši ap 100 viesiem, intīma gaisotne un ari ēdiens neesot bijis dārgs.
Nu nopietni? Tada biļešu cena un vel ēdiens pašiem jāpērk? Un tie nabaga saaicinātie draugi ari spiesti klausīties, izlikties, ka kaut ko pieraksta un ēdiens jāpērk pašiem, jo visu dienu tur tupot jau kaut kas jāēd ir.
BellaCiao @ 15.12.2024 10:04Es vīlusies Kitijas tetovētajā kačokā. Aizmirsu, kā viņu sauc. Kaut kā bija radies iespaids, ka Kitija atsvešinājās no Didras, kad sāka satikties ar šo, nodomāju, normāls čalis, pateicis, ka ar tiem tukšpauriem netusēs.
Vet še tev, sēž uz skatuves ar Didru un vēl kafiju noreklamē. :(
Tad jautājums par ko tieši tiek maksāts? Par telpas īri, alga meitenēm, melno kasi?Kenty @ 15.12.2024 11:11Siltais ēdiens bija atsevišķi jāpasūta kopā ar biļeti,tipa pusdienas.
Anne teica, ka jutusies tik labi, jo esot bijusi starp savējiem, nu skaidrs, Prieka Vēsts pasākums.Un melo, tāpat kā Elina, esot ap 100 cilvēkiem bijuši🤣nu mēs taču redzējām tos 100 cilvēkus😂tur vairāk par 50 nebija., tiešraidē 4 cilvēki, jā, Elin, tas tiešām ir next level🤮🤮kautkā nereklamēja augļu servisu, cerams, ka šie nākuši pie prāta, un nesponsorēs tai dievticīgajai melei vairāk savu produkciju.Popija @ 15.12.2024 02:14Paga, ko?! Tas ēdiens bija jāpērk?