turkishpupi @ 14.12.2024 13:53Agnesereels ielikusi story, ka skatās bombisko lupatnieku pasākumu, un tur tiešraidē sēž četri cilvēki ? šie jau cerēja uz pāris simtiem, totālākā izgāšanās, successful
Mashka Kakashka @ 14.12.2024 14:05Elīnai ir 115 000 sekotāju, bet viņa nevar pārdot 150 biļetes klātienē un online nopirkuši tikai 4 cilvēki. BOMBISKI! ?
Man liekas, ka Koļa no kaimiņmājas, kuram nav Instagram, savā sētā savāktu lielāku baru cilvēku nekā Elīna.
Mana pirmā doma bija, ka bija zvans mammai "Mammīt, ko vēl mēs varētu uzaicināt lai vairāk cilvēku izskatās? ". "Nu davai opi paņemšu līdzi" 😁Tastastas @ 14.12.2024 15:04Tā gribējusi, lai opis ir klāt, jauki jau, bet ko tad viņš tur dara?
Sēž un klausās kā mazmeita ielasmeitas tērpā runā par Dievu? Ā, nu par to, ka Dievs tiek pieminēts jau viņš neuzzina, jo po russki jau tur nerunā neviens. Tad atliek vien skatīties uz plastmasas lelli (mazmeitu), kas nesaprotamā valodā kaut ko vervelē.
Bombīgā @ 14.12.2024 13:18Naura teksts-šis bus pedejais pasakums! Jaa pidriķi,jo jus nofeilojat ? ja pirmo reizi bija cilveki uz pasakumu,jo likad jaaiziet japaskatas ko gudri runas un fanites vares nofoceties,ka ari parejas aiziet uz pasakumu iesanas pec lai ir ko instegrama ielikt ?
Nu reali paskatoties uz publiku tagad atskaitot- runatajus kas kaps uz skatuves un padrugas kaa Anna utt.... tur izskatas kadi 30 cilveki.... Didras ģīmī jau ierakstits ka ir izgazusies,a kad izsludinaja pasakumu tad wow wow wow bus grandiozi utt. Nu i viss kriiti zemak un zemak....
Labakais ir tas ka apgerbusies kaa mauka bet tur bibeli un runa par Dievu!!!
Oj kaa pec tam muldes ka tik izdevies pasakums,tik saura lokaa ka bija planojusi un tik bombiski. Princesei sak aplauzsties spārniņi un sak saprast ka nekada karaļeva nav. Leeta lupatniece
šis tik labiBubuu @ 14.12.2024 15:19Mana pirmā doma bija, ka bija zvans mammai "Mammīt, ko vēl mēs varētu uzaicināt lai vairāk cilvēku izskatās? ". "Nu davai opi paņemšu līdzi" ?
Bubuu @ 14.12.2024 15:19Mana pirmā doma bija, ka bija zvans mammai "Mammīt, ko vēl mēs varētu uzaicināt lai vairāk cilvēku izskatās? ". "Nu davai opi paņemšu līdzi" ?
Tastastas @ 14.12.2024 15:56
A ko tad Ņuriks savu mammu neatstiepa? Tā tak arī grib tagad būt business woman ?
MartaElza @ 14.12.2024 16:00Bombīgā teksts @ 14.12.2024 15:57[/quote
Tas tak nav Rāviņš?
MartaElza @ 14.12.2024 16:00Bombīgā teksts @ 14.12.2024 15:57[/quote
Tas tak nav Rāviņš?