Nauris vairākkārt bija ieminējies par bēbišskolu.,ka iet.cik tur stundas nedēļā.MartaElza @ 13.12.2024 17:57
Divreiz aizvedīs un ar to viss izbeigsies. Tāpat kā ar baseinu.
Nika tomēr visu laiku attīstās. Neatbalstu, ka mācījās koučingu Krievijā, tomēr viņa spēj "aizrakties" dziļāk. Dažkārt ļoti noderīgs saturs, daudz dalās bez maksas, ne vienmēr visam piekrītu, bet liek aizdomāties par dažādu situāciju analīzi. Un pasākums maksā 49 eiro, bez 101 reklāmas, uzkodām utt.Kenty @ 13.12.2024 15:22pēc kāda ,laikā tā tiešraidē būs pieejama pa pāris eirikiem,nav kur steigties.Nika taisa bez ierakstiem savu pasakumu ,tur vēl varētu aizdomāties,ja ir vēlme.,bet šeit bez steigas?
Es par to pašu.Varētu aizdomāties,kuriem intresē Nika,ka citur neredzēs.(un neredzēs arī,jo pasākuma ierakstus nepardod),Elīnai iepriekšējo ierakstu pa 7 eiro beigās varēja nopirkt un sūtīt visiem kam gribas.Ar šo pasākumu visdrīzākais tas pats būs no 37 uzliks uz 20,tad mājas lapai atlaide -uz 14 eiro būs un beigās ar to ir jādalās ,tas ur vērtīgi un būs 7 eiro.Baigā jēga pa lielu summu pirkt.CallMeAnnika @ 13.12.2024 19:03Nika tomēr visu laiku attīstās. Neatbalstu, ka mācījās koučingu Krievijā, tomēr viņa spēj "aizrakties" dziļāk. Dažkārt ļoti noderīgs saturs, daudz dalās bez maksas, ne vienmēr visam piekrītu, bet liek aizdomāties par dažādu situāciju analīzi. Un pasākums maksā 49 eiro, bez 101 reklāmas, uzkodām utt.
Kas ir Elīnai? Laika plānošana, kā paspēt pārbildēt jau 5 gadus esošās lupatas, paspēt uz manikīru un matiem? Laimīgas attiecības, kuru pamatā ir Dievs? :D
Elīna varētu pamācīt, kā būt muļķim, bet muļķis jau nesaprot, ka ir muļķis. :D
barbieyyy @ 13.12.2024 20:40Atkal pidars bez apenēm,nu kaaapec,man deg acis
Galvenais, ka miss Didi tas kārtējo reizi liekas ļoti smieklīgiamoreamore @ 13.12.2024 20:57
Nē nu paldies visiem dieviem, ka apenes tomēr šim ir, bet es tiešām nesaprotu kas tas par fetišu staigāt apenēs kameras priekšā. Nu labi vēl kameras tās debīlās didrenes storijos, bet nu bļaaa, Tev atnāk ciemiņi, ar bērniem un vnk vazāties apenēs.
Puspidars.
Ja vien Elīna nav izdomājusi likt Naurim novilkt bikses spēles uzdevumā (nezinu, tikai varbūtība), tad viņam pašam ir fetišs uz sevis izrādīšanu. Jāskatās no gaišās puses - vismaz šoreiz džemperis bija uzvilkts. :Dmagdalena333 @ 13.12.2024 22:19Man atkal ir jautājums, vai tiešām viņam nav tāda lieta kā šorti? Nu kā, nu kā ciemiņu priekšā var iznesties trusenēs, pie tam Tu vēl tiec filmēts. Sauna ir sauna, bet šeit tiek spēlēta spēle viesistabā, bērni, draugu draudzenes/sievas, vai tiešām viņiem nepastāv kaut kādas ētikas normas? Abi divi kā tādi mežoņi, auguši savvaļā
amoreamore @ 13.12.2024 20:57
Nē nu paldies visiem dieviem, ka apenes tomēr šim ir, bet es tiešām nesaprotu kas tas par fetišu staigāt apenēs kameras priekšā. Nu labi vēl kameras tās debīlās didrenes storijos, bet nu bļaaa, Tev atnāk ciemiņi, ar bērniem un vnk vazāties apenēs.
Puspidars.
toties viņa tam gatavojās 8 gadus.magdalena333 @ 14.12.2024 11:33Tajā pēdējā storija reāli var redzēt cik maz cilvēku, no tiem kādi 5 ir pieaicinātie runātāji (kam tagad būs tur jāsēž un jāklausās Elīnas sviestu?), tad vēl darbinieki, draugi, kāds influenceris, jautājums cik biļetes viņa reāli vispār pārdeva, vai vispār pat tās 50+
magdalena333 @ 14.12.2024 11:33Tajā pēdējā storija reāli var redzēt cik maz cilvēku, no tiem kādi 5 ir pieaicinātie runātāji (kam tagad būs tur jāsēž un jāklausās Elīnas sviestu?), tad vēl darbinieki, draugi, kāds influenceris, jautājums cik biļetes viņa reāli vispār pārdeva, vai vispār pat tās 50+