https://220.lv/lv/originals-apgerbs/originali-dzemperi/dzemperispleds-baramoor-bear-zals?id=34757847L.. @ 12.12.2024 13:18
Nu kā - vienā malā iešūta Elyndi birka. Nobrendots produkts. Tāpēc arī lux visticamāk ?
Lai redzētu atlaidi, jāieliek grozā. Tad ir 55.92 EUR. Nedaudz atšķiras no storijā norādītās.
Everests @ 12.12.2024 21:41Wow, Džeisons ir apguvis 1 gadnieka lietas 2.5 gados. Wow.
tāpēc, ka viņai atkāpjas mati. Ciemos bija sievietes, ko tiešām var nosaukt par sievietēm. Skaistas, nepārmākslotas un neizkropļotas. Tapec viņai kompleksi un jāstāv cepurē.Candelaria @ 12.12.2024 23:40Kāpēc viņai iekštelpās vajag cepuri?
brunettte @ 12.12.2024 22:28Jā, ja man likās, ka viņa mani vairs nevar pārsteigt, tad ik pa laikam tomēr man smadzene netiek līdzi. Viņa ir tāds sarkanais karogs… spēlēt uz “man sāp sirds, atvēlēju brītiņu, lai pievērstu attiecībām uzmanību”. Viņi ir dzīvs piemērs, kāpēc kopīgs bizness (šāds, kāds viņiem ir) nenāk par labu attiecībām. Ja Tev jāpārmet vīram un jātaisa drāma, ka Tu savā aizņemtajā grafikā izbrīvēji stundiņu viņam, tad man trūkst vārdu par to, ka viņai ir bērns vēl mājās, kurš viņas plānotājā noteikti vispār nav ierakstīts. Kāds vēl otrais un trešais bērns? Ja viņi ir tādi biznesmeņi, skolotāji, pelna miljonus, bet nevar sakārtot savu biznesu tā, ka par visu rūpējas darbinieki, tad sorry, kaut ko viņi dara nepareizi. Es nevaru iedomāties situāciju, kad man būtu manam vīram jāpārmet “es tā jau izbrīvēju laiciņu ko veltīt Tev”… šis ir tas next level, kuru viņa skandina. Par Naura izteikumu par filmu, ka negrib iet un “it īpaši uz latviešu” vispār nav komentāru. Mērkaķu pāris.
Jo bildējoties var stāvēt tā, lai neredz caurumus galvā, bet reālajā dzīvē, pat ar visu čolku, to nenoslēpsi.Candelaria @ 12.12.2024 23:40Kāpēc viņai iekštelpās vajag cepuri?
Bet vai šis ir tas gadījums - konkrēti ar Elīnu? Saprotu, ka Nauris nevienam nedotu to, ko pats dara, jo tur 100% nav tīrs bizness, bet Elīna ir slima uz produktu pārbildēšanu jau 101x, tāpēc šķiet, ka Elīnas gadījumā viņa vienkārši mēģina izlikties produktīva, lai gan tas vispār nebūtu jādara ne viņai, ne arī kādai citai darbiniecei.cory @ 13.12.2024 00:39
Ja nevar sakārtot biznesu tā, lai par to rūpējas darbinieki, tad ir diez gan liela iespēja, ka tur notiek kaut kas nelegāls vai kāda veida krāpšanās. Man nesen nācās iziet kursiņus par krāpšanos darba vietā, kā identificēt un ko darīt, ja tāda atklājas. Un viens no tādiem ‘red flag’ bija par to, ka darbinieki neņem atvaļinājumus, rada uzticības sajūtu un ilūziju par to, ka ir ļoti labi darbinieki, kas ilgi un cītīgi strādā (kā Didra saka ‘močī līdz atsitienam’). Un tas viss, lai nenodotu savus pienākumus, kādam citam, jo darbinieka prombūtnes laikā, kāds cits var atklāt mahinācijas, ko veic šis konkrētais darbinieks. Šis man reāli lika aizdomāties par Didrihsoniem- pašu vārdiem pelna miljonus, bet nevar atļauties paņemt atvaļinājumus bez strādāšanas un nenodot tālāk nekādus uzņēmuma menedžēšanas pienākumus saviem darbiniekiem.
CallMeAnnika @ 12.12.2024 23:26Vakar beidzās pusdienu komplektu pārdošana uz Elīnas pasākumu. Cik apmierināta ir viesnīca, ja no 150 plānotajām vietām, aizņemtas ir 54? un tāpat ne visas, jo tika arī izlozētas biļetes.
Mashka Kakashka @ 13.12.2024 10:18Pasākums jau rīt, bet vēl pieejamas 96 biļetes no 150. ? Ko nu? Rīt no rīta raus cilvēkus aiz rokām uz ielas un liks masu skatiem? Vai arī pozicionēs kā viņas vēlmi būt mazākā skaitā, lai visiem tuvāk un sirsnīgāk?
brunettte @ 12.12.2024 22:28Jā, ja man likās, ka viņa mani vairs nevar pārsteigt, tad ik pa laikam tomēr man smadzene netiek līdzi. Viņa ir tāds sarkanais karogs… spēlēt uz “man sāp sirds, atvēlēju brītiņu, lai pievērstu attiecībām uzmanību”. Viņi ir dzīvs piemērs, kāpēc kopīgs bizness (šāds, kāds viņiem ir) nenāk par labu attiecībām. Ja Tev jāpārmet vīram un jātaisa drāma, ka Tu savā aizņemtajā grafikā izbrīvēji stundiņu viņam, tad man trūkst vārdu par to, ka viņai ir bērns vēl mājās, kurš viņas plānotājā noteikti vispār nav ierakstīts. Kāds vēl otrais un trešais bērns? Ja viņi ir tādi biznesmeņi, skolotāji, pelna miljonus, bet nevar sakārtot savu biznesu tā, ka par visu rūpējas darbinieki, tad sorry, kaut ko viņi dara nepareizi. Es nevaru iedomāties situāciju, kad man būtu manam vīram jāpārmet “es tā jau izbrīvēju laiciņu ko veltīt Tev”… šis ir tas next level, kuru viņa skandina. Par Naura izteikumu par filmu, ka negrib iet un “it īpaši uz latviešu” vispār nav komentāru. Mērkaķu pāris.
Un tiem pašiem elīnas uzaicinātiem daudzajiem vieslektoriem, kā būs uzstāties ļoti šķidras auditorijas priekšā. Tāds Šveiduks elīnu zina tikai no tā, ka ir pats slešera partijā. Nebūtu tajā partijā, par tādu elīnu nebūtu dzirdējis un ka tāda eksistē. To karsto pīrādziņu neizķeršana liecina tikai par to, ka elīnītei neko vairāk par tirgošanos ar supperuzcenotām poļu lupatām, neko darīt citu nevajadzētu. Ja ir talants notirgort par dārgu naudu lupatas, ok...lai tirgo uz nebēdu. Bet bāzties kaut kur citur, ar domu - esmu pati gudrākā, parāda to, ka nevienam viņa nav citur vajadzīga un nevienam nav vajadzīgs viņas viedoklis par dzīvi.Mashka Kakashka @ 13.12.2024 10:16
Viesnīcai tas ir baigais ieberziens, jo restorānam peļņa no šī pasākuma nebūs. Uz 150 cilvēkiem, ja visi paņemtu arī tās pusdienas par 23 eiro, būtu kaut ko nopelnījis arī restorāns. Viņiem noteikti bija jāņem ārā šīs biļetes, jo restorānam savlaicīgi jāzina cilvēku skaits, jo aprēķina produktu daudzumu, kas jāiepērk uz to dienu.