Viņas Instagram profilā ir uztaistīts highlight - Mēnešreizes. :DKotulūr @ 11.12.2024 13:19Viņai uzdāvināja puķes, jo viņai menesraizes .akdievs. help brauc ārstēties.
Kotulūr @ 11.12.2024 13:19Viņai uzdāvināja puķes, jo viņai menesraizes .akdievs. help brauc ārstēties.
kāpostus ar ūdeni, diez vai par zupu var nosaukt 🤣Tastastas @ 11.12.2024 16:24Telegram burvīgs kontents - Didriķe ar savām sardeļlūpām šļurkstina zupu pa taisno no katla ar plastmasas vienreizējo (!) karoti! Riktīgi bombisks next level
fuj, Cik nesmuki izteicies..Ambulance @ 11.12.2024 19:46
Jau cik dienas viņai tur tek ?
Nevajadzētu tā kā jau beigties ?
Ka tik vēl nenoasiņo anorexsiķe ?
Everests @ 11.12.2024 20:18kāpostus ar ūdeni, diez vai par zupu var nosaukt ?
nedaudz ka pati teica, droši vien 1 gabaliņš 🤣Tastastas @ 11.12.2024 21:30
Tur tak vista arī esot peldējusies ?
Es nesaprotu Elinas domu gājienu. Atver google, un paskaties kā vārīt skābo kāpostu zupu. Tagad ir tik daudz reāli labu kulinārijas blogeru, Našķoties Zane, Ārija Avota, Airita, Anna panna un citi.Bet viņas tie kulinārijas brīnumi vienmēr izskatās tik cūcīgi. Nesen viņa teica, ka Nauris pagatavojis kartupeļu biszeni pirmo reizi pa 7 gadiem.Ju tur daudz čikāšanās, kartupeļi jātīra. Un to saka sieviete, kurai ir gandrīz 3 gadus vecs dēls.Euclid @ 11.12.2024 22:26Next bombiskuma levels, šampinjoni pie visa, pat skābkāpostu zupā ??
overhorizon @ 11.12.2024 23:31https://failiem.lv/u/3fe788nzdf
Ar savu tīkliņkostīmu no intīmpreču sadaļas devās uz tikšanos ar IT speciālistiem. Tā kā šis ir kopējais kostīms, tad domāju kā rokas mazgā pēc WC. Pirksti tur izbāzti cauri tam tīklam uz rokām. Painformēju Elču, ka šādu esmu manījusi intīmpreču veikalā, bet uzreiz nemaz neiebrauca kur problēma
overhorizon @ 11.12.2024 23:31https://failiem.lv/u/3fe788nzdf
Ar savu tīkliņkostīmu no intīmpreču sadaļas devās uz tikšanos ar IT speciālistiem. Tā kā šis ir kopējais kostīms, tad domāju kā rokas mazgā pēc WC. Pirksti tur izbāzti cauri tam tīklam uz rokām. Painformēju Elču, ka šādu esmu manījusi intīmpreču veikalā, bet uzreiz nemaz neiebrauca kur problēma
sandale @ 12.12.2024 01:07
Viņa ir tāda lose ka pat nesaprot kur ir problēma iziet laukā apğērbtai kā padauzai?? Intīmpreces ir viņas izejamās drēbes nu vāks vienkārši. Kā var būt pieagusi sieviete un pat nezināt kas ir intīmpreces un ko ir pieņemami velkt sabiedrībā un uz biznesa tikšanos? Kā neviens blakus neko nekad nesaka??♀️
smūtijs @ 12.12.2024 08:35
Jo ir divi varianti: pirmais — viņai ir vienalga, ko citi saka, un otrais — citiem ir vienalga, ko viņa velk mugurā. Pirmkārt, man pat prātā nenāktu tik piedauzīgi ģērbties, izejot no mājām, un, otrkārt, mans vīrietis nekad nepieļautu, ka es tāda izeju no mājām.
Roze sarkanā @ 11.12.2024 23:27Es nesaprotu Elinas domu gājienu. Atver google, un paskaties kā vārīt skābo kāpostu zupu. Tagad ir tik daudz reāli labu kulinārijas blogeru, Našķoties Zane, Ārija Avota, Airita, Anna panna un citi.Bet viņas tie kulinārijas brīnumi vienmēr izskatās tik cūcīgi. Nesen viņa teica, ka Nauris pagatavojis kartupeļu biszeni pirmo reizi pa 7 gadiem.Ju tur daudz čikāšanās, kartupeļi jātīra. Un to saka sieviete, kurai ir gandrīz 3 gadus vecs dēls.
Savā pasākumā grib citiem dot pendeli, lai sāk močīt, domāju ka Elinai pašai vajag tāādu pendeli, lai smadzenes sakustas.Lielā iedvesmotāja????