Mashka Kakashka @ 05.12.2024 17:36
JEBA*! Es atvainojos! Tie "žurnālistu izstrādājumi" tak arī nav normāli! Gaidīšu Elīnas atzīšanos par aizcietējumiem un rakstu dzeltenajā presē.
Sapņu ķērājs @ 05.12.2024 17:50Un kur ir Elyndi atlaides kodiņš "Menstruācijas"? Te noderētu arī vismaz 90 % atlaide ar omnivu bonussā. Tādi svētki ir jāsvin. Pilnīgi varētu tos organizēt valsts līmenī un piešķirt visiem apmaksātas brīvdienas.
Sapņu ķērājs @ 05.12.2024 17:50Un kur ir Elyndi atlaides kodiņš "Menstruācijas"? Te noderētu arī vismaz 90 % atlaide ar omnivu bonussā. Tādi svētki ir jāsvin. Pilnīgi varētu tos organizēt valsts līmenī un piešķirt visiem apmaksātas brīvdienas.
IceCream @ 05.12.2024 19:57
Sarkanās dienas!
Globuss @ 05.12.2024 19:06
Ir taču starpība kā izskatās MR asinis un kā no bietēm iekrāsojies urīns.
Bet vispār nožēlojami, ka cilvēkam nav izpratnes par to, ka ne visu jārāda un jāstāsta. Vīru uz poda atrādīja, drīz laikam parādīs arī savu vēdera izeju. tv3 komentāri pie raksta ir smieklīgi. Arī cērmes un spalīši nolēmuši atgriezties. ?
Tastastas @ 05.12.2024 21:17
Katrai sievietei jau tas savādāk, bet man nekad nav bijis tā, ka apsēžos uz poda un, hops, mēnešreizes sākušās. Vienmēr to jau jūtu, ka viss notiek, pirms apmeklēju tualeti.
šis labs, tā smējos 😂mokabezpiena @ 05.12.2024 20:25
Rīt kā reiz piektdiena, var turpināt nevis black friday, bet red friday vai bloody friday ? 15% atlaidīte visām sarkanajām kleitām!
Tastastas @ 05.12.2024 21:14Ak, kungs. Kā viņa vispār ir spējusi nodzīvot līdz 27 gadiem. Viņai katru dienu ir kāds jauns atklājums, šodien - esot arī labie tauki. Viņa tak končas štopējot, pilnas ar taukiem, bet izrādās, ka tur esot sliktie tauki. Vienkārši, ko??? Valsts tiešām ir iztērējusi bezjēdzīgi naudu, mācot šo eksemplāru. Nebūtu vāveri skolas laikā virinājusi, varbūt arī kaut ko būtu par bioloģiju un cilvēka fizioloģiju un anatomiju uzzinājusi.
Es ceru, ka par šo savā bombiskajā pasākumā pastāstīs.
Bail iedomāties, kas notiktu, ja būtu dvīņi. Vēders augtu x2, badotos x10.MartaElza @ 05.12.2024 22:05Elīna var priecāties par mēnešreizēm, bet tas negarantē palikšanu stāvoklī. Skaties, kā izgāja Sendijai&Danutei - superveselīgas "šūniņas" izveidojās un ar pirmo reizi nekas nesanāca.
Un pat ja paliktu stāvoklī, ar viņas tauku rezervēm - kāda tur normāla grūtniecība. Nedod dies iznēsāt un bērniņš piedzimtu ar kādām smagām novirzēm (arī Saltiņu dēļ) - nogrūstu pie pirmās iespējas kādā aprūpes iestādē. Tas būtu tik skumji.
P.S. un nav jau garantija, ka mēnešreizes šoreiz ir uz palikšanu.
Un viņa visiem paziņo, ka tagad kopīgi varam cerēt uz brīnumu (lasīt kā - sāksim ieņemt bērnu). :DKirbis32 @ 05.12.2024 23:06Es pirmo reizi redzu veceni kura filmē "mīlestības" video par savām meņkām un savu veci,kurš par tām nenojauta. Akdievs,viņš kar to nenojauta.??????
Es nevaru,Didra nekad nemainies.?
CallMeAnnika @ 05.12.2024 23:10Un viņa visiem paziņo, ka tagad kopīgi varam cerēt uz brīnumu (lasīt kā - sāksim ieņemt bērnu). :D
Šoreiz arī stāvēs uz galvas? :D
Tastastas @ 05.12.2024 21:17
Katrai sievietei jau tas savādāk, bet man nekad nav bijis tā, ka apsēžos uz poda un, hops, mēnešreizes sākušās. Vienmēr to jau jūtu, ka viss notiek, pirms apmeklēju tualeti.
CallMeAnnika @ 05.12.2024 22:53Bail iedomāties, kas notiktu, ja būtu dvīņi. Vēders augtu x2, badotos x10.
Kirbis32 @ 05.12.2024 23:06Es pirmo reizi redzu veceni kura filmē "mīlestības" video par savām meņkām un savu veci,kurš par tām nenojauta. Akdievs,viņš kar to nenojauta.??????
Es nevaru,Didra nekad nemainies.?
IceCream @ 05.12.2024 19:57
Sarkanās dienas!