Pareģone @ 05.12.2024 16:12Es vispār nesaprotu kāpēc tas, ka ir atsākušās mēnešreizes ir jāstāsta visiem sekotājiem? Ko viņa ar to gribēja vispār pateikt? Kā tieši tas ietekmē viņu biznesu ???
CallMeAnnika @ 05.12.2024 16:493 iespējas: 1. tas ir mārketinga triks priekš pasākuma. Dievs mani uzklausīja bla bla bla.
2. Pateikt, ka svars nav pie vainas, lai gan to teica ārsti, un varētu turpināt badoties.
3. Viņai nemaz nav mēnešreizes. Di*š, lai izpildītos iepriekš minētie punkti + aizmirstu Salt skandālu.
šis ir precīzi teikts 👍I have a question @ 05.12.2024 15:44Tajā brīdī,kad es ieraudziju to storiju par "suņu mammu", nu palika pretīgi, es ceru, ka dienās Džoistikam šādas frāzes netiks parādītas, jo tas jau tā to vārgo bērna dvēseli vēl vairāk iedragātu.
Viņa pat nespēja būt suņu mamma Radai, nespēj būt cilvēka mamma Džoistikam UN vēl adoptēt?! Dieviņš tev nedod dabīgā ceļā, šaubos, ka dos adoptēt,kur vecākus izpēta kā zem lupas....
Kirbis32 @ 05.12.2024 15:04Adoptēt?
Didra tu jau savu miesīgu nemīli un nosaukusi esi par neglītu bēbi.
Kur nu tu milesi svešas bērnu?? Tu smejies,tu nemīli savu pietiekami!
Nebojā bērnus no bērnu namiem,viņiem tā jau sāp un ir grūti.
Un bērns no bernu nama ir ar parasti jau kādu problēmu,regulāri jāved pie psihiatriem un pie zīdaiņa bērnu namā vari necerēt.
Labāk paņem žurkas būrī nevis suni,suns dzīvo 15 gadi ,žurkas 2gadi,nebūs jādomā kur nogrūst.
CallMeAnnika @ 05.12.2024 17:27Elīna tikai izpilda scenārija plānu. 6.punkts viņas pasākumam: ''Dievam ir lielāks plāns, kā jebkura Tava vīzija. Bet kā to saņemt? Kad pienāks laiks- vai Tu būsi izdarījis savu daļu? Un vai Tavā sirdī būs pārliecība, ka Tu esi Dieva dāvanu vērtīgs? Apzinies un esi gatavs tam, ko Tu lūdz!''
Tur noteikti būs stāsts par mēnešreizēm. Skatītāji jau aiz sajūsmas lauž krēslus. :D
Hmmm1 @ 05.12.2024 17:32https://www.tv3.lv/izklaide/slavenibas/pasmaju-slavenibas/sanemu-savu-brinumu-elina-didrihsone-priecajas-ka-atgriezies-vinas-menstrualais-cikls/?utm_source=inbox.lv&utm_medium=link&utm_campaign=inbox_news&utm_content=sievietei
tak bij jau tēma ,ka nevar pakakat un arī to,ka hemoroīdi bij😄Mashka Kakashka @ 05.12.2024 17:35
Viņa varētu vēl pastāstīt par aizcietējumiem, gan jau tādi arī viņai ir bijuši. Palūdz Dieviņu un pēc pāris dienām, apsēžoties uz poda, notiek brīnums. Sēdi, sēdi, nevari saprast kas notiek, dīvainas sajūtas, paskaties podā un tur kakucis izkritis. Nu īsts Dieva brīnums. Lūdz, esi pacietīgs un tev tiks dots.
Tad galvenais ir apsēsties tualetē uz grīdas, ieslēgt telefonā kameru un spiest asaras. Tad pēc mēneša šo visu pastāstīt saviem sekotājiem Instagramā, galvenais neizlaist to stāstu par paskatīšanos podā.
Bij, bij tāda lieta. Viņa tak Bulim to savu sāpi stāstīja. :DBlablablabla @ 05.12.2024 17:53tak bij jau tēma ,ka nevar pakakat un arī to,ka hemoroīdi bij?
Mashka Kakashka @ 05.12.2024 17:35
Viņa varētu vēl pastāstīt par aizcietējumiem, gan jau tādi arī viņai ir bijuši. Palūdz Dieviņu un pēc pāris dienām, apsēžoties uz poda, notiek brīnums. Sēdi, sēdi, nevari saprast kas notiek, dīvainas sajūtas, paskaties podā un tur kakucis izkritis. Nu īsts Dieva brīnums. Lūdz, esi pacietīgs un tev tiks dots.
Tad galvenais ir apsēsties tualetē uz grīdas, ieslēgt telefonā kameru un spiest asaras. Tad pēc mēneša šo visu pastāstīt saviem sekotājiem Instagramā, galvenais neizlaist to stāstu par paskatīšanos podā.
Pareģone @ 05.12.2024 16:12Es vispār nesaprotu kāpēc tas, ka ir atsākušās mēnešreizes ir jāstāsta visiem sekotājiem? Ko viņa ar to gribēja vispār pateikt? Kā tieši tas ietekmē viņu biznesu ???
Kirbis32 @ 05.12.2024 18:35Tas par tām bietem ir joks?
Kāds sakars ar kko sarkanu uz biksītēm un bietēm? Neatšķirt mr,saprast ,ka nav ēdusi bietes,vnk koa?
Sanāk tu kakā biksēs vai esi ļoti netīrīga ar izdalījumiem biksēs?
Ja ēd bietes daudz var būt sarkans urīns,tad tu urinē biksēs un neslauki savu vaveri? Kakas var būt ar bietēm,bet tad tev ir brūnā svītra? Elīna,es nesaprotu? Pati pastāsti cik netīrīga zivs esi un Ņuris te atnāca izgāst zivju samazgas pēc jūsu abu pieredzes.
Babebbq @ 05.12.2024 18:41
Actually nebija teikts , par biksītēm. Tik pat labi, pirms laiž lejā ūdeni pamanīja. Ja tikko sākās , itsevišķi, nebūs asiņu jūra. Neaizstāvu Elīnu, bet nevajag jau tik smagi pārspīlēt uzreiz , kā tu pamani , kad sākās ?
Man pēc biešu ēšanas pašai ir liecies tā, šoka momentā ?
Sapņu ķērājs @ 05.12.2024 17:50Un kur ir Elyndi atlaides kodiņš "Menstruācijas"? Te noderētu arī vismaz 90 % atlaide ar omnivu bonussā. Tādi svētki ir jāsvin. Pilnīgi varētu tos organizēt valsts līmenī un piešķirt visiem apmaksātas brīvdienas.