komentators @ 05.12.2024 13:42
vinja nemaz nedriikst tagad palikt staavoklii, jo tikko veel taisiija kruushu operaaciju, man skjiet ka vismaz gadu peec nedriikst
izdomā visu ko, lai tikai tās biļetes uz pasākumu kāds nopirktu.Elina, tu esi galīgi neinteresanta, viss pa riņķi.Nu kam interesē tavas mēnešreizes😂Gribi izlikties baigi atklāta, bet īstenībā izskaties baigi stulba.Varētu vienreiz padomāt, kapēc cilvēki nepērk tās pasākuma biļetes, ja itkā jums seko 145 tūkst. sekotāju.Ar totālāko muldēšanu var iedvesmot "Prieka Vēstī", bet šeit neies cauri, cilvēki atceras jūsu stulbumus, attieksmi pret dēlu, pret klientiem un citas jūsu idiotiskās izdarības.Uzticību var zaudēt ļoti ātri, kuru ar žēlošanos par mēnešreizēm, atpakaļ nedabūsi.L.. @ 05.12.2024 13:20Nu nevar būt, ka drīz paziņos, ka ir stāvoklī. Tagad speciāli vilks garumā ar saviem dīvainajiem tekstiem, lai tik statistiku paceltu. Un beigās būs kaut kas pilnīgi nekas.
jà. Man ir identiski, no rīta būs 63 cm, vakarā jau 73. Ārstus esmu izstaigājusi, pēc 35 parādījušās daudzas pārtikas nepanesamības, nevaru graudaugus, pienu, augļus, reāli tikai vienu dienā. Ar dārzeņiem mazāk problēmu. Un nē, burkānus es negraužu. Saldumus minimāli, no ātrajiem ogļhidrātiem arī pūšas. Neko tur padarīt nevar un viss. Ja svētkos gribas sagrēkot, jau zinu, ka jārij būs oglītes, uz katriem 10 kg viena tablete. Priecājieties, ka jums viss labi, jo kamēr to atņem, cilvēks to nenovērtē.krixis3 @ 05.12.2024 14:18Jusm kādai šķiet normāli, ka tik tievam cilvēkam šādi pūšas vēders?
Jetta @ 05.12.2024 15:33"Šodien es būšu pret jums 100% atklāta kā balta lapa, jo jums visiem ir jāzina, ka man ir atsākušās mēnešreizes " by Elīna Didrihsone.
es arī šito nesaprotu.. wtf. Tev tak jau ir bērns, kāda sunu mamma 😁Sunlight @ 05.12.2024 14:29Didra: “Es kļūšu par suņu mammu”.
EMM, tev jau ir bērns, vai tas arī neskaitās, vai par Džoistiku tu jau kuro reizi aizmirsi???
viņai taču bija kaut kāds brūns pūdelis, kur tas palika? Tas vairs netiek pieminēts. Kapēc šādam cilvēkam vaig dzīvniekus un bērnus, ja viņa grib dzīvot sev un savām aļika parpalām, wtf 🤮 un viņas vēders nav rota, viss vienās strijās 🥴Gudralapsa @ 05.12.2024 15:49
Es ar iesmēju par šo! ? Kad jābūt beidzot patiesi atklātam un jāatzīst, ka patiesībā kurī, tad raud lielas asaras un aizbēg uz Dubaju! ? bet par sarkano, atklātības storiji un intriga trīs dienas!
Un Dievs nogrābstās, kāda vēl suņu māte un adopcija! ? šī sieviete ir pilnīgi nenormāla un nespējīga savu miesīgu bērnu mīlēt, kur nu vēl svešu! Un jā, Elīnīt, foruma žurkas nekas neaizmirsīs, ka Radu mātei nometi un Džeisonu lidostā pameti, kā zīdaini miljoniem reižu atstāji “komandējumos” un tur nekas nemainās..
Iedomājies, kaut kādiem svešiem cilvēkiem Tava bērna žēl, ka viņš nerunā, nemāk turēt pat karoti 2,5 gados, bet Tev pofig, lupatas pirmajā vietā 4 ever! ?
TāTur @ 05.12.2024 16:14viņai taču bija kaut kāds brūns pūdelis, kur tas palika? Tas vairs netiek pieminēts. Kapēc šādam cilvēkam vaig dzīvniekus un bērnus, ja viņa grib dzīvot sev un savām aļika parpalām, wtf ? un viņas vēders nav rota, viss vienās strijās ?
Haha. :D Viņi nevarētu izturēt adopcijas atlasi.MatildeR @ 05.12.2024 14:27Didra kļūšot par suņu mammu vai adoptēs bērniņu. Laikam jaatgādina, ka viņa jau bija suņa mamma, bet tad suns apnika un to atdeva mammai. Jaatgādina arī tas, ka viņa jau ir mamma, bet sīkajam nekad nav laika, tāpēc to nogrūda auklei.
3 iespējas: 1. tas ir mārketinga triks priekš pasākuma. Dievs mani uzklausīja bla bla bla.Everests @ 05.12.2024 14:33Labāk lai uz kobru aiziet, nevis savas gāzes atrada, kā grūtnieču vēderu. Tak intrigu taisa, lai salt tēmu aizmirst, lūdzu neaizmirstam un nepavelkaties. Nav tak stāvoklī.
2 VlP, 44 1+1, 17 standarta. 43 no 150 aizņemtas.Roze sarkanā @ 05.12.2024 14:47izdomā visu ko, lai tikai tās biļetes uz pasākumu kāds nopirktu.Elina, tu esi galīgi neinteresanta, viss pa riņķi.Nu kam interesē tavas mēnešreizes?Gribi izlikties baigi atklāta, bet īstenībā izskaties baigi stulba.Varētu vienreiz padomāt, kapēc cilvēki nepērk tās pasākuma biļetes, ja itkā jums seko 145 tūkst. sekotāju.Ar totālāko muldēšanu var iedvesmot "Prieka Vēstī", bet šeit neies cauri, cilvēki atceras jūsu stulbumus, attieksmi pret dēlu, pret klientiem un citas jūsu idiotiskās izdarības.Uzticību var zaudēt ļoti ātri, kuru ar žēlošanos par mēnešreizēm, atpakaļ nedabūsi.
Didrihsoni, jūsu laiks ir beidzies.Un tās izmisīgās atlaides nepalīdzēs.