nu ko tad Jūs te skaistule darāt, šajā forumā.. kur tik zākā nabaga DirstgribsonusZuzuu10 @ 02.12.2024 08:41Kā jūs nosauktu personu, kura katru dienu seko citai personai, katram story, lai varētu to apspriest ar citiem??
Un pie tam vairāku gadu garumā, katru dienu.
Katru story apskata no A-Z.
ASV vismaz ir paparaci, bet viņiem par to maksā, ja iegūst kādu “labu” kadru.
Bet ir cilvēku grupa, kas to dara bez maksas.
Cenšoties “apgaismot” Latvijas iedzīvotājus, bet izņemot tās grupas biedrus, nevienu citu tas neinteresē.
Pat māklīgais intelekts, pēc šiem parametriem, parādija ļoti “skaistas” sievietes tēlu.? Tādu arī es iedomājos.
emsii @ 02.12.2024 18:48nu ko tad Jūs te skaistule darāt, šajā forumā.. kur tik zākā nabaga Dirstgribsonus
Varbūt Naurim, te plosoties, aizkēra sirdi, un viņš, lai pierādītu skaudīgajām heiterēm, ka biļetes pērk, nopirka 8 VlP. Tagad tikai paziņām jāizdala.Tastastas @ 02.12.2024 14:03
Izskatās, ka tas VIP tika pirkts tikai, lai sekotājiem varētu palielīties, ka redz' varam tak atļauties. Esam riktīgi biznesmeņi.
Bet īstenībā blakus patiešām biznesmeņiem, šīs divas siļķes ir nožēlojamas, tāpēc jāsēž kaktiņā un jālaiza vistas no iesmiņiem.
Zuzuu10 @ 02.12.2024 17:02“patīk tev tas vai nē”? tici man, manu ikdienu tas neiespido nekādīgi, tādēļ nav ne patikšanas, ne “nepatikšanas”.
Bet jā, pilnīgi redzams kā viņiem bizness iet uz leju, vēl bišķiņ, bišķiņ un būs viss. Ja ne jūs meitenes, tad Dievs nogrābstas, kas te tagad būtu.?
nav jāveido excel tabula, lai pašķirstītu pāris lpp. un redzētu tos pašu cilvēkus gadiem.Tusnelda @ 02.12.2024 19:48
Ko viņa te dara?? Šī "skaistule" Zuzuu10 katru dienu vairāku gadu garumā mums seko, analizē katru komentāru un spriedelē, ka nevienu Dirstgribsoni neinteresē. Lūk, tieši to viņa dara.
es jau tikai priecājos par šo forumu, vismaz var redzēt cik daudz “apmierinātu” cilvēku.Euclid @ 02.12.2024 21:28
Un ja ne Tevis, dievs nogrābsties, kur būtu nonācis šis forums ?
Zuzuu10 @ 02.12.2024 21:40es jau tikai priecājos par šo forumu, vismaz var redzēt cik daudz “apmierinātu” cilvēku.
moš Nauris pa kluso nopērk tas biļetes un izdala bez maksas, lai tikai Elīnas ego netiktu sabojāts 😀Tastastas @ 02.12.2024 16:04
Tieši tā, sados vēl kādām ietekmelēm biļetes, tām pašām NLšņicām, un Elīnas ego atkal būs atpakaļ mākoņos. Un gan jau Ņuriks ar savu grāmatvedi visus izdevumus smuki norakstīs, kur vajag.
Zuzuu10 @ 02.12.2024 21:35nav jāveido excel tabula, lai pašķirstītu pāris lpp. un redzētu tos pašu cilvēkus gadiem.
Arī nevajag būt santehniķim, lai zinātu ka ūdeni rozetē nevajag liet.
Es šeit esmu ļoti reti, bet jautri uzmest kādu komentāru un tad pa vairākām lapām visām spalva gaisā un ar putām uz lūpām karo.? vai sākas zīlēšana kafijas biezumos ka tik es neesmu kāds no viņiem?
Tējnīca @ 03.12.2024 08:54Ir daudz lielāks pāķisms apsaukāt Rimi kasieres, īpaši, ja par to “labo” piemēru liek Didrihsonus. Es neesmu Rimi kasiere, bet sava bērna dēļ darītu jebkādu darbu, lai nodrošinātu visu nepieciešamo, neviens darbs nebūtu apkaunojošs. Tā Rimi kasiere varbūt nebrauc uz Dubaiju, bet ar ģimeni kvalitatīvi un sirsnīgi pavada brīvdienas Siguldā, bērniem paliek skaistas atmiņas no bērnības, iespaidi, mīlestība, siltums. Tikmēr lakšarī laimīgā, bagātā Didrihsone savu bērnu nomet jebkuram, kurš ņem, lēkā apenēs pelnot naudu, lai varētu samaksāt kādam citam, lai ar bērnu nebūtu jāpavada laiks, īstenībā tāda pati pārdevēja vien ir, tikai izrādot savu miesu, kā lielai daļai mammu pie Rimi kases morālie standarti neļautu. Un tās pat nav obligāti kristietes, vienkārši sievietes ar pašcieņu. Pat ja to bērnu viņi paņem līdzi, viņam nav nekādu iespaidu, neko viņš nepiedzīvo, tak viebalga vai Maša un lācis ir pieveipotajā marmora pilī vai Dubaijā. Lielā pavāre bērniņam šķivi neizkārto, tikmēr Rimi kasiere bērnam uztaisa kārtīgas vakariņas, sabučo un pasaku izlasa. Kas vainas būt Rimi kasierei vai apkopējai, VID darbiniecei vai bankas menedžerei? Neesmu neviena no tām, tāpat ienāku te palasīt trāpīgos novērojumus, sulīgās metaforas. Ne vienmēr piekrītu, bet pārsvarā jau taisnību te raksta. Var redzēt, ka tieši viņi ir nelaimīgi, jo viss ir nauda, nauda, bet nespēj saprast laimi, kas var būt kasieres un krāvēja ģimenē, kuri strādā, lai viss būtu mīļajiem, nevis strādā, lai varētu no tiem atpirkties.
Laikam nesapratu kontekstu.Kas ,kur apsaukāja Rimi kasieres ?Tējnīca @ 03.12.2024 08:54Ir daudz lielāks pāķisms apsaukāt Rimi kasieres, īpaši, ja par to “labo” piemēru liek Didrihsonus. Es neesmu Rimi kasiere, bet sava bērna dēļ darītu jebkādu darbu, lai nodrošinātu visu nepieciešamo, neviens darbs nebūtu apkaunojošs. Tā Rimi kasiere varbūt nebrauc uz Dubaiju, bet ar ģimeni kvalitatīvi un sirsnīgi pavada brīvdienas Siguldā, bērniem paliek skaistas atmiņas no bērnības, iespaidi, mīlestība, siltums. Tikmēr lakšarī laimīgā, bagātā Didrihsone savu bērnu nomet jebkuram, kurš ņem, lēkā apenēs pelnot naudu, lai varētu samaksāt kādam citam, lai ar bērnu nebūtu jāpavada laiks, īstenībā tāda pati pārdevēja vien ir, tikai izrādot savu miesu, kā lielai daļai mammu pie Rimi kases morālie standarti neļautu. Un tās pat nav obligāti kristietes, vienkārši sievietes ar pašcieņu. Pat ja to bērnu viņi paņem līdzi, viņam nav nekādu iespaidu, neko viņš nepiedzīvo, tak viebalga vai Maša un lācis ir pieveipotajā marmora pilī vai Dubaijā. Lielā pavāre bērniņam šķivi neizkārto, tikmēr Rimi kasiere bērnam uztaisa kārtīgas vakariņas, sabučo un pasaku izlasa. Kas vainas būt Rimi kasierei vai apkopējai, VID darbiniecei vai bankas menedžerei? Neesmu neviena no tām, tāpat ienāku te palasīt trāpīgos novērojumus, sulīgās metaforas. Ne vienmēr piekrītu, bet pārsvarā jau taisnību te raksta. Var redzēt, ka tieši viņi ir nelaimīgi, jo viss ir nauda, nauda, bet nespēj saprast laimi, kas var būt kasieres un krāvēja ģimenē, kuri strādā, lai viss būtu mīļajiem, nevis strādā, lai varētu no tiem atpirkties.
ja prastu lasīt, tad saprastu iepriekš rakstīto, kurā tika minēts “pašķirstot lapas”.Tusnelda @ 02.12.2024 22:03
Par laimi te ir maz tādu kā tu, kuri gadiem ilgi lūrē pa atslēgas caurumu un atceras, kurš te cik bieži atrodams. Tā kā staigā vien tālāk no kurienes esi atklunkurējusi. Protams, vari pirms aiziešanas pabļaut, ka tava klātbūtne ir tikai sociālais eksperiments vai kaut ko tādā garā. Un neaizmirsti paziņot, kad atkal ieradīsies, lai varam izritināt sarkano tepiķi!
P.S. Vai tu esi tā, kas uz Didru dižmuldēšanas seansu nopirka veselu čupu VIP biļešu?
ar šo jau viss skaidrs.Candelaria @ 02.12.2024 23:05
Vispār jau santehniķim ar rozetēm nekāds sakars,tieši tā pat kā Elīnai ar izglītību
Kenty @ 03.12.2024 10:09Laikam nesapratu kontekstu.Kas ,kur apsaukāja Rimi kasieres ?
IceCream @ 03.12.2024 10:20Bija, bija pavisam nesen. Te visām tas esot karjeras augstākais punkts.
Es vēl rakstīju, ka izvēles gadījumā labāk pie Rimi kases stāvētu nekā pie Elyndi.