Veiksme @ 25.11.2024 23:37tev jau nav labāki tie teksti. Pieminēt ģenitalijas vispār nav labs stils.
Jetta @ 26.11.2024 08:30
2.5 gadi
Chikatello @ 26.11.2024 09:04
Jaa, runaa gan maz, bet nu visadi jau ir. Man masicai 3 gados kaa atveraas mute, tad kaa laidara vaarti virinajas - aizvert vien nevareja. Lidz tam nerunaja praktiski.
Anggggst @ 26.11.2024 09:30Diezgan smieklīgi šo visu lasīt, bet es arī šaubos ka Nauris te ietu rakstīt kaut ko tik stulbu. ?? drīzāk izklausās pēc tīneidžeru puiša vai meičas. Bet ir smieklīgi, jā. ?
Jetta @ 26.11.2024 09:31
Jā, bet ko var gribēt, lai runā, ja bērnam nepārtraukti ir fonā multenes. Es nevaru iedomāties cik sastimulējies viņš ir vakarā, ja ekrāni ir pie acīm visu dienu. Es pat nezinu vai tajā Mašā ar lāci ir sakarīgi dialogi. Tam bērnam ticu, ka nav pat sakarīga režīma, dienas plāna. Aukle pensionāre, kurai diez vai muti vērt vaļā ir ļauts ar vienīgo pienākumu pieskatīt.
un? Nē ar huinu parakstīt kamēr sēž? 🤣Jenota pele @ 26.11.2024 09:53Ļoti maz ticams, KA VAKAR TAS BŪTU NAURIS! No 17:00 - 20:00 viņš vakar bija AKROPOLĒ ar 1 džeku, sēdēja pie LAGE konditorejas galdiņa ar dokumentiem kko apsprieda. (ĀDAS biksēs, naked Wolf zabaki un ādas jaka ar jenota spalvu).
Sejas izteiksme uz blakus esošām meitenēm, kā arī uz mani ar draudzeni lika noprast, ka viņš ir baigais krutais džeks, atmeta matus, skatījās acīs un sēdēja izgāztām kājām. ??
Es būšu no tām, kas ticēts, ka tas bija Nauris - viņš brutāli vienā komentārā sevi nodeva. Katru reizi, kad viņa transvestīts izdara milzīgu Failu, viņš šeit parādas ar saviem interesantajiem sieviešu dzimumorgānu raksturojumiem. Čalim dirsa sprāgstu pušu, kad te tiek apspriestas viņu kļūdas, bet Nauri, nedusmojies uz mums, bet gan uz savu “gudro” sieviņu, kas bez palīga, pat live nemāk izslēgt. Tava sāpe par smirdīgiem dzimumorgāniem ir liela, aizved Elīnu uz ķīmisko tīrītavu, jo tas ko Tu aprakstiji - tas ir traki. Tas, ka viņš bija kaut kur publiski ar kādu, nenozīmē, ka viņš to nespēja apvienot ar aktīvu iesaisti forumā.Jenota pele @ 26.11.2024 09:53Ļoti maz ticams, KA VAKAR TAS BŪTU NAURIS! No 17:00 - 20:00 viņš vakar bija AKROPOLĒ ar 1 džeku, sēdēja pie LAGE konditorejas galdiņa ar dokumentiem kko apsprieda. (ĀDAS biksēs, naked Wolf zabaki un ādas jaka ar jenota spalvu).
Sejas izteiksme uz blakus esošām meitenēm, kā arī uz mani ar draudzeni lika noprast, ka viņš ir baigais krutais džeks, atmeta matus, skatījās acīs un sēdēja izgāztām kājām. ??
Jā, es arī stipri šaubos, ka viņiem ir kāds tik kvēls fans, kas pēc katra fail skries veidot jaunu profilu un komentēt tādas rupjības. Pie tam, rokraksts paliek nemainīgs.Etete @ 26.11.2024 11:12Es būšu no tām, kas ticēts, ka tas bija Nauris - viņš brutāli vienā komentārā sevi nodeva. Katru reizi, kad viņa transvestīts izdara milzīgu Failu, viņš šeit parādas ar saviem interesantajiem sieviešu dzimumorgānu raksturojumiem. Čalim dirsa sprāgstu pušu, kad te tiek apspriestas viņu kļūdas, bet Nauri, nedusmojies uz mums, bet gan uz savu “gudro” sieviņu, kas bez palīga, pat live nemāk izslēgt. Tava sāpe par smirdīgiem dzimumorgāniem ir liela, aizved Elīnu uz ķīmisko tīrītavu, jo tas ko Tu aprakstiji - tas ir traki. Tas, ka viņš bija kaut kur publiski ar kādu, nenozīmē, ka viņš to nespēja apvienot ar aktīvu iesaisti forumā.
Jenota pele @ 26.11.2024 09:53Ļoti maz ticams, KA VAKAR TAS BŪTU NAURIS! No 17:00 - 20:00 viņš vakar bija AKROPOLĒ ar 1 džeku, sēdēja pie LAGE konditorejas galdiņa ar dokumentiem kko apsprieda. (ĀDAS biksēs, naked Wolf zabaki un ādas jaka ar jenota spalvu).
Pareģone @ 26.11.2024 11:39Elīna kaut kur vienreiz teica, ka Nauris nevar/nemāk paciest kritiku un sliktos komentārus. Viņš to ļoti pārdzīvojot utt. Tāpēc viss var būt, ka tomēr pats te vien raksta….
smūtijs @ 26.11.2024 09:34
Es arī tam neticu, bet varbūt viņš šo kādam ir nodeleģējis, lai izpaužas. Ne par velti profils ir svaigi reģistrēts un tieši tad, kad Elīna ir sūdus savārījusi.