jejbogu, maksimāls feils 🤣🤣🤣🤣🤣L.. @ 24.11.2024 17:43
Video ar ir ? https://failiem.lv/f/47zy43pe5b
Šis tiešām bija viens svētīgs tiešraides nobeigums.
Everests @ 25.11.2024 00:27Es arī domāju ka nebija speciāli, domāju ka uzreiz pārgāja uz citu aplikāciju. es ari domāju, ka Nauris tagad psiho un sit gaisu ?? viņi tak svētos tēlo, nedomāju, ka haipam sitadu huinu izdarītu, jo viņa tomēr grib būt svētā tēls. Drīzāk lai visi raksta, ka:" Elīna pīpē vienā dzīvoklī ar bērnu un kādu piemēru rāda mūsu jauniešiem?" Vo. Bet tās salašņas, kas arī salto mājās, blakus sīkajiem (varu sacerēt ka pilns ar tādām blozgam, kā Elīna) aizstāvēs līdz pēdējam. Bet šim vajag aiziet viral, ar visu mediju nomelnošanu, un teksta jābūt lupatniece, veikalniece, apģērbu tirgone, šmule, taka vecajos labajos laikos. Un raksta beigās protams jābūt uzsvertam visam sliktajam, kā vienmēr.
sandale @ 25.11.2024 00:38Tas kādā tempā viņa to saltu pagrāba..nu joptvai tiešām dāmīte bija izsalkusi ievilkt dūmiņu un nevarēja vien nociesties kad beigsies tiešraide?FAIL but we loved to see it ?✌?
L.. @ 24.11.2024 17:43
Video ar ir ? https://failiem.lv/f/47zy43pe5b
Šis tiešām bija viens svētīgs tiešraides nobeigums.
jā diemžēlAmeliya @ 25.11.2024 07:14Es domāju, ka nekā nebūs. Dažas sawļes (tās pašas, kas viņus un kivičus par Latvijas paraugģimenēm uzskata) pabļaustīsies, ka tas ir normāli, ka mūsdienās to dara visi, savukārt Didrihsone vienu dienu nerādīsies instagram un pēc tam mauks tālāk.
tāpēc ir Instagram anonymos un necel statistiku. Bet visiem jau sen bija jaatseko. Es nesekoju, nevienam no tiem lohiem. Un arī piekrītu, ka šodien statistiku nevajag celt. 🤣🤣🤣Kirbis32 @ 25.11.2024 08:49Es domāju viss bija haipam un skatījumu celšanai,tagad viss ig iet par to un ap,gada noslēgums.
Pēkšņi nav neviena story,tas viss speciāli jo kā viņa šodien ieliks story visa LV skries skatīties un celt statastiku un story būs ikdienišķš,jo visi gaidīs paskaidrojumu par saltu,bet nebūs. Viņa speciāli gaida. Uztaisīs to par joku,par saltiem. Vai izdomās ,ka nesen sākusi ,jo stress.
Pīpē viņa tak sen jau no 14 gadiem,tad nepīpēja,tad pīpēja,brīnos ,ka par viņu šeit neraksta neviens kalsesbiedrs,učene utt. Elīnai ir smaga vēsture.
Ieteiktu pat nevērt viņas story,necelt statastiku,jo profils dieviete dod viss vairāk skatījumus un tās esam mēs heiteres.
Nu ja ļoti gribas redzēt ,tad lai šeit kāda iemet info par to kas notiek viņas profilā,bet nevaig visām skriet un dot skatījumus tai alkatīgajai atejai.??
man ir zināmi cilvēki ,kas paši atdzist,ka nevar atmest saltus,pat ar cigaretēm neesot bijis tik traki! Un esmu dzirdējusi daudzus tādus stāstus! Šobrīd,pat esmu vairāk par parastam cigaretēm ,tomēr tas laikam kaut cik,bet nedaudz dabīga kas ir!sandale @ 25.11.2024 00:38Tas kādā tempā viņa to saltu pagrāba..nu joptvai tiešām dāmīte bija izsalkusi ievilkt dūmiņu un nevarēja vien nociesties kad beigsies tiešraide?FAIL but we loved to see it ?✌?
Everests @ 25.11.2024 08:50Tai tiktok video beigās redz, ka riktīgi aprāvās, kad saprata, ka viņu visi redz ??? nebija tas tisam