Te ir.lss @ 22.11.2024 19:57
Nevar kāda iemesls linku jo interneta? Gribas paskatīties
Jetta @ 22.11.2024 10:12Vakardien SBF sērijā modes eksperte, dizainere un mīloša māte- Elīna Didrihsone stāstīja, ka neapmeklē gandrīz vispār modes skates, esot piespiedu kārtā atnākusi uz Amoralles skati (tā esot bijusi tikai otrā un tā pati līdzi draudzenei roku paturēt). Kā pati apgalvoja, viņu neviens tērps neuzrunā un Amoralle ir tikai milzīgas pūkas un extra lux prece, not for all. Jautāta vai viņa pati sapņo par modes skati, protams, modes guru apstiprinoši sniedz atbildi, ka līdz 30 gadu vecumam skate būs. Tad nu šodien ir arī raksts jauns.lv - https://jauns.lv/raksts/izklaide/630298-elina-didrihsone-parliecinata-ka-vina-latvija-spetu-sarikot-daudz-veiksmigakas-modes-skates-neka-citi
Ar nepacietību fanes gaida gadsimta notikumu, skati Elīnas Didrihsones gaumē ar turku izstrādājumiem. Beidzot faniem būs iespēja vērot apģērbus kā viņi "krīt" un izskatās uz auguma kustībā nevis stāvus paplestām kājām. Beidzot redzēsim kā lētās pūkas kritīs nost uz mēles, Amoralle blakus nobālēs. Cant wait!
Augļu serviss un Delikateses noteikti berzē jau rokas un sākuši plānot ēdienkarti viesiem.
Galviņā nekā nav. :DMartaElza @ 22.11.2024 19:18Kad Elīna runā tās savas pērles par Dievu, Level up un citas "gudrības", tad es nesaprotu - es esmu muļķe, ka nesaprotu, ko viņa tur vervelē, vai arī muļķe ir viņa, jo tie vārdi šķiet, ka nāk no viņas mutes ārā randomā, vispār bez jebkādas loģikas. Kas galvā, tas uz mēles. ??♀️
es ari to nevaru sagaidīt😊Justiine @ 22.11.2024 18:55Kā es gribētu, lai viņas instagram profils tiktu dzēsts. Varbūt tad vienreiz atvērtos acis uz realitāti, jo šī nenormālā iedomība un pārākuma sajūta par citiem nav izturama. Visu viņa prot labāk nekā citi, zeme atveries. ?
Esaizgaju @ 22.11.2024 11:52
Vai runa ir par to pārdevēju? Viņa taču nav single , kādas vēl var būt baumas par šiem abiem?
tā jau ir. Jo ņuris ir pediņšTastastas @ 22.11.2024 22:09
Ņurāns jau arī nav nekāds single ??
Jetta @ 22.11.2024 13:28
Es laikam arī gribētu redzēt. Diez kā viņa pieteiktu? Dizainējis pats Šefkets īpaši Elyndi. Pārējie tikai atdarina viņu drēbes, jo tās tomēr ir modes tendences nezūdošās.
Un tagad bombīgs kostīms, kurš perfekti pieguļ kamieļķepai, ko jūs arī varat šobrīd vērot. Bešā krāsā, ja nosmerēsiet ar tonālo tad tik ļoti neredzēs. Un tagad ahujenā silts ģemperis ko varēs kombinēt 72 reizes.
Modeles noteikti zinātu tikai tās pašas 3 pozas ko demonstratīvi varētu vērot mēles galā. Pati Elyndi saimniece slātu ar Naked Wolf zābakiem un super īsu, vulgāru kleitu, ļaujot mākslas cienītājiem aplūkot turku veikumu. Uzrunā noteikti būtu tādi vārdu salikumi kā "es nevarēju, bet tad es ielaidu sirdī Dievu un sāku močīt, gribu 4 bērnus, bet man ir viens kaut kur pie aukles, paldies manam vīram, kurš kruķī melno buisness to 100 precents".
Kotulūr @ 22.11.2024 22:07Tā štrašila pati sev uzdod jautājumus uz kuriem atbild. Kuram interesē par viņas "mammites" zobiem Turcijā ? Wtf bļje
kur jūs to redzat? :DEverests @ 22.11.2024 23:39Bet jā, domāju ka Nauris šo krāpj, paskat kā ar meitenēm dejoja, dziedāja, viņam tas sunburkskis, pie sāniem, noteikti depresiju dzen ? nu var redzēt ka viņam gribas darīt lietas, izklaidēties, kamēr sieva grieza pus milimetru no gaļas un ēd ?? kā tādu var nekrapt?