jau pats sākums "man bija posms, kad 3 nebija ko ēst" Didrene šokā, kā tad tu tādu lietu nezini par savu labāko draudzeni, kas mīļāka par pašas bērnu? :D ambālene.Mayaaa @ 18.10.2024 12:05Intervija ar Annu , kura jau paspēja noskatīties?
kaut kāds fufelis.. izrādās, ka didra par savu labāko draudzeni īstenībā neko pat nezinaMayaaa @ 18.10.2024 12:05Intervija ar Annu , kura jau paspēja noskatīties?
Atgādina Britnijas video 😀Kirbis32 @ 17.10.2024 12:35
Tās kustības ir viņas izdomàtas,man draudzene iet uz tām nodsrbībām,tādi soļi nemaz tur nav,didrene pati taisa tos savus apļa soĺus,ko laikam bērnībā deju stundā iemācijās un kā plate atkārtojas.??
Bet tas ir labāk nekā Elīnas situācija. Nauris vairākkārt teicis, ka nesanāk, pasmējies, bet tomēr nav atmetis cerību.Mashka Kakashka @ 18.10.2024 10:29Nauris: Esmu paņēmis vistas filejiņu, rīsus un salātiņus, TUROS DISCIPLĪNĀ!
Nauris 5 minūtes vēlāk: frī kartupeļi, salāti ar majonēzi, gaļas klucis, alus, fondants ar saldējumu.
Laikam tajā ģimenē visi ir patoloģiski meļi. ?
Tastastas @ 18.10.2024 13:05Džoistikam jau nav vairāk kā 2 gadi? Bet joprojām dod formulu dzert ??♀️ Uz skolu droši vien arī saiņos līdzi.
Es. Mans rezumē:Mayaaa @ 18.10.2024 12:05Intervija ar Annu , kura jau paspēja noskatīties?
Vai tad Maša un Lācis no rīta līdz vakaram nav pietiekami? (Lasīt ar ironiju). :DCasoria @ 18.10.2024 13:26stulbene kas stulbene, neviens dirstgribsonei nepārmet, ka viņas bērns nerunā vai attīstās lēnāk kā citi bērni, viņa nesaprot, ka viņai pārmet to, ka viņa lietas labā nedara NEKO, neved ne pie speciālistiem, ne pati kaut ko attīstošu ar to bērniņu dara.
un apkārt tiešām nav neviena cilvēka, kas būtu spējīgs viņai pateikt pretēju viedokli, visi laikam saprot, ka izdevīgāk viņai glaudīt pa spalvai un kādreiz ik pa laikam kaut ko izdevīgu no viņas dabūt.
Casoria @ 18.10.2024 13:26stulbene kas stulbene, neviens dirstgribsonei nepārmet, ka viņas bērns nerunā vai attīstās lēnāk kā citi bērni, viņa nesaprot, ka viņai pārmet to, ka viņa lietas labā nedara NEKO, neved ne pie speciālistiem, ne pati kaut ko attīstošu ar to bērniņu dara.
un apkārt tiešām nav neviena cilvēka, kas būtu spējīgs viņai pateikt pretēju viedokli, visi laikam saprot, ka izdevīgāk viņai glaudīt pa spalvai un kādreiz ik pa laikam kaut ko izdevīgu no viņas dabūt.
A Tu zināji, ka seju mazgājot parasti ausis un aiz ausīm mazgā? Esi par vates diskiem dzirdējusi?🤭🤭🤣🤣Kirbis32 @ 18.10.2024 10:51Cik ilgi viņai tā fričene? Mēnesis jau? Uztaisija uz Tenerifi,tur svīda,sportoja,atbrauca uz lv,ķipa kaut ko centās samazgāt.
Iedomāhaties kā viņai aiz ausīm smird????️?
Aiz ausīm krājas tas pats ja nemazgā apakšā intīmo zono. Viņa uz tiem patiem sen jau var cept kotletes un no netīrājām ausīm taisīt pūdēto sieru!!
100% viņa smird visuās vietās un rokas pēc wc nemazgā,jo tad jau solāriju nomazgās. Brr baisa treilera kankare.
Bet Elīna arī seju nemazgā. Tad kad jānoreklamē Naura mammas tīkla mārketings, tad saņemas notīrīt, bet tāpat vate no rītiem izskatās tā, itkā būtu pa nakti vagas ravējusi. :DBingo777 @ 18.10.2024 17:21A Tu zināji, ka seju mazgājot parasti ausis un aiz ausīm mazgā? Esi par vates diskiem dzirdējusi?????