Kotulūr @ 17.10.2024 11:24Dinprihsone nevarēja uzdavinat dāvanu tēvam,. Uzdāvināja savu laiku un 7 eiro vērtu karbonādi. Vot tā ir kapeiku pisēja. KAUNS
jo suni jau arī viņa pameta, nogrūda mātei. + nav vajadzīgs Dzeisons. Dievs lūdzu, nedari blēņas- nedod vairs dindrigstroniem bēbīšus :)Dusmupūce @ 17.10.2024 12:13Labi, varbūt nevisiem vecvecākiem, bet vai labākā dāvana nebūtu arī mazdēla ierašanās uz svētkiem? Skumji! ? Toties suns gan līdzi.
vispār jā, un vēl būs teksts "mani audzināja stingri":DKirbis32 @ 17.10.2024 12:32
Es domāju tā ģimenīte viens otru nemīl,mož mamasā Raduļu mīl. Viss nāk no bērnības, Elīnas Džeisis būs tāds pats kā viņa,jo tieši tādu modeli viņi arī audzina ,tad sīcis paugsies un teiks mana mamma man nekad ta īsti nepievērsa uzmanību utt. Izaugs par narcisu tādu pašu kā mamma un tētis,viss nāk no ģimenes,bērnības! Elīna ir totali stulbs cilvēks un sap...tur pat klīnika vairs viņai nepalīdzēs,prasta amēba bez smadzeņu šūnām.
Zabiite @ 17.10.2024 13:13Pirmais, kas iekrita acīs, pēc viņas storijiem:
Kur pie velna ir bērns? KĀ VAR NEŅEMT LĪDZI SAVU BĒRNU? Kā Nauris to pieļauj??
Otrs- izskatās, ka nabadzītei utis no netīrības iemetušās tajā parūkā ? Good luck tai laimīgajai meistarei, kurai būt jāskarās klāt viņas matiem.
smūtijs @ 17.10.2024 12:00
...un bez Džeisona
Zabiite @ 17.10.2024 13:13Pirmais, kas iekrita acīs, pēc viņas storijiem:
Kur pie velna ir bērns? KĀ VAR NEŅEMT LĪDZI SAVU BĒRNU? Kā Nauris to pieļauj??
Otrs- izskatās, ka nabadzītei utis no netīrības iemetušās tajā parūkā ? Good luck tai laimīgajai meistarei, kurai būt jāskarās klāt viņas matiem.
tak viņai tas sikais neinterese. Tapec jau sikais ir tāds analfabētsCallMeAnnika @ 17.10.2024 15:31Elīna izdomājusi attaisnojumu, kāpēc neēd - jo deguns ciet un nejūt garšu. Palūdza ķiploku, lai atnes, bet video beigās, kad nokožas ķiploku un ieliek frī mutē, var redzēt, ka no ķiploka vaikstās. Jūt gan. :D
Un tas video TG, kur stāv 4ratā ar suni, bet Dž nav. Elīnai dēls nepastāv.
lepriekš darbinieces tīrīja Elīnas dzīvokli. :DJapānas princese @ 17.10.2024 15:03Elīna nolēmusi paaicināt cilvēku, kas iztīra māju, jo svarīga perfekta kārtība. Nezin, kāpēc man šķiet, ka jau sen viņai kāds tīra māju, bet atklāja to tikai tagad.
Močītāja sākusi pati sevi atmaskot. Bērnam aukle, mājai apkopēja, darbam asistentes. Pati publiski dalās, ka maz kustās. Ko tad viņa pati vispār dara?Japānas princese @ 17.10.2024 15:03Elīna nolēmusi paaicināt cilvēku, kas iztīra māju, jo svarīga perfekta kārtība. Nezin, kāpēc man šķiet, ka jau sen viņai kāds tīra māju, bet atklāja to tikai tagad.
eksistē un gudri dirš. Un sevi tiešām uzskata par Anglijas karalieni. Uzņēmumu arī Nauris vada. Viņam jau visi kursi būtu jāpasniedz. Viss ko netirele var pateikt "močī lopā" es jebal, es tiešām gribu, lai viņu cancelo un viņa attopas realitātē.novērotāja @ 17.10.2024 16:01Močītāja sākusi pati sevi atmaskot. Bērnam aukle, mājai apkopēja, darbam asistentes. Pati publiski dalās, ka maz kustās. Ko tad viņa pati vispār dara?
brutāla daune, kas vnk eksistē 🤷😁novērotāja @ 17.10.2024 16:01Močītāja sākusi pati sevi atmaskot. Bērnam aukle, mājai apkopēja, darbam asistentes. Pati publiski dalās, ka maz kustās. Ko tad viņa pati vispār dara?
emsii @ 17.10.2024 17:57Visstulbākie cilvēki ever, viņiem pat suns svētāks par dēlu/mazdēlu. To uz kafeni var paņemt, a bērnu nogrūž auklei...bombītāji bļe