Tastastas @ 18.09.2024 10:03
Nu šobrīd jau visticamāk, ka nepērk. Bet tas ir tas, ko viņš gribētu - lai 10-15k nāk neko nedarot. Un tas droši vien skaitot viņa lieliskās investīcijas dzīvokļos un pārējos side business. Bet vispār, ja to gribēja, tad nevajadzēja atvēzēties ar 3 dzīvokļiem Ventspilī, bet pirkt Rīgas centrā kādu dzīvokli, remontēt un izīrēt, tas nestu peļņu, visticamāk, ka visu gadu.
mēģināja izspiest asaras 😀 nekas nesanāca 😀 tik samākslota visa intervija, it īpaši no Elīnas puses.Everests @ 18.09.2024 11:28A šajā intervijā Nauris sīko negribēja, bet Elīna esot 3 mēnešu prasījusi. Nu ko var dirst, ko neturas pie vienas versijas. Bet jā, briesmīga intervija. Un tas asaras ??? vispār žēl nepalika.
cory @ 18.09.2024 11:09Es pēc ļoti ilgiem laikiem iegāju AndeleMandelē un esmu vienkārši šokā cik daudz tur ir feikās dizaineru somas un ne visos sludinājumos ir klāt pierakstīts, ka soma ir replika, bet ir arī tādi sludinājumi, kur pārdevēja raksta “lux replika”. Pilnīgi vai pēc Didras izklausās, kad viņa stāstīja, ka pērkot 1 pret 1 somu kopijas ? un ja jau pilna andele ar feikām somām, tad nemaz nebrīnos, ka Didrai varētu būt tas minētais “side business” ar feiko somu pārdošanu, jo kur no aitām var noslaukt piķi ietirgojot s*du, tur noteikti būs arī Didra. Un kur gan citur viņa bāž tās visas padsmit fotosesiju somas, ko atved katrā Turcijas braucienā? Es nesaku, ka Didrai vienīgajai mājās ir marmora pils, bet dažas no tām Andeles fake somām bija tieši uz marmora fona sabildētas. Vispār fui arī pašai AndeleiMandelei, ka atļauj tik atklāti tirgoties ar fake dizaineru lietām.
brunettte @ 18.09.2024 11:24
Ventspils dzīvokļu variants, man liekas, ir ļoti labs. Pati pāris gadus padzīvoju Ventspilī, tās cenas salīdzinot ar piedāvājumu ir kosmoss, izvēle nekāda. Bet to īstermiņa domu gan es līdz galam nesaprotu, vasarā ok, bet vai tad tiešām nav izdevīgāk, ka Tev tie dzīvokļi ir ilgtermiņā un tā īres nauda stabili nāk katru mēnesi? Īstermiņā uzvārīties vari tikai sezonā, pēc tam šaubos vai katru dienu tur ir aizņemts. + apkopējas izmaksas, kas atkrīt gadījumā, ja ir ilgtermiņa īres dzīvoklis.
SlA Didrihsoni ir 7 darbinieki un EDButterfly arī 7. Kur paliek pārējās 6 meitenes? :Dsauliiite.paula @ 18.09.2024 09:58
Varbūt katrā sia ir reģistrētas meitenes? Viņiem tak tie sia ir vismaz 5-10?
bet didrihsoniem tak arī miljonu, 2 tak jau iet pāri 🤣🤣🤣CallMeAnnika @ 18.09.2024 16:06Jansonu komentāros apmētās ar s*diem. Šodien Elna pie viņa uz interviju. Klausītāji nebūs ko tādu gaidījuši, jo līdz šim intervijās ir bijis VC4 īpašnieks, lndexo bankas dibinātājs, Delfingroup, Abavas vīna darītava, Karavela īpašnieks un citi. Šiem cilvēkiem uzņēmējdarbība mērāma miljonos, preču eksports, biznesa stratēģijas, intereses, hobiji. Kas ir Elīna uz šī fona?
Un kā Elīna tiks galā ar Nika anglicismiem? Viņa taču neko nesapratīs. :D
O jā. Tik tukšu cilvēku uzaicināt… bet varbūt tur ir barteris un viņš to sarunu pat netaisās publicēt?🤔 citādi nesaprotu, kā poļu lupatu tirgus tante var tik ļoti censties iestāstīt, ka ir biznesmene, mamma, mīlošā sieva, ja katru savu lomu viņa dara max sūdīgi.CallMeAnnika @ 18.09.2024 16:06Jansonu komentāros apmētās ar s*diem. Šodien Elna pie viņa uz interviju. Klausītāji nebūs ko tādu gaidījuši, jo līdz šim intervijās ir bijis VC4 īpašnieks, lndexo bankas dibinātājs, Delfingroup, Abavas vīna darītava, Karavela īpašnieks un citi. Šiem cilvēkiem uzņēmējdarbība mērāma miljonos, preču eksports, biznesa stratēģijas, intereses, hobiji. Kas ir Elīna uz šī fona?
Un kā Elīna tiks galā ar Nika anglicismiem? Viņa taču neko nesapratīs. :D
CallMeAnnika @ 18.09.2024 16:44SlA Didrihsoni ir 7 darbinieki un EDButterfly arī 7. Kur paliek pārējās 6 meitenes? :D
sauliiite.paula @ 18.09.2024 18:25
Varbūt ir vēl trešais SIA