Veiksme @ 14.09.2024 06:41tur jau tā lieta, tak jau tajā bildē pie ledusskapja var pateikt, ka nav viņa nekāds ģindenis. Pat nometot tās kannas 2 kg, 50 kg uz 162 ir ok svars. Man ir 56 uz 172 un nebūt ciskas nav tievas. Viduklis, jā, jo figūra tāda, bet tak redzams, ka viņai ir normālas ciskas. Ja būtu super tieva, tad tas būtu redzams kājās un tad jau svērtu kkadus 45. Tad jā, esmu redzējusi tādas meitenes. Tā kā te tās, kuras kliedz, ka viņa badojas un izskatās slima, tak tā nav, redzams, ka jums nav ar ko salīdzināt vai vnk neesat redzējušas tievas meitenes. Tā pati Annemarija ir daudz tievāka par Didru. Tāpēc jau didra cepas.
Tad kad nav ne jausmas par kalorijām,tad vizuāli arī visi šie ēdieni izskatās bagātīgi,un prāts nepieņem,ka visos trijos kopā ir tik maz kaloriju,un tajā sokolādes batoniņā mazājā ir tikpat daudz kaloriju,kā tajā šķivī.Jebkurš,kas apņemās sākt kautko jaunu,zin cik grūti "lauzt prātu" no veciem ieradumiem un uzskatiem.Viņai izdosies pārmainīt domāšanu,ja klausīs zinošāku cilvēku,un uzticēsies,neatkāpsies,kad viņai prāts prasīs atpakaļ iet.Tas ir sasodīti grūti.Mashka Kakashka @ 14.09.2024 10:51Manuprāt, pēc šīs ledusskapja revīzijas, Elīna ēdīs vēl mazāk. Jo viņa uzzināja, ka viņas mīļajos ābolos un augļos ir daudz cukura. Nu netaisīs viņa pilnvērtīgas maltītes ar olbaltumvielām, šķiedrvielām un ogļhidrātiem. Elīna uzskata, ka jo vairāk ēdiena uz šķīvja, jo tur ir vairāk kaloriju. Tikai viņa neapzinās, ka viņas ēstajos augļos ir daudz vairāk kaloriju un cukura nekā vistas filejā. Viņai arī smadzenes nespēj normāli funkcionēt no nepilnvērtīgas ēšanas, nemaz nerunājot par viņas mēnešreizēm un izstaipīto zarnu. Staigājoša parodija, žēl, ka mazas meitenes no viņas var iespaidoties.
Sonic @ 14.09.2024 12:11Meitenes, jūs aizmirstat, ka katrai ķermenis ir savādāks. Vienai kauli smagāki, vienai vairāk tauciņi, vienai vairāk muskulīši, vienai krūtis kā kannas, citai krūšu praktiski nav uttutt. Nav jēgas te mērīties ar krāniņiem.. man ar tādu svaru afigenna.. nè nevar būt, jo es biju kārna ar tādu svaru. Absolūti lieki.
un brīnās kāpēc nav mēnešreižu 😅😅smūtijs @ 14.09.2024 18:12Kopš kura laika 870 kalorijas dienā, it kā sportojošam cilvēkam ir ok?
Zilais Valis @ 13.09.2024 23:13
Tā bilde ir uzņemta tagad? Bet tur viņai tās ciskas tak ir milzīgas
870 kalorijas pa dienu, pluss cukurotie našķi , viņa pati tak postā tā rakstīja. Nav gatava atteikties no saldumiem.Everests @ 14.09.2024 18:47un brīnās kāpēc nav mēnešreižu ??
Veiksme @ 14.09.2024 19:00870 kalorijas pa dienu, pluss cukurotie našķi , viņa pati tak postā tā rakstīja. Nav gatava atteikties no saldumiem.
es arī iedomājos, ka tas leņķis, kas resnina, jo nu, citur kur bikses reklamē, neizskatās, ka viņai būtu normālas kājas. Bet paskats jebkurā gadījumā ir briesmīgs, dēļ pupiem vien, un nokarajusos apakšlūpu.Pelnrukšķīte @ 14.09.2024 18:50
Maldinoša bilde, viņa ir ļoooti tieva. Viņa dzīvē izskatās pēc maza bērna ar krūtīm un pieaugušas sievietes galvu. Tur nav ne dibena, ne cisku, nekā.
Mayaaa @ 14.09.2024 22:42Es smejos!??? kā “vīrietis” šitā var saģērbties? Tas tak nav nopietni?
Ambulance @ 14.09.2024 23:38
tā ģērbjas pediņi