krmmm @ 12.09.2024 14:09Wow, viņa VISPĀR vairs nevelk to pēcoperācijas krūšturi. Kā atbrauca no Turcijas, tā norāva nost un vairs nav uzlikusi
amoreamore @ 12.09.2024 12:54Tas tā, lai jūs zinātu, ka tā izskatās un līdz atsitienam ievelk vēderu cilvēki, kas ļoti mīl savu ķermeni.
Viņa ne tas, ka stāvoklī tuvākajā laikā nebūs, viņa drīz vienkārši izčabēs, gandrīz jau cauri spīd
viņa paskatās ko citi dara,un,oj,viņai arī vajag,Elinai sākumā būtu vismaz valoda jāapgūst, viņas vārdu krājums ir zem katras kritikas🤮🤮Nākošie būs Kingu, un tad jau ,noteikti,Kafijas banka un Augļu serviss, viss pa rinķi🤣🤣laikam aizmirsusi,ka jau bija viņus intervējusi🤣🤣Sevi cienoši uzņēmēji pie viņas neies, pārāk liela viņai čigānietes nekaunība,un viņas lētums,prastums un neizglītotība ir jūtama katrā viņas frāzē🤮🤮labāk būtu savas fanes intervējusi,vismaz būtu uz viena stulbuma viļņa🤣🤣Elin,kā sokās ar angļu valodas apgūšanu???Jūlijā tak solīja sākt mācīties🤣🤣🤣telma @ 12.09.2024 14:01Principā visu laiku pārtinot noklausījos “podkāstu”. Drausmas. Elīnai vispār nav nojausmas, kā veidojas dialogs - tikai tupa salikti jautājumi, kuri ir jēli. Pa vidam visu laiku pārtrauc, iedzeļ vairākkārt Naurim, nodir* par naudu (kaut pati nerubī neko). Valoda prasta, tie “reāli” iestarpinājumi uzkrīt uz nerviem, intereses par runājamo nekādas. Ar nepacoetību gaidu, kas būs ar citiem uzņēmējiem ?
Man šķiet, ka Feldmanis par sevi radījis sliktu iespaidu, jo nezinu nevienu plastisko ķirurgu, kurš dod sadarbības pa labi, pa kreisi. Miglānei, pieminētajai Lāsmai un otrai EHR meičai arī, Kalendy, EvijaiFo, Trishai, Feldmanis vēl sponsorē galveno balvu un 1000 eiro dāvanu kartes pie viņas fitnesa projektos. Būs nodrošinājis influenceres ar pupiem. :DNitaris @ 12.09.2024 09:01man vispār nepatīk Feldmaņa darbi, piem Miglānei
Elīna nesaprot, ko nozīmē &. :D Vajadzētu būt domu zīmei vai komatam, citādi sanāk, ka ir divi cilvēki.Jetta @ 12.09.2024 09:12Man patik YouTube tam video nosaukums. Nauris Didrihsons & Elīnas Didrihsones vīrs.
Viņas sejas āda tagad izskatās novecojusi par 30 gadiem.amoreamore @ 12.09.2024 10:29“Mana āda ne vienmēr ir tik labi izskatījusies”
A kas viņai liek domāt, ka viņas āda baigi labi izskatās? :D
Kopā nekādi 2,3 miljoni apgrozījums nesanāk.Everests @ 12.09.2024 12:17nē nu šis arī ir fakts. bet es tāpat neticu, ka kāds tās pārcenotās lupatas pērk kvantumos, ka šiem jau drīz būs 10 milj. apgrozījums. (ņemot vērā cik ātri viņi no 1 milj. uz 2.3milj. dabūja :D:D:D:D:D)
Elīna jautāja sekotājiem lG va TG, lai iesaka, ko vēl aicināt uz interviju. ledomājos Džili apgrieztās lomās, ka Elīna viņu intervē. :D Tas būtu cirks. Diez cik ilgi Džili noturētos kā intervējamais? :DRoze sarkanā @ 12.09.2024 15:06viņa paskatās ko citi dara,un,oj,viņai arī vajag,Elinai sākumā būtu vismaz valoda jāapgūst, viņas vārdu krājums ir zem katras kritikas??Nākošie būs Kingu, un tad jau ,noteikti,Kafijas banka un Augļu serviss, viss pa rinķi??laikam aizmirsusi,ka jau bija viņus intervējusi??Sevi cienoši uzņēmēji pie viņas neies, pārāk liela viņai čigānietes nekaunība,un viņas lētums,prastums un neizglītotība ir jūtama katrā viņas frāzē??labāk būtu savas fanes intervējusi,vismaz būtu uz viena stulbuma viļņa??Elin,kā sokās ar angļu valodas apgūšanu???Jūlijā tak solīja sākt mācīties???
kur to reklāmu redz? Un acīmredzot, pēc tās atklātas intervijas, tiem tur nekas nav mainījies 🤣🤣 bet vēl smieklīgi bija, kur viņa mēģina asaru izspiest, kad jūlija paziņoja ka ir stāvoklī 🤣🤣🤣Ambulance @ 12.09.2024 18:56Virsnīte uzdod jautājumu Ņurim - kad jūs baudāt divvientulību ?
Ņuris smaidot atbild - Šobrīd Nekad !!
Didra samāksloti aizsedz seju , mēģina izspiest asaru !!
- reklāmas rullīts nākamās otrdienas raidījumam
Everests @ 12.09.2024 20:25kur to reklāmu redz? Un acīmredzot, pēc tās atklātas intervijas, tiem tur nekas nav mainījies ?? bet vēl smieklīgi bija, kur viņa mēģina asaru izspiest, kad jūlija paziņoja ka ir stāvoklī ???