Kirbis32 @ 10.09.2024 10:27Es ievēroju ,kad Džeisonam nepatika baskāku takā tās sajūtas un autistiem ir ,ka sensorās maņas nepatīk,visāda veida pieskārieni,spiedieni utt.
Vel viņam autismam raksturīga ir emocionāla atsvešinātība. nereaģē uz vecāku smaidu vai citām niansēm, uz ko atsauktos vesels bērniņš.
Kā arī tā krūzes neturēšana arī ir pazīme uz ko Elīna nereāģe un nesaprot kāpēc viņs to pieprasa un norāda žestus un fiziskus pieskārienus, lai norādītu, kas viņam nepieciešams.
brunettte @ 10.09.2024 12:21
Zeme atveries! Parādīsi savu ārsta diplomu?
Es zinu kā minimums 3 bērnus, kuriem arī 4 gados vēl nepatīk pludmales smiltis, dubļi utt. Ne visi bērni aug pēc vienas mērauklas, tāpēc viņš uzreiz ir slims?
Ja bērns ir noguris, nav izgulējies, viņam nav kā sunītim jāluncina aste un jāsmaida, ja viņš tā nejūtās. Kas te par murgu? Izslēdz googli labāk!
lss @ 10.09.2024 10:40Giba ievācies Didrihsonu dzīvoklī, kurā dzīvoja Annemarija ? nabags, pat nesaprot, uz ko parakstījies - un vēl blakus šiem abiem tagad dzīvos ..
Sassy @ 10.09.2024 14:29
Neesmu Ņura un Didriņas sekotāja. Kas, lūdzu, ir Giba? ? Kāds čalis, kas dzīvos blakus Naurim? ? Aaaaa, skapi, atveries!
Tulpenia @ 10.09.2024 14:37Turklāt visām diagnožu izteicējām, jebkura mamma, kura vedusi savu bērnu pie neirologa, zinās, ka šajā vecumā izpausmes ar krišanu zemē, emociju izrādīšanu utt tieši IR normāla reakcija divgadniekam/trīsgadniekam un tieši ir jāuztraucas, ka bērns ir supermierīgs.
Aizejiet uz parku pašas, tad tur lielākā daļa bērnu ir ar autiskā spektra traucējumiem, viens krīt zemē, otrs sper ar kāju zemē, trešais raud, ceturtajam akmens tika sandalē un ir lielā bēda.
Tikai Elīna un Nauris pat nedomā aizbraukt pie ārstiem atrādīties. Vienaldzība augstākajā līmenī.Tulpenia @ 10.09.2024 14:17Nu kamoon! Beidziet tam bērnam piesiet diagnozes. Man vecākā arī līdz 3 gadi runāja 10 skaņas max, izbraukājām ārstus šurpu turpu, hops, vienā brīdī atvērās slūžas, ka pilniem teikumiem vien.
Kā tas bērns iemācīsies ēst ar dakšu, ja viņam ērtāk, ka ieliek mutē? Vai vēl visu ko jūs te rakstāt?
Var komentē daudz ko, bet uzstādīt veselības diagnozes bērnam, ko redzat caur storijiem, jūs nopietni?
lss @ 10.09.2024 14:44
Videogrāfs, kas taisa patiesi skaistus video :) ar skapi tam nav nekāda sakara šeit
Vot es to pašu šodien nesapratu gribēju jau arī te to pašu jautāt, bet tiešām puika neko nerunāja😳noidea @ 10.09.2024 14:01Neesmu šajā diskusijā nākusi mēnešiem, jo sen vairs nesekoju viņiem, bet Naurim laikam esmu aizmirsusi atsekot un šodien redzēju story ar Džeisonu. Tas bērns joprojām nerunā pat ne vienu vārdiņu? Vai tas tikai tā izskatījās story? ?
ņem plusiņu no manis, lai inčīgāki skaitļi un heiteri zili melli paliek!Sassy @ 10.09.2024 17:54
Paldies par info! ? Un visām pārējām — par mīnusiem! ??
Sassy @ 10.09.2024 17:54
Paldies par info! ? Un visām pārējām — par mīnusiem! ??
krmmm @ 10.09.2024 16:55
Tak te jau pirms pāris lapām kāda pateica, ka spriedumus par dž veselību forumnieces neizsaka, balstoties tikai uz kkādu vienu faktoru. Nedomāju, ka kādai TIKAI tas baskāju takas video lika nospriest - o, autisms vai aizkaveta attistība! Tieši visu lietu kopums rada aizdomas - pirkstgali, lēkāšana, roku vicināšana, nerunāšana, pašapkalpošnaās spēju līmenis 0 (ēšana, dzeršana no krūzes), knupis utt. Katra šī lieta izolēti varētu arī neradīt bažas, bet viss kopā rada iespaidu par, mazākais, novārtā atstātu bērnu. Kur nu vēl mūžīgā sēdināšana pie multenēm.