Tu domā, ka kaktu kantorī salabos taisnākas? Primāri šeit šausminās par to, kā viņa var tik vieglprātīgi attiekties pret veselību un bez iepriekšējām konsultācijām gulties zem skalpeļa.vivii @ 26.08.2024 17:07
Ja ir lielākas krūtis, tad viņas gadījumā, viduklis izskatīsies tievāks, varbūt tāds daļēji mērķis + tas, ko viņa arī saka, jo forumā jau sen smējās par viņas krūtīm.
Es vēl tieši nodomāju, no sākuma forumā smējās, ka viņai ir līkas un šķības krūtis utt., tagad viņa ir saoperējusies un tāpat apsmej, ka atkal operējas. ?
CallMeAnnika @ 26.08.2024 23:21Tu domā, ka kaktu kantorī salabos taisnākas? Primāri šeit šausminās par to, kā viņa var tik vieglprātīgi attiekties pret veselību un bez iepriekšējām konsultācijām gulties zem skalpeļa.
Linlī @ 26.08.2024 23:17Telegram viņa stāstīja ka pārtaisa dēļ barošanas ka ir izstaipītas un krunkaina āda kad pieliecas tāpēc pārtaisa
Ambulance @ 27.08.2024 08:05
Pidra nebaroja sīci ar krūti , bet imitēja piena atsūkšanu ar pumpīti !!
Piena maisījums figurē 2gadniekam vēl joprojām !!
Un vēl bez maz vai izsmejoši atbild uz komentāriem, ka ja jau jums vajag tās konsultācijas un kvalitāti, tad taisiet LatvijāLaavii @ 27.08.2024 09:41Tik smieklīgi klausīties, kā viņi fano par plastisko ķirurģiju Turcijā...
es vēl jo projām nesaprotu, kāaaa var vnk braukt uz bui dui, nezinot dakteri, un gulties zem skalpeļa.. šausmas
un jaunās, lielās krūtis nenokarāsies? 🤦🏻♀️Linlī @ 26.08.2024 23:17Telegram viņa stāstīja ka pārtaisa dēļ barošanas ka ir izstaipītas un krunkaina āda kad pieliecas tāpēc pārtaisa
Buža @ 27.08.2024 09:41
Piena ražošana un piens krūtīs sabojā krūtis, ne jau pati zīšana.
es to pašu nodomāju! 😅katru reizi kā haips, tā aizver😅 veci triki uz kuriem vairs neviens neķeras, bet tā lašara to nezin😅2 dienas un būs vaļā😅amareto @ 26.08.2024 22:56Elinčiks atkal kačā followeru skaitu, aiztaisīja IG. Screenshots will be highly appreciated ?