brunettte @ 26.08.2024 11:15Jā, pirmīt noskatījos. Nu malacīte, ko lai saka. Nākamreiz varbūt pupus ķīnā taisīs. Lietuvas un Turcijas silikons būs izmēģināts. :D Bet es laikam gaidu, kad viņa pastāstīs, kāpēc un kas tā ir par tik sarežģītu operāciju, lai to nevarētu Latvijā izdarīt.
var izdarīt, viņa teica, ka bija uz konsultāciju lv un tas maksātu 6500€, Turcijā uz pusi lētāk (īsti neatceros ap 2800€)brunettte @ 26.08.2024 11:15Jā, pirmīt noskatījos. Nu malacīte, ko lai saka. Nākamreiz varbūt pupus ķīnā taisīs. Lietuvas un Turcijas silikons būs izmēģināts. :D Bet es laikam gaidu, kad viņa pastāstīs, kāpēc un kas tā ir par tik sarežģītu operāciju, lai to nevarētu Latvijā izdarīt.
Ar katru kakta kantora operāciju nākamās reizes būs arvien sarežģītākas un dārgākas, lai izlabotu.brunettte @ 26.08.2024 11:15Jā, pirmīt noskatījos. Nu malacīte, ko lai saka. Nākamreiz varbūt pupus ķīnā taisīs. Lietuvas un Turcijas silikons būs izmēģināts. :D Bet es laikam gaidu, kad viņa pastāstīs, kāpēc un kas tā ir par tik sarežģītu operāciju, lai to nevarētu Latvijā izdarīt.
tāpat grūtniecības laikā tas krūtis piebriest UN mainās. Tur neko nevar darīt. Tak viņi nekādu vēl vienu bērnu negrib, kad beigs vienreiz par to runāt.Piliite89 @ 26.08.2024 12:05Par Elīnas krūtīm un grūtniecību-ja tāda būs. Es domāju, ka Didra vnk nebaros nākošo bērnu ar krūti, jau startā dos maisījumu. Bet arī ja neko nedara lietas labā, diez vai tas bērns būs.
SaulcerīteRasa @ 26.08.2024 14:53Elīna saka Telegram, ka iepriekš palielinot ir palielināts pārāks mazs izmērs, ak tu jopciki, kas tur tagad būs ?
Naurix pap*sa naudu kripto, nekustamajā vai citās shēmās, tad nu sieviņai atliek vien pa lēto pupeļus taisīt Turcijā?Hubabuba @ 26.08.2024 12:24Nu jā, Elīna te konsultē uzņēmējus, kā kļūt vel veiksmīgākiem, bet pati tāda ir? Sev visu tik nahaļavu dabūt, ka tik lētāk vai pa velti. Vai tiešām veiksmīgi uzņēmēji pret sevi ir tik skopi? Tas pats ar pupiem, bļin, nu viņa sevi pasniedz kā butķika dīvu, bet pupus taisa kautkādā lētā, apšaubāmā vietā. Nu kapec? Ja esi veiksmīga uzņēmēja, veikala “seja”, tad nu nav ko skopoties priekš sevis.
Man jau sen liekas, ka viņi dzīvo no rokas mutē un ar to naudu ir diezgan pašvaki, tāpēc vienmēr visu vajag nahaļavu vai pa lēto..
gluži manas domas. Visas tik maļ uz riņķi “ja viņa plāno vēl vienu mazo”… neko viņa neplāno😀 Viņa grib sev plašāku auditoriju, kurai skalot smadzenes. Marita Dinsberga paziņoja, ka gaida mazo un didra pēkšņi viņu uzaicina uz dzimšanas dienu. Tas viss ir aprēķins. Un tulit būs vēl 15 muļķes, kuras prasīs, kurā klīnikā pa lēto taisīja pupus un tad mēģinās saviem vīriem vai vecākiem iznīdēt piķi, jo didra tak tur arī bija. Es jeb**. Miljons reizes graizīties, i to nav labi beigās. Padirsts laiks un materiāls. Es tad labāk staigāju kā dēlis, kārtīgi izbaroju vēl vienu mazo, kurš cerams kādreiz pieteiksies un tad guļos zem uzticamiem skalpeļiem, ne jau “aizbraucu uz Liepāju, tur Šauļos”🤣Everests @ 26.08.2024 12:23tāpat grūtniecības laikā tas krūtis piebriest UN mainās. Tur neko nevar darīt. Tak viņi nekādu vēl vienu bērnu negrib, kad beigs vienreiz par to runāt.
Vielas, kas klasificētas kā endokrīnās sistēmas traucētāji.Cranberry20 @ 26.08.2024 14:11Andža savos storijos runā par šampūnu sastāvu. Bija ielikusi, lai sūta dažādu šampūnu bildes un izanalizēs sastāvu. Ir aizsūtīts arī Atomy šampūns un sastāvs ir šausmīgs.
latvjubarbija @ 26.08.2024 15:04TG pirmās 2 bildes tik skaista sieviete bija... ?
Ko Elīna var d*rst. Visu laiku nēsā push up, bet ja nē, krūtis īsti nestāv kā vajag? Kas tas par push-up, kas var uzstutēt pupus līdz atslēgas kauliem?magdalena333 @ 26.08.2024 15:04Būs kā Kambalienei divas bumbas priekšā, uz Elînas 10 gadnieces augumu skats būs pa rubli, un, ja vēl tās sniegsies līdz atslēgas kaulam, vispār būs krasavica