Kenty @ 23.08.2024 14:02Bet telegramm vai storijā teica,ka pēc savas operācijas,tajā pašā dienā vai nākamajā no slimnīcas pie mammas varēa braukt.Kas tā pa operāciju tad ,kur taja pašā dienā var laist ārā.Vedera plastika tā nav,koleģei bija vairākas dienas slimnīcā,un grūti bija celties,u.t.t.tuska bija,degunam garš process,ar krūtīm es nezinu.
Bumsi @ 23.08.2024 13:45Bet trakākais ka visu viņa dara Naura dēļ.
Krūtis dēļ Naura.
Mati dēļ Naura,
Tievēšana dēļ Naura.
Operācija dēļ Naura.
Domāju ja viņa nebūtu satikusi to debīlu, viņa tāda nebūtu.
Vai tiešām rozā brilles vēl nav nokritušas?
nav teikusi.Tik pa mammas zobiem teica,ka 2 reizes sanāks lidot uz turieni.Man arī bija aizdoma ,ka Nauris lidos līdzi,jo viņas tur pazustu,neatgrieztos mājās😁cory @ 23.08.2024 19:32
Cik ilgu laiku viņas ar mamašu plāno pavadīt tajā Turcijā? Nav jau arī tā, ka tu vari uzreiz pēc visām tām manipulācijām vari kāpt ļoķenē un laist mājās. Parasti iesaka 2-3 nedēļas nelidot, dēļ spiediena.
Latvijā tā operācija maksājot 6 tukstošus.Tāpec man intresē,kas tā pa operāciju ,kur praktiski uzreiz var celties un iet.Vēders tas nevar būt🤔Nu vismaz pēc stāstitā no kolēģes,kā viņai gāja..Varbūt kādai ir cita pieredze.brunettte @ 23.08.2024 17:31Ne jau viņa Turcijā pa 6,5k taisīs krūtis. Zelta silikonu liks?
Kenty @ 23.08.2024 21:57Latvijā tā operācija maksājot 6 tukstošus.Tāpec man intresē,kas tā pa operāciju ,kur praktiski uzreiz var celties un iet.Vēders tas nevar būt?Nu vismaz pēc stāstitā no kolēģes,kā viņai gāja..Varbūt kādai ir cita pieredze.
Kenty @ 23.08.2024 17:23tad jau visdrīzāk tās krūtis labos.Cik Latvijā tās maksā?
cory @ 23.08.2024 19:32
Cik ilgu laiku viņas ar mamašu plāno pavadīt tajā Turcijā? Nav jau arī tā, ka tu vari uzreiz pēc visām tām manipulācijām vari kāpt ļoķenē un laist mājās. Parasti iesaka 2-3 nedēļas nelidot, dēļ spiediena.
jo didrai interesē tikai tas, kas ir lēts, kad runa ir par veselību. Loģiski, būtu iedevusi māmuļai naudu un lai mamma pati brauc un taisa. Turcijā tak viss angliski notiek, un nevienai no viņām 100% nav laba angļu valodaKnita @ 23.08.2024 22:55
Ārprāc, ja tā padomā. Ea ceru ka mamma iekritīs tajos %, kuriem nav komplikācijas. Nav nekāda jaunā tomēr. Nu kur prāts tādā vecumā uz ko tādu parakstīties. Īpaši, ja dzīvojam valstī, kur visu var izdarīt augstākajā līmenī. Jāsperās uz kaut kādu Turciju.
nu nav arī visi slikti. Es lietoju ACV ābolu etiķa šampūnu plāniem matiem. Man ļoti patīk. Esmu izmēģinājusi daudzus profesionālos šampūnus un tie man neder. Katram savs. Labāk lai Didra matus mazgā ar lētajiem šampūniem, nevis ar ziepēm un fairy, kā to darija dažas manos jaunības gados, kad visu naudu notērēja ballītēs 😁smūtijs @ 22.08.2024 14:57Man ir interesanti, kuri ir tie labi šampūni drogās?
3200€Kenty @ 23.08.2024 17:23tad jau visdrīzāk tās krūtis labos.Cik Latvijā tās maksā?