Es to storiju arī noklausījos un laikam neesmu tik bombiska, jo neko nesapratu ko viņa gribēja pateikt. Tie, mīļie, uzruna ik pa minūtei arī tik reāli kaitinoša. Viņa bez montāžas nemāk salikt 3 sakarīgus teikumus kopā.Mākoņu Dejotāja @ 17.08.2024 12:03"Nebaidieties riskēt un tērēt naudu." Saka, Elīna kurai bija škrobe tērēt 3.eiro, lai varētu uz viesnīcu aizbraukt ar riteni.
?
Kā arī tik lielu kapeikpisēju vēl ir jāatrod.
nu jā,negribēja maksāt par VC,pārģērbās turpat kafeinīcā Starbuckā,atceraties🤣🤣nerunājot par to,ka Luvrā Nauris rija no Rīgas atvestos salātus🤣🤣🤣Protams,te varētu rakstīt vēl un vēl,tādi skopuļi didriķi🤮🤮🤮Mākoņu Dejotāja @ 17.08.2024 12:03"Nebaidieties riskēt un tērēt naudu." Saka, Elīna kurai bija škrobe tērēt 3.eiro, lai varētu uz viesnīcu aizbraukt ar riteni.
?
Kā arī tik lielu kapeikpisēju vēl ir jāatrod.
man tomēr liekas,ka viņai ir kautkādas galvas problēmas,viņa tīšām gatavo tādus sūdus🤮🤮lai cilvēki runātu? Un tā Džeisona barošana😭😭ar tiem viņas netīrajiem nagiem,fui🥶Dona rumba @ 17.08.2024 13:04Es nesaprotu, kas cep vārītu olu??? Nespēju iedomāties nevienu ēdienu, kur kaut ko tādu būtu redzējusi. Un ceptas krabju nūjiņas ar nu tā…..
Es esmu redzējusi ceptas, vārītas olas,un arī kūpinātas vārītas olas.,un marinētas vārītas😁Tikai es esmu klasiķis neko tādu negribu garšot.Roze sarkanā @ 17.08.2024 13:47man tomēr liekas,ka viņai ir kautkādas galvas problēmas,viņa tīšām gatavo tādus sūdus??lai cilvēki runātu? Un tā Džeisona barošana??ar tiem viņas netīrajiem nagiem,fui?
Dona rumba @ 17.08.2024 13:04Es nesaprotu, kas cep vārītu olu??? Nespēju iedomāties nevienu ēdienu, kur kaut ko tādu būtu redzējusi. Un ceptas krabju nūjiņas ar nu tā…..
Meklēju šo komentāru, kur Elīna pēc pirmās apmācību dienas teica, ka kursā ir 23 dalībnieki.CallMeAnnika @ 04.08.2024 19:12Elīna live no apmācību vietas teica, ka uzņēmēju kursā ir 23 dalībnieki. lepriekš teica, ka uzņem 30 uzņēmējus un palikusi tikai viena brīva vieta. :D Pozitīvi ir tas, ka nav daudz muļķu, kas tic šim teātrim.
Jaunā kolekcija. :D :D Tās ziemas jakas, tāpat kā džemperi, ir jau vismaz 4 (ja ne vairāk) gadus pēc kārtas.Roze sarkanā @ 17.08.2024 16:15Es nesaprotu,tikko jauna kolekcija(es gan teiktu,tā pati vecā?)un jau 25% atlaide??Elin, uzliec vēl lielāku pirmo cenu,un dod 80% atlaidi???muļķes ticēs?bet īstenībā,nekā jauna,atlaides,atlaides?Elina nesaprot,ka ar šo,pati sev sabojājusi tirgu?pat fanītes maznodrošinātās,neskries uzreiz pirkt, zinot,ka tūlīt didriķi atkal kautkādas atlaides izdomās.Elina pat nepaskatās,kā strādā lielie zīmoli,garlaicīgi un galīgi neinteresanti.