nu jā, tie kuri mazliet vairāk ir iedziļinājušies foto apstrādē, šo visu jau zina, pie tam, izmanto vispopulārākās aplikācijas.😄 Laikam tas kurss tēmēts uz tiem,kuri vispār neapstrādā bildes/video un neko nerubī.L.. @ 09.08.2024 17:24
Manuprāt, tukša muldēšana. Intereses pēc nopirku. Ir 10 īsi video, kur īsti neko jaunu nepasaka. Parāda, kā ar 2 programmu palīdzību var uzlikt skaņas efektus, salikt video kopā vai izmantot jau gatavas sagataves tajās pašās programmās, lai saliktu vairākus video vienā kadrā. Nezinu, ko tur visi tādā starā. Tīrākais basic, ko pats vari atrast.
Piemēram, green screen efekts. Pamācība viņas - ieej IG, atver filtrus, atrodi "green sceen by instagram" un izvēlies fonu.
Izmanto viņa Tezza maksas versiju, CapCut. Netērē savus 15€. Par nesekmīgajiem video teica, ka vienkārši uzliec migliņas efektu un video kļūst veiksmīgs.
Nu varbūt kādam galīgam tukšpaurim noder. Bet, jā, manuprāt, bezjēdzīgi.
L.. @ 09.08.2024 17:10Wannabe reperīts
A kur problēma ātri uzrakstīt saskaņoto un "pa mājām"? Jo īpaši ja pati storijos liek, ka citi uz viņu gaida? Kāpēc jabloķē ceļš, jāliek uz sevi gaidīt klientiem?dzestaislietotajs @ 09.08.2024 13:37
lol ko tad darit citu kamer gaida? reali kasiit dirsu? vismaz dabus naudu atpakal no savas reklamas, lol. tikai tapec ka sasit masinu nenozime ka jaapstadina visa dzive. vai nav reali pohuj?
2biletes @ 09.08.2024 19:04A kur problēma ātri uzrakstīt saskaņoto un "pa mājām"? Jo īpaši ja pati storijos liek, ka citi uz viņu gaida? Kāpēc jabloķē ceļš, jāliek uz sevi gaidīt klientiem?
viņa pat nejedz matus izmazgāt, tāpēc uz paura bija cepure!🤶sandale @ 09.08.2024 19:33Šodiena viņiem vienkārši ir viens liels trekns FEILS! Didrele sağērbusies uz saviem kursikiem kā čigāniete jo viss uz viņas izskatās mega slikti dēļ viņas drausmīgās gaumes un stila un protams kājās jau atkal bija jāvelk milzu zirga nagi. Ar tādiem klučiem vadīt auto nav jau brīnums ka kārtējo reizi ir sadursme. Modele ar tām pašām biksēm blakus viņai izskatās 1000x labāk.
Kursikos Nauris ar tām saulenēm izskatijās kā pēdējais lohs un didreles skābais ğīmis kamēr Nauris runā izskatījās ļooooti motivējošs?. Nez kas notika iekšā viņas tukšajā, grūtaja galviņā tajā mirklī ? Cirks pa 300€ enjoy!
Ja meklē darbiniekus pirms tie ir vajadzīgi un kādu pieņem darbā, tad viņam ir jāmaksā alga.amoreamore @ 09.08.2024 17:23Kas tā joptvaj par atziņu? :D
Priekš kam meklēt darbiniekus pirms tie ir vajadzīgi? Vnk čakarēt darba meklētājus? Tērēt viņu laiku? Laiks tak ir pati vērtīgākā valūta, bet tas tā laikam strādā tikai ar viņas laiku :D
Justiine @ 09.08.2024 12:05Elīnas skaidrojums - "Tā nav mana vaina. Vīrietis teica,ka viņš mani vienkārši nepamanīja. Es griezos sānā, bet viņu no otras pases fūre tā kā bija piespiedusi un viņš reakcijā, lai viņi nesaduras, viņš pagrieza stūri uz manu pusi un iesmērējās reāli manī." Kura avārija viņai šī ir? Kāda trešā jau?
Tutuvojies @ 09.08.2024 21:48Paskatījos tās Līvas nākamos storijus. Nu tur pēdējos stāvos pamatīgs vējiņš svilpo bla bla bla.
kā viņu atrast ig?Ditto @ 09.08.2024 23:09Ne par Didru, bet par ietekmeli. Es varu 10000000% apgalvot, ka ietekmele ir Kristīne "Miljone". Tikko pamanīju, ka ietekemles profils ir mani nobloķējis, un tas ļoti labi saliek kopā, ka tā ir miljone, neskaidrošu kāpēc, bet cita iemesla būt nevar, jo es to atpalikuši govi pazīstu personīgi ???