Bubuu @ 07.08.2024 10:44Nu jūs ar te muldat tā ka tas būtu sievas pienākums rūpēties par vīra uzturu. Ja viņam nepatīk kā viņa gatavo tad lai pats stājas pie pannām un katliem vai arī turpina rīt savus burgerus un kebabus un suši. Tak Didra tos ēdienus tāpat taisa kontentam ne Naurim.
Nu skaidrs kāda sieva esi. Ja vispār esi sieva kādam.
Mashka Kakashka @ 07.08.2024 11:02
Taisot ēst Naurim, viņa pie reizes taisītu ēst arī savam bērnam. Man tas liktos tikai loģiski.
Bubuu @ 07.08.2024 11:37
Laipni lūgts/a 21.gs, kad normali vīrieši vairs nesagaida ka sievas būs viņu kalpones, bet vīrs un sieva ir vienlīdzīgi partneri, kas dala uz pusēm gan mājas pienākumus( ēst gatavošanu, tīrīšanu, bērnu audzināšanu), gan finansiālo slogu.
Vārdotāja @ 06.08.2024 21:50nu Gunita no Sationi Bags baigi kaut ko attēlo. Tie viņas samākslotie storiji… booring.
Man ir viena soma, bet neesmu sajūsmā par kvalitāti- laikam netrāpījās tomēr itāļu ražojums?
Un cik var reklamēt tās Ķīnas rotas? iuuu.
Vienā mirklī reklamē savu preci ar kvalitāti, otrā- sūdu pa divi eiro.
Valdet @ 07.08.2024 19:55Wow, wow Annemarijai labi storiji par esute. Pielauju, ka Nauris kozh pirkstos redzot kada negaume sievai ir un kaa vareja attistit talak butterfly, ja ne Didras gaume.
Interesanti vai Dzenite nocela vinu vai Annemarija pati saka meklet citus ?
Tā apaļā sieviete ļoti labi izskatījās Didras drēbēs :)FlueFri @ 07.08.2024 23:31Atceros laikus, kad Didra tā lielijās, ka viņas reklāma esot ļoti dārga, ka neviens pakalpojums nevarot to nosegt! Tagad gatava pat suņa kaku reklamēt, lai tikai būtu sadarbības??? bizness plaukst!? Viss paliek tiiiiiik garlaicīgi… tiiik garlaicīgi! Un tā apģērbt apaļīgu sievieti legingos un ādas jakā! ? Bļin nu legingi nav bikses jopcik! Man bail dzirdēt ko kāds modes mākslinieks teiktu par to visu, kaut es nezinu vai kāds tērētu laiku, lai izteiktu viedokli par 3 rozā matu šķipsnām, vēdekļa skropstām un mega lielu bezgaumību ?
Dusmupūce @ 07.08.2024 16:50Kā ir ar to trešo viņu kompānijā - viņa arī ēd kopā ar viņiem, vai uzfilmē un paiet maliņā, bet ja ēd, kas par viņu maksā, moš apēd to visu ko Elīna sasūta un neēd? ? Liekas dīvaini, mums mīļi mirkļi divatā, noliku telefonu malā, lai būtu blakus vīram, būtu to trešo filmētāju mājās atstājusi. ?
tas jā, es domāju, ka viņa kā personība, nav nekas patīkams, bet pasniegšanas stils vismaz nekliedz "mauka"lss @ 08.08.2024 01:30Annemarijas pasniegšanas veids un montēšanas skili ir apsveicami, baudāmi acīm, bet man tomēr krīt acīs tās sasprindzināti izstieptās lūpas (izskatās pabriesmīgi) un tas fake bad bitch skatiens, nu kaut kas nepatīk, vai tik arī nav galviņā sakāpis mazliet