Vai arī jaunā meitene drīz tiks atlaista par to, ka seko letekmelei. :Dmagdalena333 @ 30.07.2024 12:00Gan jau tas ir jaunās darbinieces uzdevums, sekot ietekmelei un pienest ziņas, tā pat kā 100%, ka tās no Elīnas mediju grupas pienes ziņas no foruma un arī šeit izpaužas, nu nav tās gluži garāmgājējas, kas šeit ik pa laikam ienāk un agresīvi visas nosauc tādos vārdos, ka jautājums ir cik tai personai gadi?
Vai to var kaut kur redzēt? :DKotulūr @ 30.07.2024 12:53Kafijas banka ? Vai kā viņus sauc ?! Uzsāks rubriku cik svarīgi tīrīt kafijas aparātu. Tas tāds uzdirsiens didrai, man patīk tas onka. Didra :" kafijas aparāts jātīra 1 x gadā"?? Omg vnk zelts ZELTS. Laikam onka redzēja, ka Didras aparātā pilns ar aļģēm. Brauks uz viņas penhausu un tīrīs aparātu! :D :D :D
tas bija tiešraides laikā. Bet varbūt kāds nofilmēja, tad to var ielikt kkurCallMeAnnika @ 30.07.2024 15:21Vai to var kaut kur redzēt? :D
Sameklēju. Elīna vēl prasa: Kā to var iztīrīt? Cik bieži? Reizi pusgadā, reizi gadā? Man vēl neprasa iztīrīt, būs drīzumā jāiztīra. :DKotulūr @ 30.07.2024 15:22tas bija tiešraides laikā. Bet varbūt kāds nofilmēja, tad to var ielikt kkur
Kaut kad nesen storijos teica, ka 120 cilvēki esot..nezinu gan cik tur taisnība.😄Kenty @ 30.07.2024 15:44uz to brīdi jā.Kad beidzās nokritās uz 30,un vēl pēc laika lidz 25,26 un tie ar pasīvie..Tā arī stāv.Vairāk intresē maksas kanālā cik tusē pa šo laiku.
spiede ar pūku. Un kas ar atkalkosanu? A varbūt viņa haipam tēloja stulbu, lai gan nē, tad algaina ūdens tvertne nebūtu.Justiine @ 30.07.2024 19:02Elīna, lielā kafijas pazinēja, nezina pat pašu elementārāko - kafijas automāts ir jātīra. Es vienkārši nesaprotu kā cilvēkam var neienākt prātā iztīrīt kaut ūdens tvertni, redzot, ka tur zaļš ūdens. Tajā tiešraidē viņa vispār pēc kaut kādas pilnīgas duras izskatās. Neko nezina kā vienmēr. + viņai automāts ir kādu gadu vai ilgāk, bet viņa ne reizi nav tīrījusi automātu. Pretīgi.
Izskatijās, ka džeki normāli pasmējās par Elīnu 😁CallMeAnnika @ 30.07.2024 15:40Sameklēju. Elīna vēl prasa: Kā to var iztīrīt? Cik bieži? Reizi pusgadā, reizi gadā? Man vēl neprasa iztīrīt, būs drīzumā jāiztīra. :D
Elīna, tavs kafijas aparāts bļauj pēc tīrīšanas.
Un vīrietis no KB apstiprina, ka ja kafijas automāts nav iztīrīts, tad tur var bērt dārgāko kafiju, bet tā garšos slikti.
Zizii @ 24.07.2024 17:58Es nevaru, man nāk smiekli. Didra savā live stāsta, ka braukā pie Amandas cept savas tiramisu pļockas, un kā viņa gribot ņemt līdzi savu kafijas automātu, bet Amanda esot teikusi, ka iebērs turpat savā automātā, bet Didra uztraucas, ka garša nebūs tāda kā no viņas automāta. Nu bāc, viņa laikam tiešām tās zaļās aļģes speciāli tur audzē, lai būtu pēcgarša! ?
Varbūt KB čalis nemaz nav tik liels muļķis kā domāju. Sadarbojas ar Elīnu, jo zin, ka šādi saņems reklāmu, itkā aizstāv un atbalsta, bet ja runā par kafiju, tad iesmej par kafijas aparāta netīrību. Viņš ir aktīvs soc. tīklos, noteikti ir redzējis ietekmeles storijus par aļģēm, un izmanto izdevību iemantot arī kāda Elyndi "heitera" cieņu.novērotāja @ 30.07.2024 19:27Izskatijās, ka džeki normāli pasmējās par Elīnu ?
Pie tam gudri nospēlē uz muļķiem, fanes skrien domājot, ka aparātos ir slavenā Elīnas kafija, bet patiesībā tur sabērta tā pati parastā CREMA. 😁CallMeAnnika @ 30.07.2024 20:45Varbūt KB čalis nemaz nav tik liels muļķis kā domāju. Sadarbojas ar Elīnu, jo zin, ka šādi saņems reklāmu, itkā aizstāv un atbalsta, bet ja runā par kafiju, tad iesmej par kafijas aparāta netīrību. Viņš ir aktīvs soc. tīklos, noteikti ir redzējis ietekmeles storijus par aļģēm, un izmanto izdevību iemantot arī kāda Elyndi "heitera" cieņu.
Elīna noteikti nesaprata zemtekstu.
nu ne taču, šai personai ar pašsaprotamām lietām tā grūtāk iet. Saproti ,cilvēkam "smaga" galviņa.tikailasu @ 31.07.2024 13:04Vai tik tiešām viņa nav iemàcijusies matus savākt gatavojot ēst….? Filmē, kuļ un mati karājas tieši virs bļodiņas….
tikailasu @ 31.07.2024 13:04Vai tik tiešām viņa nav iemàcijusies matus savākt gatavojot ēst….? Filmē, kuļ un mati karājas tieši virs bļodiņas….