Nauris pirms 2 dienām sāka diētu. Redzēsim, kā būs veicies pēc mēneša. :DKirbis32 @ 27.07.2024 22:55Skatos uz Nauri,njaa 30 gadi.. grūti.
Krunkas pierē ,krunkains un savītis pats..
Ļoti resns un neveselīgs kuilens
Kirbis32 @ 27.07.2024 22:55Skatos uz Nauri,njaa 30 gadi.. grūti.
Dažreiz šķiet, ka jums ir pret apaļiem cilvēkiem kādas problēmas. Nu labāk ir apaļš nekā Elīna kā sērkociņš...Kirbis32 @ 27.07.2024 22:55Skatos uz Nauri,njaa 30 gadi.. grūti.
Hmmm1 @ 28.07.2024 12:01Dažreiz šķiet, ka jums ir pret apaļiem cilvēkiem kādas problēmas. Nu labāk ir apaļš nekā Elīna kā sērkociņš...
+ viņam noteikti ir vielmaiņa sačakarēta, jo Elīna nespēj pagatavot normālu maltīti. Un tāpēc iet un ēd kebabus u.t.t.
Varu pateikt Nauris ir okey. Vismaz nedaudz rūpējas par bērnu, nevis kā Elīna, kurai ir pajāt par savu bērnu. Ja viņai pajautātu kāds ir Džeisonam apavu izmērs 100% nezinātu.
Nu tieši tā. Te visu laiku kāda apspriež Naura ķermeni :Dvivii @ 28.07.2024 13:52
Es vispār nesaprotu, kurā vietā Nauris ir resns? Parastas miesas būves vīrietis, lūk Kivis ir kuilis, bet ne jau Nauris.
Un par tām krunkām vispār, nu sorry, ne jau visiem ir izcili gēni, citam vairāk redzams, citam mazāk! Kačas Pēterim ir pasirmi mati un viņam ir 32, tas arī nav ok? :D
Te bieži notiek nolikšana vispār ne pa ķeksi.
Piemēram, man Nauris nesimpatizē, bet tāpēc jau es neiešu viņu nolikt un piekasīties pie kaut kā, lai tikai piekasītos.
Gribētos redzēt kāda Tu izskaties :Damoreamore @ 28.07.2024 14:41Sākotnēji jau te neviens viņu nesauca par resnu, jo viņš ir resns :D viņu sauca par resnu, jo viņš 5x dienā zālē ar Elvi trenējas, bet izskatās pēc kebaba :D
Naura vienaldzība pret Elīnas ēšanas traucējumiem, pašu var iedzīt problēmās. Ja sieva visu laiku baro viņu ar trekniem ēdieniem, kurus pati neēd vai negatavo mājās siltas, sabalansētas vakariņas, tad gadiem ejot, rezultāts otrā cilvēkā būs bēdīgs.vivii @ 28.07.2024 13:52
Es vispār nesaprotu, kurā vietā Nauris ir resns? Parastas miesas būves vīrietis, lūk Kivis ir kuilis, bet ne jau Nauris.
Un par tām krunkām vispār, nu sorry, ne jau visiem ir izcili gēni, citam vairāk redzams, citam mazāk! Kačas Pēterim ir pasirmi mati un viņam ir 32, tas arī nav ok? :D
Te bieži notiek nolikšana vispār ne pa ķeksi.
Piemēram, man Nauris nesimpatizē, bet tāpēc jau es neiešu viņu nolikt un piekasīties pie kaut kā, lai tikai piekasītos.
Hmmm1 @ 28.07.2024 14:57Gribētos redzēt kāda Tu izskaties :D
Reāli Elīnai ir ēšanas traucējumi, tur tiešām ir iemesls pie kā piekasīties, jo jaunām meitenēm viegli var ieskalot smadzenēs, ka jāēd tikai burkāni, brokoļi u.t.t.
Bet te pie Naura auguma piekasās :D Pilnīgi dīvainas liekaties, ka tik dirš par to, ka redz viņš ir resns , neglīts u.t.t. Prieks, ka jūsu vīri ir ar sešpakām :D
CallMeAnnika @ 27.07.2024 23:06Nauris pirms 2 dienām sāka diētu. Redzēsim, kā būs veicies pēc mēneša. :D
+ atkal mamma runā krieviski. 😑emsii @ 28.07.2024 15:09Kāds noklausījās 7 faktus par Didreli un mammuku? ? Tāda huiņa es nevaru vnk ??
Elīna nepateica, kāda diēta. Varbūt diēta ar augstu tauku un ogļhidrātu saturu? :DMashka Kakashka @ 28.07.2024 15:07
Elīna pirms 2 dienām: Nauris ar šo dienu uzsāk diētu.
Tikmēr Nauris..