Mashka Kakashka @ 18.07.2024 18:07Ak Dies! Tā dura var beigt nīdēt, ka heiteri viņu nosūdz. Nepārkāp noteikumus, dzīvo normāli un neviens viņu neaiztiks. Pati filmē storijus, turot telefonu rokās un braucot pie auto stūres, nepiesprādzējusies, regulāri pārkāpj noteikumus, noliek automašīnu ielas vidū uz braucamās daļas, lai uzfilmētu savus debīlos riekstiņus un citus sūdus. Kā var cilvēks būt tik pretīgs un tups! Uzdzen dusmas šitādas te blozgas. Ej un izmazgā savu kafijas aparātu no zaļajām aļģēm, šmule tu tāda. Caureju saviem apmeklētājiem grib iedot. Nedod Dievs tā dura man trāpīsies ceļā, kur būs noparkojusi savu automašīnu neatbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem. Nobildēšu no visiem rakursiem, nofilmēšu video un ar eparakstu iesniegumā policijai nosūtīšu.
Hmmm1 @ 18.07.2024 18:18Neticu, ka Amanda kko tādu taisīs :D
Pati pa kluso uztaisīs.
Parādīs storijos, ka aizbrauc pie Amandas un tur pati arī viņu sev uztaisīs :D
magdalena333 @ 18.07.2024 18:28Jā, jā heiteri, heiteri neko nevarētu izdarīt, ja Elīna nepārkāptu likumu. Galvenais, ka visi ir vainīgi, bet ne lielā uzņēmēja. Viņa nevarot zināt visus likumus, jautājums, bet vai ir kāds likums, ko viņa zin? Es neesmu uzņēmēja, nestrādāju pārtikas nozarē, bet pat man bija jautājums, vai maz tā drīkst, neesmu pārliecināta, tad veic zvanu, atver google un meklē atbildes! Tak pieslēdz vismaz loģisko domāšanu. Nu kur var būt tādi salmi galvā! Tāda sajūta, ka viņa ir iedomājusies, ka viņa var darīt visu, kas viņai ienāk prātā. Bet var mierīgi sakrēmēt čemodānu un laist uz vietu, kur likumi neeksitē, lai bagātnieki nopērk kādu neapdzīvotu salu un dzīvo pēc saviem likumiem, kur nav likumi. Jebkurā civilizētā vietā nav tāda bezatļautībā kā šie divi ir iedomājušies.
DIDRIHSONI, es neko nemaksāju 😅Ciena @ 18.07.2024 17:39
Viņa jau liek maksāt visiem, kas grib Telegram viņu skatīties, citādāk jau tu viņu tur nemaz neredzi
Ciena @ 18.07.2024 17:38Kas tām jaunajām darbiniecēm nāc vispār nekādas info pa Didri, lai ietu pie viņas strādāt un pēc tam vēl par netīrajām drēbēm atvilkt no algas un kaut ko pa kluso maksās, ja vispār samaksās? Kaut kādas laikam, kuras ir tik neprofesionālas, ka tikai pie Didres var tikt pieņemtas. Zems Pašvērtējums meitenēm vai arī ne pārāk gudras?!?♀️?
Cik žēl. Elīnas fanes nevarēs pagaršot sava elka kūku ar netīro nagu piedevu un pēc tam sēdēt uz poda.magdalena333 @ 18.07.2024 14:40Nu kā es to redzu, tad tomēr, ja Tu vēlies publiski pasniegt ēdienu komerciālās telpās (palabojat, ja nepareizi nodefinēju), tad tas nav tik vienkārši. Ja ēdiens nāk no veikala, ražotnes, tad, jā, lūdzu, jo pēc būtības šie produkti ir tapuši, glabāti zem uzraudzības, higiēnu normas utt (vismaz tā tam jābūt). Bet, ja tāda Elīna izdomā pagatavot kūkas savā virtuvē kur danco prusaki, bez cimdiem, ar iespējams nepareizu produkta uzglabāšanu utt (tikai minējums), nu nevar tik vienkārši tādu ēdienu pasniegt komerctelpās, aicini pie sevis mājās jā, bet uzņēmumu telpās pieļauju ir citi noteikumi.
Vai nav tā, ka atkal dīca sadarbību? Rakstīts - paldies par ātro atbildi.novērotāja @ 18.07.2024 18:29Biju labākās domās par Latvijas maiznieku, šie vēl uzsauks nabaga apbižotajai kūkas ?
tieši manas domas, kad klausījos Elīnas Story 🤣🤣amareto @ 18.07.2024 20:10Elīna:”man tikko piezvanīja ražotāji (lasi: Nauris no Polijas) par koriģējošajiem bodijiem un teica, ka lielā krava ir gatava… un būs stockā pie mums pēc 5 dienām.” ???
CallMeAnnika @ 18.07.2024 20:04Vai nav tā, ka atkal dīca sadarbību? Rakstīts - paldies par ātro atbildi.
Arī brīnos par Latvijas Maiznieku. No vienas puses saprotu, ka daudzi cilvēki nezin par Elīnu neko, jo neseko pat līdzi. Par viņu uzzin vien tad, kad sāk gāzties heits pār kompāniju, kas sadarbojas ar meli.
mon_moiselle @ 18.07.2024 20:27
Latvijas maiznieks produkcija - DELETE no mana iecienīto produktu saraksta
Villanelle @ 18.07.2024 18:56Wtf! Esmu šokā par to Keiliju! Atceros viņu kā Bārbiju ar gariem blondiem matiem un ne miņas no tumšādaino cilvēku vaibstiem vai miesas. Wtf?! Uz ko es šobrīd skatos?!????
Amandai nāksies izšķirties, vai pavisam sabojāt savu reputāciju vai atteikt Elīnai.IceCream @ 18.07.2024 18:59
Nedomāju, ka Amanda uz to parakstītos, zinot, ka PVD iesaistījies. Viņa arī redz to storijus. Atraus kāds pļūtāmo, tak visas bumbas tad uz Amandu.
Mums arī pat skolā un bērnudārzā nerekomendēja uz jubilejām pašcepto nest, kur visa grupa ēd, tieši tāpēc, ka ir šīs sanitārās normas.
CallMeAnnika @ 18.07.2024 19:54Cik žēl. Elīnas fanes nevarēs pagaršot sava elka kūku ar netīro nagu piedevu un pēc tam sēdēt uz poda.
Elīnai atkal viss slikti un sekotājiem skauž. Atkal viņa neko nezin, bet kursus gan taisa. :D