Ikdienā mēdzu paskatīties Elīnas storijus un jāsaka gan,ka nekad neesmu dzirdējusi,ka somu dizains būtu viņas pašas. Tāpat kā tas ka ABSOLŪTI visas drēbes ir viņas mammas darinājums. Šķiet,ka cilvēki kaut ko padzird, bet nenoklausās līdz galam.
Lai nu kā, pirkusi neko neesmu, nezinu kāda kvalitāte. Nesen gan biju noskatījusi vienu kleitiņu, bet i-veikals pamatīgi klibo, man šķiet,ka nav pat puses,ko viņa liek storijos un piedāvā klientēm, i-veikalā ir ļoti mazs preču klāsts. Palasot šīs diskusijas visa vēlme kaut ko pirkt pazūd - es neatbalstu mistiskus kontus un "dāvinājumus", tas,ka precei netiek izsniegts čeks. Piekrītu,ka cilvēkam,kas katru rītu lasa bībeli (vai vienkārši taisa storijus ar klēpī noliktu bībeli :-D ) un gandrīz katru dienu slavina Dievu, ir baigi nesmuki piekopt šādu biznesu. Tāpat man nepatīk tas uzrunāšanas veids -meičuki, sirsniņas.. Atgādina kaut kādu Daugavpils tirgus tanti. Pieļauju gan, ka pusaudžu meitenēm šis komunikācijas veids tīri labi patīk, seko līdzi, pērk un grib līdzināties.
Starpcitu, pēc viena viņas storija, kur viņa stāstīja kādu tonālo lieto, drogās redzēju trīs meitenes,kas stāvēja pirms manis rindā un pirka tieši tādus tonālos kā reklamēja Elīna:-D Man tas likās diezgan amizanti, jo kopš storija bija pagājusi vien kāda stunda, kad mazās meitenes steidz uz veikalu,lai iepirktu to,kas ir viņu elkam. Bet spriežot arī pēc FB diskusijām, par fanu pulciņu viņa nevar sūdzēties.