Butterfly clothing

 
Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
 
Reitings 82
Reģ: 06.04.2020
Kiskismau @ 07.04.2020 17:55
Xavier točna kā didra attaisnojas. ?

Lai tā būtu, es tikai gribēju informēt tautu. Nav jau jāattaisnojas par reāliem faktiem. :D
07.04.2020 17:57 |
 
Reitings 30216
Reģ: 11.02.2015
MASKA NEPASARGĀ NO VĪRUSA. Maska pasargā no vīrusa izplatīšana, ja cilvēks ir slims vai saķēris vīrusu un ir bez simptomiem.
Jā. Un es uzrakstīju tieši to pašu tikai citiem vārdiem. Līdz ar ko manā uztverē šādas maskas ir ok ka viens no posmiem risku mazināšanā.
Un kā tas ir nepasargā no vīrusa? Pasargā gan. Tos, kas tev ir apkārt - tai skaitā tavi tuvinieki - saņemt vīrusu kaut vai nejauši izšpļautas siekalas veidā, ja nu gadījumā tu esi pārnēsātājs bez simptomiem.
Un nu patiešām Didra nekur nepasniedza tās maskas kā panaceju pret kovid, bet gan veidu, kā pasargāties. Un lai arī šajā šaurajā veidā, bet tomēr arī paššūtas maskas to dara.
Ja kādai paliek ap sirdi mierīgak, jā, viņa izskatās pārcepusies, pleķaina, ar visu uzpumpētu, stūķē saldumus un vīrs ir baigais saldais :D
Bet maskas šobrīd daudzi šuj un lieto, tieši lai mazinātu to kovid izplatību. Es tikai par to, ka nevajag pašām sašūmēties par normālu lietu. Jo tas tikai turpina tiražēt to uzskatu, ka maskas nevajag nēsāt. Tikai tāpēc, ka šajā situācijā viņas pasniedza Didra.
Te tā vienkārši un saprotami:
"Instructables
instructables
craft
Open Menu
DIY Cloth Face Mask
By ashevillejm in CraftFashion
2.678.0281.561425Featured
Introduction: DIY Cloth Face Mask
DIY Cloth Face Mask
UPDATE 5
This update is care of two wonderful DIY folks from this community:
1. Since printers tend to slightly shrink or enlarge documents, and since one size mask does not fit all, Winko has created scalable vector based files!More info about this in step 1.
2. You have been asking for a video tutorial. Super star Sabrinayaya is an RN working in Sault Saint Marie, Ontario Canada. She made us a video for how to sew Mask 1 I made a couple comments about it in Step 2.
UPDATE 4
Hey mask makers! You rock! Sorry to disappear for a week but I was helping get our local community mask sewing project off the ground (western North Carolina). I've added a Mask 1 pattern PDF (reg size) with a GRID on it, at last. Also some new informative links related to cloth mask effectiveness and other relevant topics. Lastly, I've added a section about FILTERS. Keep sewing and keep safe!
UPDATE 3
Child size pattern added, problem with large size pattern PDF solved, added some more measurements to the wire and elastic supply list, added a whole section on filter options in the research notes. Tomorrow I will add a new step at the end, with a list of community coordinated mask sewing calls. Medical facilities asking for DIY help to alleviate short supplies across the US and elsewhere.
UPDATE 2
Holy moly, the DIY face mask world is blowing up. See #millionmaskchallenge on twitter. Some of the info being shared is incorrect, at least according to what I've been looking at for the last 2 weeks. But some of it is useful. I am trying to compile relevant new info in the research notes at the end.
UPDATE
Hey folks, thanks for reading. I just shared the research links I used in the final step, if you want to come to your own conclusions. I have also added a simpler version of the pattern (Mask 2) with no filter pocket, as well as a larger size option (in Step 1 files). I will continue to update this pattern and info as I can. Working on a kid size one next. Stay safe!
Why You Should Make (and wear!) Your Own Cloth Face Mask (and how do it)
With highly contagious coronavirus (COVID19) rapidly spreading throughout the world, many people are shopping for surgical masks to protect against this dangerous disease.
The sudden increase in demand for “Personal Protective Equipment” (PPE) and the interrupted supply lines in China have led to a critical shortage of small particle filtering face masks (N-95s) and fitted rectangular sneeze guards (“surgical masks”).
News reports, appropriately seeking to reserve limited supplies of these disposable items for medical institutions, have been asking people not to purchase these items. Public officials have been quoted suggesting – inaccurately – that face coverings can’t help prevent the spread of this new virus.
The truth is more complicated:
COVID19 is spread from person-to-person in droplets of moisture, mucus and saliva from people with infections. Coughing, sneezing, and even normal breathing put these virus particles into the air. One sneeze can put out thousands of droplets.
People standing less than 6 feet away may become covered with these virus particles while they are still in the air. After the droplets fall, the virus particles can remain active for up to nine days.
Infection occurs when someone breathes in airborne droplets, or when they touch their mouth, nose or eyes with hands covered in virus particles that have fallen out of the air onto counters, hand rails, floors or other surfaces.
Wearing a face mask stops people from becoming infected in two ways:
1) By blocking most airborne droplets filled with virus from being inhaled
2) By stopping the wearer from touching their own mouths and noses.
Studies have shown that medical professional using surgical face masks correctly get 80% fewer infections than those who don’t.
So why the mixed messages?
First, because the protection only comes when the masks are used properly. They must be put on clean, taken off carefully, and paired with rigorous hand washing, and the discipline not to touch the face.
Second, because gaps around the masks and between fibers, even in commercial surgical masks, are too large to block all viruses. Sneeze and cough droplets are usually between 7 and 100 microns. Surgical masks and some cloth masks will block 7 micron particles. The COVID19 virus particles are 0.06 to 0.14 microns.
So why should you make your own face masks?
1) In the event you become sick, having a supply of masks at home will give some level of protection to friends and family while you seek medical advice. It will certainly be better than no mask at all (see research notes).
2) By making your own, and hopefully for family and friends, you will be decreasing demand on limited supplies of industrially manufactured, disposables, which are desperately needed by hospitals and nursing homes.
3) These comfortable, curved shaped masks rest closer to the face, with fewer gaps, than rectangular surgical masks.
4) Our homemade designs are washable, making them environmentally friendly."
Jā, garš koments, bet nu es par to, lai to stulbo kovid maksimāli ierobežojam, bez stulbiem aizspriedumiem Didras dēļ!!!
07.04.2020 18:11 |
 
Reitings 30216
Reģ: 11.02.2015
Oj, pirmā rindkopa neiekopējās kā citāts.
07.04.2020 18:12 |
 
Reitings 273
Reģ: 22.02.2020
Bet maskas ir vajadzīgas arī citām vajadzībām. Piem. Manikīra meistariem vajag maskas, lai neelpotu putekļus. Šobrīd, kad visi ir izpirkuši medicīniskās maskas, viņiem tā ir laba alternatīva.
Noteikti kāda pateiks, ka manikīrs nav tik obligāta lieta un ka viņām vispār nebūtu jāstrādā. Dažiem tas ir vienīgais ienākumu avots un katrs pats izvērtē vajag viņam to pakalpojumu vai nē.
07.04.2020 18:20 |
 
Reitings 29
Reģ: 06.04.2020
Es dzīvoju Vācijā un te velkā visādas maskas, iesaka vilkt jebkādu masku. Varbūt Latvijā kur tas nav tik traki cilvēki zin tikai to ko atrod kautkādās kreisajās mājaslapās, bet mums te reāli vajadzēja darbā iet un pus stundu klausīties par vīrusu, aizsardzību utt.
07.04.2020 18:41 |
 
Reitings 29
Reģ: 06.04.2020
*sorry daļa cilvēku zin tikai to ko atrod kreisajās mājaslapās
07.04.2020 18:43 |
 
Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Dažas te min, ka citās valstīs tādas maskas tiek atbalstītas utt., kas par sviestu, ne velti Facebook un Instegram aizliegs šādu maksu reklamēšanu un uzvārīšanos, piedāvājot produktu, kas nav nekur atzīts, reģitrēts, kura efektivitāte nav pierādīta. Tad jau mēs mājās varam sākt ražot zāles un visu citu, galvenais, ka reklāma un naivie, kas pērk!
Rīt pagatavošu un ielikšu savā Insta kontā roku dezinfekcijas līdzeklīšus, kas pagatvoti smaržām, kas atsķaidītas ar ūdeni, ķipa spirtiņš taču kaut kāds ir iekša un varbūt meičuki pirks, pie tam bonusā vēl smaržīgām rociņām staigās!
Elīnīt, varbūt Tu vēlies ielikt savā kontiņā reklāmu? No katras pudelītes 50 centi Tev un pašai nekas nebūs jadara - atšķirībā no smagās masku šūšanas! ?
07.04.2020 19:44 |
 
Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
07.04.2020 19:45 |
 
Reitings 133
Reģ: 01.03.2020
Elīna pati skraida apkārt, nemazgā rokas ( spriežot pēc tā, ka vińa lieto fake tan un rokas nav nomazgājušās un neizskatas , ka butu citā krāsā no kermeńa, vińa neoiekopj roku mazgāšanu) , pec tam apčamda maskas, Nauris vel pielaiko un tad stāsta cik loti vińa par cilvēkiem rūpejas ar šīm maskām , tā tada ńigāšanās no vińu puses.
To , ka tā ir pašu cilvēku izvēle pirkt vai nē piekrītu, bet nevajag jau ńirgaties. Arī ne-medicīniskās maskas vaig taisīt sterilākos apstāklos. Čamda tās maskas bez cimdiem, mamma noteikti šuj bez cimdiem arī.
Un ne-par masku tēmu.
Tikko apakatijos jaunās bildes. Nu WTF. Gaume vińai pazuda ar Montas aiziešanu. Kā var tādus melnus klučus (kurpes) pievilkt pie tiem baltiem svārkiem un korsetes. Un vispār, Viss tas komplekts Tik loti bezgaumīgs. Leišu tirgū gaumīgākas lupatas atradīsi.
07.04.2020 20:22 |
 
Reitings 164
Reģ: 18.08.2013
Hmm, kurš tad tur visu pako, kamēr viņas abas fotografejas? Tā viena pārdevēja. Agrāk vismaz bija vairāk palīgu. Jā gada laikā daudz kas mainijies.
07.04.2020 20:27 |
 
Reitings 128
Reģ: 22.02.2020
Un 100% šī kleita nonāks kādas dāmas skapī!
https://failiem.lv/u/nqszvzbd
07.04.2020 20:36 |
 
Reitings 1
Reģ: 07.04.2020
Starpcitu meitenes, kāpēc Monta aizgāja?
07.04.2020 20:37 |
 
Reitings 995
Reģ: 06.01.2020
prusaks @ 07.04.2020 17:52
https://failiem.lv/u/kx434u3k
bez komentāriem..

????
07.04.2020 20:38 |
 
Reitings 278
Reģ: 05.01.2020
Bet jā, notievējusi viņa manāmi ir, pēc aprisēm var redzēt.
Par tām kurpēm piekrītu?
07.04.2020 20:40 |
 
Reitings 339
Reģ: 04.03.2020
Spring1122 @ 07.04.2020 18:41
Es dzīvoju Vācijā un te velkā visādas maskas, iesaka vilkt jebkādu masku. Varbūt Latvijā kur tas nav tik traki cilvēki zin tikai to ko atrod kautkādās kreisajās mājaslapās, bet mums te reāli vajadzēja darbā iet un pus stundu klausīties par vīrusu, aizsardzību utt.

Kurā Vācijas pilsētā ir jānēsā jeb kura maska???????
Man liekas, ka tu esi reāls fake profils, zem kura sēž didra un urinē ble.
07.04.2020 20:50 |
 
Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Didriņa laikam sākusi minēt kuras mēs esam :D šad tad pasekoju šai diskusijai, bet nebiju iesaistījusies sarunā. Didrihsonei sekoju jau sen, bet nekad neko nekomentēju un “nelaikoju”. Vakar tiku nobloķēta. Laikam sastresojusi un sākusi bloķēt pat “klusos sekotājus”, minot kuras mēs esam :D :D :D slimi. Bēdīgi. Nožēlojami.-as always :D
07.04.2020 20:50 |
 
Reitings 82
Reģ: 06.04.2020
Ļaunums @ 07.04.2020 20:50

Kurā Vācijas pilsētā ir jānēsā jeb kura maska???????
Man liekas, ka tu esi reāls fake profils, zem kura sēž didra un urinē ble.

“Last week, the German Medical Association suggested that citizens find or make a simple fabric mask when out in public and leave medical-grade masks for front-line workers.“
07.04.2020 20:55 |
 
Reitings 211
Reģ: 03.03.2020
Kā jums saulainais BIŠKOSTĪMS? ??
07.04.2020 21:27 |
 
Reitings 339
Reģ: 04.03.2020
Xavier @ 07.04.2020 20:55

“Last week, the German Medical Association suggested that citizens find or make a simple fabric mask when out in public and leave medical-grade masks for front-line workers.“

Nu kaut kā neesmu redzējusi šonedēļ, ka kāds staigātu ar savu taisīto masku??? ir redzēts, ka velk medicīnisko!
07.04.2020 21:37 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits