Es loti ceru, ka vińa vismaz mizu nońēma , bet neizskatās.HeartBurnCity @ 29.03.2020 21:48Es tiešām vienīgā kurai šādi griest avocado liekas loti dīvaini?
https://failiem.lv/u/744kp2nm
Es nevaru beigt brīnīties . Tas joks vai vińa tiešam ar visu kaulu un mizu to ēd.Laila99 @ 29.03.2020 21:55Pirmo reizi redzu ka tā griež avokado un ar visu kaulu
HeartBurnCity @ 29.03.2020 21:58Es nevaru beigt brīnīties . Tas joks vai vińa tiešam ar visu kaulu un mizu to ēd.
HeartBurnCity @ 29.03.2020 21:58Es nevaru beigt brīnīties . Tas joks vai vińa tiešam ar visu kaulu un mizu to ēd.
Mk9 @ 29.03.2020 22:08
Varbūt viņa to neēd. Uztaisa, nofilmē, cik veselīga un turpina stumt iekšā saldumus.
Maddie227 @ 29.03.2020 22:10
Tad Nauris ēd. Ne jau Rada vai arī nemet tak ārā.
Mk9 @ 29.03.2020 22:16
Nez, Nauris plūmes arī ar kauliņiem ēd? :D
Whaitwhat @ 30.03.2020 00:38Facebookā Martas Kukarānes postā par bezatbildību coronas laikā, viena meitene ielikusi Didras bildi un nosaukusi par jenotu, jo Didra vazājas apkārt pa saloniem. Grūti nepiekrist!
Man vistrakāk liekas tas, ka viņa pat neierubī, ka izvazājas pa saloniem (kur meistari dienā satiek daudz klientes, kuras bijušas Dievs vien zin kur + šī lūpu meistare, kas tiešā saskarē ar siekalām tikpat labi), pa fotosesijām uz ielas, klientes vēl veikalā nāk, iet uz Rimi pēc kūciņām, uz celulīta masāžām utt.un tad aizbrauc pavadīt brīvdienas PIE VECĀKIEM, kuri ir tiešākā riska grupa!?♀️ Nu tas ir tiešām biedējoši, ka cilvēks nesaprot, kas notiek pasaulē un tālāk par savu degungalu neredz.Whaitwhat @ 30.03.2020 00:38Facebookā Martas Kukarānes postā par bezatbildību coronas laikā, viena meitene ielikusi Didras bildi un nosaukusi par jenotu, jo Didra vazājas apkārt pa saloniem. Grūti nepiekrist!
Dienasgals8 @ 30.03.2020 09:21Elīnas jaunais posts un tas teksts tik nesakarīgs, man vnk viņas vietā būtu kauns likt kaut ko tik nesakarīgu... Viņa pati lasīt māk?? Tik stulbu sieviški es redzu pirmo reizi... Latvijas viss stulbākā būtne, viņai tuvu nestāv nedz Somase,Burka utt.
Nu tik dumja, kā tā varbūt tik stulbs cilvēks, viņa pat nevēlas gūt prasmes un sevi izglītot un vest sevi pa izaugsmes ceļu.
Elīnas dzīves jēga - kafija, silikons, botox, cukurs, Nauris, POĻU lupatas...
Un tas Nauris tāds skuķis, gan jau Elīna viņu katru rītu '' ietin pampera''
Vienakrsi abi šķebina.. ? Idioti
Susanne @ 30.03.2020 09:42
Burka jau nav nekāda muļķe, viņai ir augstākā izglītība, tas, ka viņa ir ar saviem putniem, tas ir cits stāsts. ?