Tutuuuu @ 26.03.2020 16:37Didrai galīgi kukū galviņā. Skraida pa Rīgu savās kleitās un tēlo, ka atrodas Barselonā. Nu, wtf.
HeartBurnCity @ 26.03.2020 16:44
Es jau dienu, vai divas atpakał cepos par to cik tups cilvēks.
Bet tas pats attiecas uz to otro meiteni, fotografi un īsteniba arī uz frizieri.
Visas vienā maisā metamas, tukšpaures. Pilnīga bezatbildība. Idiotes.
Melnaa @ 26.03.2020 16:54
Tādas tādu atrod.? Es vairs nebrīnos par viņām, vienkārši sēžu un domāju wtf
Tutuuuu @ 26.03.2020 17:04
Es arī sēžu un brīnos, tas kā joks vai kas, tā viņu vazāšanās pa jumtu bodijos. Laikam viņām kāds nezināms smadzeņu vīruss. ?
Es jau dienu, vai divas atpakał cepos par to cik tups cilvēks.
Bet tas pats attiecas uz to otro meiteni, fotografi un īsteniba arī uz frizieri.
Visas vienā maisā metamas, tukšpaures. Pilnīga bezatbildība. Idiotes.
Kapec Didra nevar profesionala studija fotografeties? Ne, jastaiga pusplikai pa maju jumptiem. ?
Reāli kukū aizgājis! Neatrodas realitātē, dzīvo bundžā, tukšpaure.Tutuuuu @ 26.03.2020 16:37Didrai galīgi kukū galviņā. Skraida pa Rīgu savās kleitās un tēlo, ka atrodas Barselonā. Nu, wtf.
Tev neliekas, ka ir atšķirība vai cilvēks iet uz darbu, jo strādā tādā sfērā, kurai šajā brīdī ir noteicoša loma? Didras tirgus lupatu bodes darbība izraisa tikai vazāšanos apkārt - NEVAJADZĪGU, jo bez tiem sūdiem nu var gan iztikt! Īpaši vēl tāpēc, ka apmeklētājas pārsvarā ir mazgadīgas personas, kurām risks saslimt ir mazs, bet iznēsašanas gan ir augsts, lai aplipinātu savus vecākus, omes, opjus un citus apkārtējos cilvēkus.kreimene.. @ 26.03.2020 17:57
Nu nopietni? Cik var cepties, ka viņa vnk ar frizieri un fotogrāfi satiekas un uztaisa fotosesiju? Vai tiešām neviena no jums neiet uz darbu šajā laikā un sēž mājās? Tas ir tieši tāpat, kā, ja viņa ietu uz darbu un diendienā satiktos ar saviem kolēģiem. Tak padomājiet vienreiz loģiski un nepiesienieties vnk piesiešanās pēc!
Un par to, ka viņa aicina meitenes nākt uz savu veikalu, nevis aicina sēdēt mājās. Pirmkārt, es pēdējās dienās nevienā storijā neredzēju, ka viņa tiešām tā āri teiktu - "meitenes, nāciet ciemos uz veikalu!". Es, protams, neskatos tos storijus tik cītīgi kā jūs, heiteres, es vsp pēdējās dienās neesmu skatījusies, jo man tik ļoti neinteresē svešu cilvēku dzīves un to iztirzāšana.
Bet vispār - ir kaudzēm kafejnīču, kuras nav aizvērušās un kuras vēl joprojām aicina nākt pie sevis cilvēkus (ar savādākiem darba laikiem, bet tāpat). Kapēc tad tieši uz Elīnu ir tāds heits? Tāpat arī visi apģērbu veikali joprojām strādā.
Un par to argumentu, kas man tika pateikts - "Elīnai piesienas, jo viņai seko daudz mazu meiteņu" . Es joprojām uzskatu, ka tomēr bērnus ir jāaudzina vecākiem, nevis kādai sociālo tīklu personībai ir jāuzņēmās atbildība par to, kā izaugs sveši bērni! un vēl pie tam viņas Instagram konts nav tendēts uz maziem bērniem, jaunām meitenēm, bet tas ir apģērbu veikals un viņas personīgais konts!!
Montyna un visas pārējās, kas tik ļoti cepjas, ka viņa kleitiņā vai bodijos taisa fotosesijas ārā, pilsētā, uz jumtiem utt - Kamoon!! Vai tiešām visas fotosesijas vienmēr notiek studijā? Un vai tiešām neesat nekad redzējušas, ka modeles ziemā vai rudenī bildējas ārā nepiemērotā apģērbā (kleitā, apakšveļā)? Elīna taisa skaistas bildes, lai reklamētu savu veikalu. Kas tur ir nepareizi?
Un Elīnai piesienas, jo viņai ir 50k sekotāju. Viņa savu tupuma sēklu sēj daudzās vēl nenobriedušās galviņās, kurām vecāku viedoklis attiecīgajā vecumā ir pie kājas, bet instagram tēla viedoklis liekas stilīgs. Atceries kāda pati biji vai tavi vienaudži.kreimene.. @ 26.03.2020 17:57
Nu nopietni? Cik var cepties, ka viņa vnk ar frizieri un fotogrāfi satiekas un uztaisa fotosesiju? Vai tiešām neviena no jums neiet uz darbu šajā laikā un sēž mājās? Tas ir tieši tāpat, kā, ja viņa ietu uz darbu un diendienā satiktos ar saviem kolēģiem. Tak padomājiet vienreiz loģiski un nepiesienieties vnk piesiešanās pēc!
Un par to, ka viņa aicina meitenes nākt uz savu veikalu, nevis aicina sēdēt mājās. Pirmkārt, es pēdējās dienās nevienā storijā neredzēju, ka viņa tiešām tā āri teiktu - "meitenes, nāciet ciemos uz veikalu!". Es, protams, neskatos tos storijus tik cītīgi kā jūs, heiteres, es vsp pēdējās dienās neesmu skatījusies, jo man tik ļoti neinteresē svešu cilvēku dzīves un to iztirzāšana.
Bet vispār - ir kaudzēm kafejnīču, kuras nav aizvērušās un kuras vēl joprojām aicina nākt pie sevis cilvēkus (ar savādākiem darba laikiem, bet tāpat). Kapēc tad tieši uz Elīnu ir tāds heits? Tāpat arī visi apģērbu veikali joprojām strādā.
Un par to argumentu, kas man tika pateikts - "Elīnai piesienas, jo viņai seko daudz mazu meiteņu" . Es joprojām uzskatu, ka tomēr bērnus ir jāaudzina vecākiem, nevis kādai sociālo tīklu personībai ir jāuzņēmās atbildība par to, kā izaugs sveši bērni! un vēl pie tam viņas Instagram konts nav tendēts uz maziem bērniem, jaunām meitenēm, bet tas ir apģērbu veikals un viņas personīgais konts!!
Montyna un visas pārējās, kas tik ļoti cepjas, ka viņa kleitiņā vai bodijos taisa fotosesijas ārā, pilsētā, uz jumtiem utt - Kamoon!! Vai tiešām visas fotosesijas vienmēr notiek studijā? Un vai tiešām neesat nekad redzējušas, ka modeles ziemā vai rudenī bildējas ārā nepiemērotā apģērbā (kleitā, apakšveļā)? Elīna taisa skaistas bildes, lai reklamētu savu veikalu. Kas tur ir nepareizi?
Tas, ka ir tādi tupekłi kā vińas nenozīmē, ka tas ir normāli.kreimene.. @ 26.03.2020 17:57
Tev neliekas, ka ir atšķirība vai cilvēks iet uz darbu, jo strādā tādā sfērā, kurai šajā brīdī ir noteicoša loma? Didras tirgus lupatu bodes darbība izraisa tikai vazāšanos apkārt - NEVAJADZĪGU, jo bez tiem sūdiem nu var gan iztikt! Īpaši vēl tāpēc, ka apmeklētājas pārsvarā ir mazgadīgas personas, kurām risks saslimt ir mazs, bet iznēsašanas gan ir augsts, lai aplipinātu savus vecākus, omes, opjus un citus apkārtējos cilvēkus.
Un Elīnai piesienas, jo viņai ir 50k sekotāju. Viņa savu tupuma sēklu sēj daudzās vēl nenobriedušās galviņās, kurām vecāku viedoklis attiecīgajā vecumā ir pie kājas, bet instagram tēla viedoklis liekas stilīgs. Atceries kāda pati biji vai tavi vienaudži.
Montyna @ 26.03.2020 18:19Pasaule cilveki mirst no Coronavirus katru dienu, bet Didrai ir pilnigi VIENALGA! Labi, vina varbut 'nenokers ' to virusu, un ja ari nokers, loti iespejams, ka izveselosies salidzinosi atri, bet vina var but inficeta un sita vazajotoes apkart, var inficet kadu, kurs nomirs, ja bus inficets.
Rit bus nedela kops es sezu majas izolacija. Esmu jauna sieviete, bet risks ir, ka esmu inficeta un kadu citu varu inficet. Vajag kadreiz padomat par apkartejiem ari, nevis ka tikai nopenit.
Ta vinas melnmataina druska un friziere ir tikpat tupas.