L.. @ 30.08.2022 13:24Viņi paši to fotostudiju neizmanto vairs? Izskatās, ka modeles pa Didru mājām bildējas, kamēr šie veikalā.
atkal forumam par godu storiji…Losenite @ 30.08.2022 23:35Ra ra ragaiņi, mosties mani ragaiņi. Wooohooo ūsiņballite ir beigusies:D šis bija labs Elčiņ
Anchuk @ 30.08.2022 22:55
Man liekas ,ka Kristīne aizbrauca atvaļinājumā.
Sofija123 @ 30.08.2022 15:10Man jau šķiet, ka viņa tagad vairāk piesaistītu ar jauno māmiņu saturu - tieši vairāk stāstot un rādot visu par un ap bērniņu. ? Visiem tās lupatas jau sen ir noriebušās.
Viņa ir apslimusi. Kàdā vēl atvaļinājumā ?! 😀
vai ne?!Binnija @ 31.08.2022 10:59Naura džeku kolekcija vnk krimināla,kā sevis cienoš vīrietis varētu kaut ko tādu vispār uzvilkt.
Šādi ģērbjas tie vīrieši kas kas tirgo kebabus,turku stils.
Baisi pretīgi!
???
Binnija @ 31.08.2022 10:59Naura džeku kolekcija vnk krimināla,kā sevis cienoš vīrietis varētu kaut ko tādu vispār uzvilkt.
Šādi ģērbjas tie vīrieši kas kas tirgo kebabus,turku stils.
Baisi pretīgi!
???
Lauvii @ 31.08.2022 11:05
nekad negribētu savā radu, draugu lokā sastapt kādu vīrieti, kurš uzskatītu par pieņemamu vilkt mugurā kaut ko no tās kolekcijas..
Superiigaa @ 31.08.2022 11:43Ieliekat kādu bildi ar Naura kolekciju, gribu paskatīties cik briesmīgi tad tie apģērba gabali ir ka visas te šausminās. Man patīk tas ka viena te minēja- katrs poļu busiņš kurš atved preci ir jaunā kolekcija? dizaineri jaunās kolekcijas izlaiž reizi sezonā, te katru nedēļu. Bet vispār skatis un brīnos par tam drēbēm.. visīstākie kanari, reti ko var uzvilk. Man vispār ir svaigi, lai apģērba gabals butu no laba materiāla un kvalitatīvs… tādiem fast fashion, kas saplīst pēc pirmās mazgāšanas reizes vajadzētu uzlikt papildus dabas nodokli!