sincheaaa95 @ 24.02.2020 22:10Pēdējais story bija laikam domāts šim forumam ?? Stulbi bez gala ??♀️
P.S. Didra pat nepārģērbās pēc treniņa, fuj, ar sasvīdušām biksēm?
Blanche @ 24.02.2020 22:15
Piekrītu, ka stulbs storijs ?
Bet nu es arī nemazgājos sporta klubā, jo man mājas pāri ceļam, eju sasvīdusi un eju mājās dušā. ?
Domāju, ka Didra arī negrib iet dušā, iesēžas mašīnā un mājās nomazgāsies ?
Blessed @ 24.02.2020 21:31Nu re, Elīnai atkal tas pats krūšturis, kas vakar un viņa stāsta cik ļoti viņai bijis grūti utt, bet nez kāpēc viņa pat neizskatās, ka būtu sportojusi. Un sportot ar izlaistiem matiem? Nezinu, laikam jau dažām ērti, bet es nevaru iedomāties sportot, kad mati lien mutē, acīs un vispār traucē.
Bellatresa @ 24.02.2020 22:49
Viņa taču dienas atpakaļ bija uz keratīna procedūru un, manuprāt, vēl šodien bija jāstaigā ar vaļā matiem. Jo 3 dienas nedrīkst mazgāt, atsiet, saspraust utt.
Diamond- @ 24.02.2020 22:46Jaaaa, tik smieklīgi ir tas, ka Nauris noteikti pats domā, ka valkā šortus uz treniņiem. Nu nav tie šorti? Draugs tos kompresorus velk zem sporta šortiem, kad dodas skriet un sportot. Baaaac. Nejau ar tādiem pa zāli laist. Un vēl grups treniņā visiem pa vidu. ???Malači ???
InetaMart @ 24.02.2020 23:35Kā es smejos par to photoshopēto bildi. ????? viņiem tiešām pašiem nav kauns? Visu laiku rij saldo krējumu, bulciņas, kūciņas, majonēzi. Nu, bāc! ???????? muahahahahaha
Blessed @ 24.02.2020 23:27Bet runājot par Didras dibenu..es nezinu kas un kurā vietā izrāva, ka viņai ir silikona dibens? Viņai ir visparastākais, basic dibens un nekas tur milzīgs nav.