AneteKlausās @ 08.05.2022 15:40Davai meitenes,ja kaut ko sakam,tad pēc faktiem,nevis subjektīva viedokļa?
1.Viņiem dzīvoklis ir īstā marmorā.Izgatavoja uzņēmums Pilsakmens,kuriem klienti ir max milionāri,tāpēc reklāma nav vajadzīga.Uzrakstiet paši viņiem,gan jau neslēps.Marmors izmaksā ļoti daudz.
2.Viņiem ir ļoti daudz kešā naudas.No kurienes?Es nezinu.Bet zinu,ka dzīvoklis nav kredītā un visiem būvniekiem,pakalpojumiem viņi maksā kešā un nevis tuktoti,divus,bet lielas summas.
3.2021.gadā viņiem oficiālais apgrozījums bija nepilns 1milions.Jūs pašas ziniet,ka poļu šmotenēm ir milzīgs uzcenojums,tad peļņa ir milzīga.Lai nebūtu jāņem ārā dividendēs,cik iespējams viņi visu noraksta uz uzņēmumu.Protams,ko mēs redzam ceļojumos
4.Viņi ir sektā,kurā desmito tiesu katru mēnesi atdod prieka vēstij.Mācītājs ir max. skečī tips.pat ticētu augstāk minētajam,ka atmazgā naudu un kur ticīgie tur visiem pienākums ir vienam otru atbalstīt un piķis tur iet neskaitot
5.Elīna ir ļoti skopa,tāpēc netērē gandrīz nekam mazam,tomēr dzīvoklis,mašīnas,ceļojumi un plastiskās operācijas runā par sevi.Tas ir viņu uzņēmums.Viņu nauda.Ja butterfly ir teju 500k oficiālā peļna,tad didrihsonei gadā ir vismaz 500k oficiālā peļņa?
Mia6 @ 08.05.2022 13:05367 Butterfly drēbes andelē. Nevienam zīmolam tik daudz nav.
Vispār kāda starpība vai tev ir daudz/viduvēji/maz naudas, ja esi Latvijas apsmiekls?AneteKlausās @ 08.05.2022 15:40Davai meitenes,ja kaut ko sakam,tad pēc faktiem,nevis subjektīva viedokļa?
1.Viņiem dzīvoklis ir īstā marmorā.Izgatavoja uzņēmums Pilsakmens,kuriem klienti ir max milionāri,tāpēc reklāma nav vajadzīga.Uzrakstiet paši viņiem,gan jau neslēps.Marmors izmaksā ļoti daudz.
2.Viņiem ir ļoti daudz kešā naudas.No kurienes?Es nezinu.Bet zinu,ka dzīvoklis nav kredītā un visiem būvniekiem,pakalpojumiem viņi maksā kešā un nevis tuktoti,divus,bet lielas summas.
3.2021.gadā viņiem oficiālais apgrozījums bija nepilns 1milions.Jūs pašas ziniet,ka poļu šmotenēm ir milzīgs uzcenojums,tad peļņa ir milzīga.Lai nebūtu jāņem ārā dividendēs,cik iespējams viņi visu noraksta uz uzņēmumu.Protams,ko mēs redzam ceļojumos
4.Viņi ir sektā,kurā desmito tiesu katru mēnesi atdod prieka vēstij.Mācītājs ir max. skečī tips.pat ticētu augstāk minētajam,ka atmazgā naudu un kur ticīgie tur visiem pienākums ir vienam otru atbalstīt un piķis tur iet neskaitot
5.Elīna ir ļoti skopa,tāpēc netērē gandrīz nekam mazam,tomēr dzīvoklis,mašīnas,ceļojumi un plastiskās operācijas runā par sevi.Tas ir viņu uzņēmums.Viņu nauda.Ja butterfly ir teju 500k oficiālā peļna,tad didrihsonei gadā ir vismaz 500k oficiālā peļņa?
Lukreecija @ 08.05.2022 16:10Vispār kāda starpība vai tev ir daudz/viduvēji/maz naudas, ja esi Latvijas apsmiekls?
Jā, ir dzīvoklis, mašīna, brauc ceļojumos, taisi plastiskās operācijas, bet tādu ekstru kā nomazgāties vai nopūsties ar paštonējošo laikam Latvijas miljonāri nav dzirdējuši...
Lai arī viņiem ir daudz naudas, viņi paši sevi uztaisa par nabagiem un totālu izsmieklu.
DaigaTaiga @ 08.05.2022 15:56
Nav vērts te ko skaidrot. Jo komentētāja X, aizbraucot uz ceļojumu 1 reizi gadā, viesnīcas numurā negatavo, bet visas dienas ēd restorānos, bet Didri, aizbraucot 10 ceļojumos gadā, ēd līdzi paņemto biezpienu, tātad ir pēdējie bomži. Tas nekas, ka par tiem 10 ceļojumiem kopumā Didri gadā iztērējuši daudz vairāk nekā komentētāja par vienu ceļojumu, kurā viņa šikoja pēc pilnas programmas.
AneteKlausās @ 08.05.2022 15:40Davai meitenes,ja kaut ko sakam,tad pēc faktiem,nevis subjektīva viedokļa?
tieši tā. Viņi var būt bagātākie cilvēki pasaulē, bet neko vairāk par retardiem un klauniem viņus neuztveru. Tādi lohi.un man vispār neskauz, labāk dzīvoju savu viduvējo dzīvi, nekā esmu Latvijas apsmiekls ar daudz naudu. Pa naudu laimi nenopirksi, neticu, ka viņi ir laimīgi cilvēki. Didrenei 1000 un 1 mentālā problēma, Nauris ir slēptais gejs un nekas vairāk pa ig, šiem neinteresē.Lukreecija @ 08.05.2022 16:10Vispār kāda starpība vai tev ir daudz/viduvēji/maz naudas, ja esi Latvijas apsmiekls?
Jā, ir dzīvoklis, mašīna, brauc ceļojumos, taisi plastiskās operācijas, bet tādu ekstru kā nomazgāties vai nopūsties ar paštonējošo laikam Latvijas miljonāri nav dzirdējuši...
Lai arī viņiem ir daudz naudas, viņi paši sevi uztaisa par nabagiem un totālu izsmieklu.
AneteKlausās @ 08.05.2022 17:215G-apmaksā uzņēmums.Kurš?Andrīša vai Naura un Didras,kas nozīmē butterfly apmaksā=didra apmaksā jo tas ir viņas uzņēmums,viņas tirgotās lupatas un tirgotās drēbes.?
SIA "NENE", SIA "BUTERFLY" un SIA "EDButterfly" un SIA ,,Butterfly".Nopērc pa piečuku katra šī uzņēmuma oficiāli pieejamos datus firmas.lv,saskaiti kopā un sanāks.
Es nesaku,ka viņi ir etalons kam sekot,bet vini nav nabagi!Tas ir vienīgais par ko es runāju.Didrai un Naurim ir dafiga uzņēmumu,kas ir reģistrēti lietuvā nevis Latvijā,kur nodokļi jāmaksā mazāk.Izsekor pilnīgi visiem ir aizliegtā paņēmiena cienīgs darbs.Man nevajag lai kāds man tic,kaut vai ticiet,ka dzīvo kartona kastē,bet es zinu ko runāju,jo tas ir nācis no pašiem didriem,ko es te saku.Ne man personīgi,bet man nav ne mazāko šaubu par cilvēku,kurš to teica,ka viņam ir ticamāks info nekā forumniecēm,kuras redz biezpienu,bet neredz kur atrodas veikals,cik pilnas omnivas un ka kopsumma visam nav vidusmēra ienākumi.džīzas,beidzu es te skaidroties.Arī komandējuma naudas nevar tā vienkārši norakstīt neierobežotos lielumos,kas varbūt izskaidro,kāpēc viņi ceļo bieži bet nestaigā pa restorāniem visu laiku.jums pašām ir bijis sakars ar komandējumiem?Kāpēc viņiem no savas algas maksāt daudz par restorāniem un atstāt uzņēmumā naudu,no kuras vēl jāmaksā dividendes kas ir vēl 2ceļojumu apmērā,ja var tik cik atļauj komandējuma logs,iztērēt uzņēmuma naudu un nepārmaksāt valstij,lai izņemtu ,,restorāniem".?
Dzidra Zupa @ 08.05.2022 18:27
Sāksim jau ar to, ka nekas nav jāpērk. Dati ir brīvi pieejami un 2021. gada pārskati nav iesniegti. Gandrīz miljons apgrozījums un 500 000 peļņa? ?????
melnsramis @ 08.05.2022 18:46
Kāpēc nomainīji niku Cool_Dzipsy ?
Bet, jā 500 000 EIRO peļņa škiet "drusku" pa daudz.
Dzidra Zupa @ 08.05.2022 18:50
Forumā vairs nevarēja ielogoties ar Facebook pieejām un izveidoju jaunu profilu.
melnsramis @ 08.05.2022 18:52
Bet DZIDRA ZUPA ?????
AneteKlausās @ 08.05.2022 19:03No tā vien kas Tev ir pieejams no delfi un santa raksta,kas nav vienīgie uzņēmumi,kuros ienāk nauda,jo viņi negribot maksāt dividendes,kad tuvojas ,,grieztiem" taisa jaunus,ņemot vērā faktu,ka viss apgrozījums ir no lupatām,